2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
شیر سویا از کجا بدونم ضرر نداره؟ یه بسته خوردم مشکلی نبود

خوب استروژن داره.....

برا آندومتریوز.....

کم کاری تیرویید.....

برا همین میگم چیز جدید نخورین وقتی نمیدونین براتون خوبه یا نه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنگ زدم گفت بازم دیدی امپول بزنه وگرنه نمیخواد.چکارکنم؟خیلی دردشدید گرفتم بعد لخته اومد الان درد ندا ...

عزیزم اول باید استراحت کنی اگه با استراحت دیگه قطع شد نیاز نیست پروژسترون اضافه کنی تکرار شد طبق تجویز دکترت پیش برو......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم جواب ازمایش همسرمو ببین واسه ای وی اف خوبه؟ چیکارکنیم بهتر بشه؟ابن سینا ازمایش داد مورفو تو ...

عزیزم این که شرایطش عالیه.....

حتی میتونه شانس طبیعیم داشته باشه برا میکرو که دیگه عالیه.....

انا جون راستی من امروز رفتم سونو روز دوم پریود.تخمدانام بزرگ بود.دکتر گفت اگه دارو بدیم واسه تخمک کشی هایپر شدید میشی .درحدی که باید دوهفته بستری شی!

ال دی گرفتم اومدم خونه...بزرگی تخمدانو گفت با لاپارا میشه کوچیک کرد.ولی میترسم بزنن ناقصترم کنن..حالا به نظرت با ال دی بهتر میشم؟؟نمیدونم چرا قسمت نمیشه برم تو سیکل!ای خدا.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم اول باید استراحت کنی اگه با استراحت دیگه قطع شد نیاز نیست پروژسترون اضافه کنی تکرار شد طبق تجو ...

دعاکن چیزی نباشه خیلی درد شدید دارم.مثل سریای قبل.نمیدونم چه مشکلیه که هیچ دکتری گوش نمیده من ازوقتی انتقال دارم درد دارم وقتی دفع میشه اروم میشم.الانم درد زیاد دارم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
انا جون راستی من امروز رفتم سونو روز دوم پریود.تخمدانام بزرگ بود.دکتر گفت اگه دارو بدیم واسه تخمک کش ...

عزیزم خیلی مراقب خودت باش.....

کار سنگین نکن.....

جارو نکش......

ایشالله با ال دی جواب میگیری......

حالا یه دوره استفاده کن ببین تاثیرش چیه.....

تست amh دادی؟

عزیزم این که شرایطش عالیه..... حتی میتونه شانس طبیعیم داشته باشه برا میکرو که دیگه عالیه.....

واقعا؟؟

من چقدر گریه کردم واسه مورفوی پایینش.شوهرمم بغض کرده مونده بنده خدا...داره به خودش فحش میده که چرا چندساله شلوار جین میپوشه فقط 😁

خدا از دهنت بشنوه انا جون...❤🌹❤ یعنی میشه؟!

واضح نبود یه بار دیگه فرستادم

این آزمایش ابن سینا عاااالیه. شما چرا میخواین میکرو کنین؟ با این شرایط همسرتون به راحتی طبیعی باردار میشید
مورفوی 5 ابن سینا که خیلی خوبه. تحرک گرید a هم تو این دو سال ندیدم تو ابن سینا برای کسی 20 باشه . 

خدایا شکررررررر
واقعا؟؟ من چقدر گریه کردم واسه مورفوی پایینش.شوهرمم بغض کرده مونده بنده خدا...داره به خودش فحش میده ...

همسرت یه سری چیزارو رعایت کنه مکملم بخوره کیفیت اسپرماش بهترم میشه......

خنکیم که رعایت کنه......

طبق طبعش بخوره......

ایشالله اصلا طبیعی مامان میشی......

عزیزم خیلی مراقب خودت باش..... کار سنگین نکن..... جارو نکش...... ایشالله با ال دی جواب میگیری.... ...

باشه گلم.مرسی از راهنماییات

پارسال ۸/۹ بود

یکی جدید هم دادم که جوابش سی ام میاد..تخمدانام چند روز بود خیلی درد میکرد.گفتم شاید کیسته.دکتر گفت pco شدید.از رو سونو شکمی هم خیلی واضح معلوم بود.بس که بزرگ شده!

همسرت یه سری چیزارو رعایت کنه مکملم بخوره کیفیت اسپرماش بهترم میشه...... خنکیم که رعایت کنه...... ...

فدای قلب مهربونت..❤❤ خدا بچه هاتو برات نگه داره .مرسی از راهنماییت...

باشه گلم.مرسی از راهنماییات پارسال ۸/۹ بود یکی جدید هم دادم که جوابش سی ام میاد..تخمدانام چند روز ...

پس کوتر تخمدان میتونه کمکت کنه.....

این آزمایش ابن سینا عاااالیه. شما چرا میخواین میکرو کنین؟ با این شرایط همسرتون به راحتی طبیعی باردار ...

از سردرد اصلا نمیتونستم  بیام سایت که باهاتون صحبت کنم اروم بشم.بیچاره شوهرم خیلی غصه خورد.

منpco شدیدم.تخمک گذاری ندارم.سه بارم ای یو ای کردیم نشده..همسرم ضعیف بود تحرک اسپرمش.سه ماهه داره دارو میخوره.انگار بهتر شده بس ...من فکر میکردم بااین جواب میکرو هم نشه کرد..