2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
دکترا ارزو جان همه شرایط درنظر میگیرن با پانزده تا تخمک احتمال هایپری خیلی بالاست !مونده به شرایطتت ...

دكتر گفت حداقل تو تا پريودي بايد بگذره تا بتوني وارد سيكل انتقال شي

انشالله كه خيره عزيزم

ممنونم از دعاي قشنگت

انشالله روزي همه مون فرزندي ساااااااالم و صالح و پر از رزق و روزي و اميد به اينده باشه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
دوستان عزیز کسی بوده سیکلش بدون ال دی باشه؟اینجا کسی بوده آمپولش پیورگان بوده باشه؟!اخه همتون سینال ...

عزیزم این داروها تقریبا یکین با نامهای تجاری متفاوت.....

نوع سیکلم برا هر کسی طبق شرایطشه.....

پس خودتو نگران نکن.....

فولیک اسیدو به دکترت یاداوری کن معمولا تجویز میکنن شاید یادش رفته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این داروها تقریبا یکین با نامهای تجاری متفاوت..... نوع سیکلم برا هر کسی طبق شرایطشه..... پس ...

اخه من دکترم افلاطونیان هست.یزده.دسترسی ندارم الان بهش.چیکار‌کنم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اخه من دکترم افلاطونیان هست.یزده.دسترسی ندارم الان بهش.چیکار‌کنم؟

عزیزم لااقل فولیک اسید ۱ رو میتونی بخوری....

دز بالاترشو باید دکترت تایید کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم این داروها تقریبا یکین با نامهای تجاری متفاوت..... نوع سیکلم برا هر کسی طبق شرایطشه..... پس ...

برای من پشت نسخه م نوشت سینال.گفت‌اگه پیورگان گیرت نیومد سینال رو‌بگیر.ولی اون داروخونه داشت و‌من گرفتم.اقایی که تو داروخونه بود گفا معمولا کسایی که دکتر ویزیتشون میکنه داروشون همینه و قرص برای هیچکس نمینویسه.الان هرچی نزدکیتر میشیم به استفاده از امپولا شک و‌ سوالام بیشتر میشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم لااقل فولیک اسید ۱ رو میتونی بخوری.... دز بالاترشو باید دکترت تایید کنه.....

باسه‌گلم‌ میخرم حتما.بدم به شوهرم هم یه دونه بخوره؟من بعد دوتا پریود میخوام امپولارو شروع‌کنم

سلام سارا جون خوبی؟عزیزم فکرکنم گفتی که شوهرت مشکل داشته اسپرمش.اره؟درچه حد بود مشکلش؟خیلی ضعیف بود؟ ...

سلام عزيزم خوبي اره شوهرم مشكل داشت مورفو ٢ تعداد ١٠ حركت ١٥

اينا همه ش براي اخرين ازمايششه بعد از اون كلي امپول زد نزديك ٢ماه اينا

خودتم بايد قرص اووبوست بخوري براي تقويت تخمكه بگو بهت دارو بده

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
برای من پشت نسخه م نوشت سینال.گفت‌اگه پیورگان گیرت نیومد سینال رو‌بگیر.ولی اون داروخونه داشت و‌من گر ...

عزیزم خوب داروت که بهتر از سیناله.....

باسه‌گلم‌ میخرم حتما.بدم به شوهرم هم یه دونه بخوره؟من بعد دوتا پریود میخوام امپولارو شروع‌کنم

والا من و همسرم هر دو فولیک ۵ برامون تجویز کردن شما فعلا همون یک رو اگه میخوایین بخورین.....

نیاز بود دکترت بیشترش میکنه.....

سلام عزيزم خوبي اره شوهرم مشكل داشت مورفو ٢ تعداد ١٠ حركت ١٥ اينا همه ش براي اخرين ازمايششه بعد از ...

خب‌منم گفتم برم کیوتن و‌یه سری مکملا رو خودسر بخرم شوهرم نذاشت

گفت یعنی تو بهتر از یه دکتر میفهمی؟😐امیدوارم به زودی خبر مامان شپنتو بشنوم گلم

پردنیزولون؟ خوب کورتونه بله میتونه باعث ورم بشه فقط یادمه دکترم تاکید داشته نمک رو کم کنم.....

دقيقا كورتونها ورم مى يارن.اميدوارم جواب آزمايشهام خوب باشه و نياز نداشته باشم

به سلامتی عزیزم..... ایشالله عروسی و دومادیشونو ببینی....

واي مرسي عزيزم😍💖

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
دوستان عزیز کسی بوده سیکلش بدون ال دی باشه؟اینجا کسی بوده آمپولش پیورگان بوده باشه؟!اخه همتون سینال ...

مرسي عشقم ايشالا قسمت خودت

اره ب خدا ما اينجا خودمون يه پا دكتر شديم

دكترا دل نميسوزونن كه

خودت هر چي صلاح ميدوني تقويتيه بخور

نظر من قرص اووبوست واسه خودته و فرتيل ايد براي شوهرته

نمیدونم ولی تورویان به ما گفتن تخمک بالا۱۵ هایپر هست و انتقال نمیدیم من فک میکردم برای آرزوجان علتش ...

شما تو رویان انجام دادین؟ چطوره کارشون؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
والا من و همسرم هر دو فولیک ۵ برامون تجویز کردن شما فعلا همون یک رو اگه میخوایین بخورین..... نیاز ب ...

چشم عزیزم ممنونتم💚