2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
عزیزم این جواب لاله جونه!!!!! یه مقدار تورم تو ناحیه سرویکس داری که میتونه ناشی از عفونت باشه&n ...

سلام آنا جون ممنونم دوست نازنینم بله دیدم 

نمیدونید. از اینکه دیدم پیام لاله جون. رو مجدد. زحمت کشیدید. برام فرستادید چقدر. خوشحال شدم چقدر. خوبه که اینقدر محبت داری به همه و نگرانی های هرکدوم از ماها رو. اینقدر. درک میکنید تو فضای حقیقی آدمهای اینجوری دور و بر آدم خیلی کم یا شایدم نیستن 

ولی شما .....واقعا نمیدونم. چجوری ازتون. تشکر کنم چقدر خوبه دلتون اینقدر پاک و بزرگه 🙏🙏❤️❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
بچه ها برای من منفی شد امیدوارم روز ۱۳ انتقالم بتام ۱ شد تو اوج امیدی ک  فکر میکردم دوباره خدا ...

اناهید جان متاسفم عزیزم
امیدوارم تو این ماه پر از برکت که خیلی ها حاجاتشون رو گرفتن و میگیرن لطف خدا شامل حال همه ی دوستان اینجا هم بشه
مخصوصا کسانی که چند بار طعم منفی رو جشیدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز ۱۱ بود اگه اشتباه نکنم.۱۵ ام انتقال دادم ساعت۱۱

عزیزم خوب زود آز دادی که.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان آمپول پروژسترون رو وقتی تو هفته دوازده میخوایم با تجویز پزشک قطع کنیم، یه دفعه قطع می ک ...

عزیزم خوب بستگی داره بخواد بعد پروژسترون پرولوتون هفتگی تجویز کنه یا نه.....

برا من که یهویی پروژسترون قطع شد از فرداش پرولوتون هفتگی جایگزین شد....

اگه قرار نباشه پرولوتون داشته باشی احتمالا باید کم کم قطع کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان آمپول پروژسترون رو وقتی تو هفته دوازده میخوایم با تجویز پزشک قطع کنیم، یه دفعه قطع می ک ...

برا قلبم آخرای شش یا هفت احتمالا تشکیل بشه.....

سلام لاله جون ممنونم عزیزم برای مامای دکترم فرستادم گفتن چیز خاصی نیست حالا خودم باید پیگیر باشم که ...

اره مشخص میکنه اگه عفونت و التهاب باشه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام آنا جون ممنونم دوست نازنینم بله دیدم  نمیدونید. از اینکه دیدم پیام لاله جون. رو مجدد. زحم ...

عزیز دلم فدات بشم.....

کاری نکردم.....

کاش بیشتر از اینا ازم بر میومد.....

فقط از خدا میخوام شادیتونو بببنم....

واقعا زود بوده؟ یعنی امیدی هست به بالا رفتنش ؟ 

عزیزم همیشه امید هست.....

وقتی مورد بوده دو تا بتای منفی بوده بعد دیده بارداره پس تو که زودتر انجام دادی دیگه احتمالش بیشتره.....

من نمیگم قطعا اما به هر حال وقتی همچین احتمالی هست پس حتما تکرارش کن.....

آخه هرچی سرچ میکنم .همه لک دیدن..من درد دارم کمرم و زیر شکمم درد میکنه.میترسم😔

عشقم لک که اصلا خوب نیست.من روز۱۲ هستم لک دیدم الان داغونم.لک بیشتراحتمال سقطه حالا خوشبینانه ترش لانه گزینیه که اونم واسه ای وی اف ها نباشه عالیه 

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
عزیزم همیشه امید هست..... وقتی مورد بوده دو تا بتای منفی بوده بعد دیده بارداره پس تو که زودتر انجام ...

عزیزم امروز لک دیدم دیگه ندیدم الان رفتم یک امپول پروژسترون زدم .دردم کمتر شده ولی بازم زیاده.چرا درد دارم؟

عشقم لک که اصلا خوب نیست.من روز۱۲ هستم لک دیدم الان داغونم.لک بیشتراحتمال سقطه حالا خوشبینانه ترش لا ...

همش با خودم میگم حتما همون دیروز یا امروز بخاطر فشتری که تو نشستن و دراز کشبدن بهم اومده دیگه دفع شده که دردم دارم😪😔

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
عزیزم برات ناراحت شدم..... ایشالله به زودی خدا واست جبران کنه....

سلام 

خوبي آنا جان 

من امروز فردا وقت موعدمه حالا از امروز كمر درد و دل درد گرفتم 

همچنان سينه هام هم كم بيش احساس ميكنم گز گز ميكنه

و احساس ميكنم پر شده 

حالا اين حالت قاعدگي ك دارم و اگر حامله باشم اينا طبيعيه 

هستن كسايي ك حامله باشن و درد قاعدگي در زمانش رو داشته باشن ؟؟

در كل بيخيالم و همه چي رو سپردم ب خدا 

اما كنجكاوم بدونم اين حالتا در اول بارداري ميتونه نشونه بارداري باشه يا ن ؟ 

از يه طرف هم حس ميكنم قاعدگيم جمع شده و يه چيزي جلوش رو گرفته 

همش با خودم میگم حتما همون دیروز یا امروز بخاطر فشتری که تو نشستن و دراز کشبدن بهم اومده دیگه دفع شد ...

توهم درد داری؟من دردم شدیده.حالا با بارداری کار ندارم چکارکنم دردم کم شه؟این دردشدید علائم بارداری نیست😢😢کاش میشدفکر مثبت کرد