2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048250 بازدید | 684648 پست
آزمایش 45 روز پیشش 30 بود حرکت b کمککم کن ..درودمو به کی بگم😢😢

عزیزم اولا هنوز جواب دی اف آی و تست جدیدشو نگرفتی ممکنه بهتر شده باشه....

حالا برو ببین دقیقا چی به چیه.....

کدوم دکتر مردانش نوشته آی یو آی؟

ببین میتونی با امیر ج ن ت ی ویزیت بشین؟

نظر اونم بدون.....

شاید واقعا شرایط بهتر شده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله عزیزم بالا میبرن.....

مرسي، يعني داروها رو شروع كنم در عرض يه هفته ده روز تپل تر ميشم؟؟

اونوقت آدم به شكل نرمال تپل ميشه يا مثل داروهاي كورتوني عجيب غريب و غير عادي چهرش پُف نشون ميده؟؟

خلاصه تابلو ميشه يا يك چاقي نرمال و خوشگل و عادي؟

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میگن دردشدید خوب نیست😢

با میگنا کاریت نباشه.....

ایشالله که مامانی عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون فرق اینکه سینافکت رو 21 دوره بزنی یا دوم پریود چیه اونسری دکترم گفت 21 بزن این سری دوم خوب ...

فرقش اینه که وقتی دوم بزنی دیگه تخمدانت مهار میشه
تا جایی که یادمه سیکل قبلیت نچرال بود برای همین روز 21 زده بودی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم وقتی رو جعبه اش نوشته هم واژینال هم مقعدی یعنی هر دو روش میشه متصدی داروخانه حتما طبق دستور پ ...

لاله جون من ويتامين د نرماله يعني شصت هفتاد، ميخواستم بدونم داروهاي تحريك تخمك گذاري بالاتر نبره د٣ رو؟؟

...
نمیدونم چکار کنم....😢😢😢😢

انشالله طبیعی باردار شی.من ازمرکز راضی نیستم توسونو هربار دکتر مختلف نظر متفاوت.من اینبار ال دی رو دوروز دیرترشروع کردم روزی که نوبت سونوم بود دکترگفت این ماه پریود نمیشه داروشوشروع کنید من برعکس پریودم ازهمیشه شدیدتربود معلوم نبود طبق همون دارو دادن وروز انتقالمم طبق ویزیت اول شد.

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
مرسي، يعني داروها رو شروع كنم در عرض يه هفته ده روز تپل تر ميشم؟؟ اونوقت آدم به شكل نرمال تپل ميشه ...

نه بابا دیگه انقدرام نیست.....

مثل کسایی که ال دی میخورن چاق میشنه.....

اگه برا دیگرانه نهایت میگی کم کاری تیروئید داری.....

[QUOTE=69341312]عزیزم اولا هنوز جواب دی اف آی و تست جدیدشو نگرفتی ممکنه بهتر شده باشه.... حالا برو ببین دقیقا چی به ...[/QUOTE

الان رفتم دیدم b 25 بود

آراسته دکترشه

از همون پارسال مهر که رفتیم زنان گفت من تجویز 3 بار  آی یو ای میکنم.....اینام همونو هییی تکرار میکنن

آراسته 45 روز پیش گفت برید آزمایش که دادید ..جواب قطعیو میگم بهتون که چکار کنین

یعنی جنتی دلسوزتره بهتره😢😢

اناجون با اون عددها اي يو اي هم انجام ميدن؟

عزیزم خوب فکر کنم برا آی یو آی یا طبیعی بهتره جمع تند و کند بالای پنجاه باشه.....

منظورم اینه شاید بر اساس تست جدید که دستت نرسیده گفتن.....

حالا برو ببین چی به چیه نهایت شروع نمیکنی.....

[QUOTE=69341312]عزیزم اولا هنوز جواب دی اف آی و تست جدیدشو نگرفتی ممکنه بهتر شده باشه.... حالا برو ب ...

والا دلسوزتر نمیدونم ولی در کل دکتر خوبی بود.....

برا ما که توصیه هاش خوب بود.....

پس احتمالا آ ر ا س ت ه سوزنش رو آی یو آی گیر کرده.....

لاله جون من ويتامين د نرماله يعني شصت هفتاد، ميخواستم بدونم داروهاي تحريك تخمك گذاري بالاتر نبره د٣ ...

نه به ویتامین دی کاری ندارن داروهای تحریک تخمک گ 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
والا دلسوزتر نمیدونم ولی در کل دکتر خوبی بود..... برا ما که توصیه هاش خوب بود..... پس احتمالا آ ر ...

از جدیدشو میدونیم چنده.... دو روز پیش تلفنی شوهرم پرسید. ...گفت حرکت آ صفر مورفو هم 3 ..

دی اف ایو پشت تلفن نگفتن چنده

والا دلسوزتر نمیدونم ولی در کل دکتر خوبی بود..... برا ما که توصیه هاش خوب بود..... پس احتمالا آ ر ...

نمیدونم چکار کنم...هنوز دکترش چیزی نگفته.....زنگ زدم منشی وقت بگیرم

منشیه اینطوری گفت ..گفت اگه تو پروسه ی ای یو ای هستی امروز بیا ..اگرم نیستی نیا