2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
ممنونم آنا جون شما خوبید. انشالله عزیزم توی یه پست جداگانه گذاشتم هنوز کسی چیزی نگفته یکم نگران شد ...

عزيزم من كه جواب آز رو ديدم خيلي اوكي بود عزيزم هم تعدادش هم مورفو

فقط تحرك رو نديدم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
هميشه بخندي عزيز دلم من كه دلم روشنه ماماني عزيزم اون گز گز كردن سينه هات هم نشانه بارداريه انشال ...

ان شاءالله ان شاءالله آمين 

ممنونم خودم رو ب همين گز گز خوش كردم 

اما زياد نيستا كمه يه روز هست يه روز نيست 

ان شاءالله ك نشانه ي خوبي باشه برام 

و دلمون شاد باشه 💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اندومتر رحم چقدرباشه خوبه واسه شما چقدر بود انتقال دادن نتیجه گرفتین

عزیزم معمولا تو آخرین سونو ۸ الی ۱۲ باشه وقت انتقال تعیین میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببین دقیقا مثل این میمونه که یه نفر که مریض میشه بگه دکتر نمیرم و درمان نمیکنم و دارو مصرف نمیکنم چو ...

در تایید حرف لی لا جون منم اعتقاد دارم بچه های آی وی اف و میکرو نه تنها کم از بقیه بچه ها ندارن حتی میتونم بگم خیلی باهوش و سالمم هستن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون امپول حی سی اس اف خارجیش نیست ایرانیشو دارن بگیرم بنظرت یا باز بگردم

عزیزم اگه نیست مجبوری بگیری....

من اون زمان دقیقا چیزیو که دکترم تاکید داشت گرفتم.....

نه واقعا باورت داشتم فقط تو دلم ميگفتم خوش ب حال كسايي كه درد ندارن چقدر بدن با بدن فرق داره پهلوه ...

اره منم اينطوري بودم

البته اينم بگم به هر صورت تخمدانها نسبت به حالت طبيعي بزرگتر و متورم تر شدن و احتمالا بخاطر مايعات فراواني كه تو اين روزها داريم مصرف ميكنيم كمي فشار بيشتري داره مياد به كل مثانه و شكم 

يعني اين حالتا برا دارو نيست ؟؟ خودم ميگم شايد عوارض دارو باشه  آخه عوارضشون زياده

عزيزم همه نشانه ها رو به فأل نيك بگير

مثبت جذب كن تا جوابت هم مثبت باشه

سلام خانوما من ٢ ماه پيش همسرم آزمايش اسپرم داد كه جوابش افتضاح بود همه ميگفتن كه بايد ميكرو كنيم . ...

عزیزم این آزو کجا انجام داده؟

مرکز ناباروری بود؟

اگه باشه که خوبه فقط مورفو پایینه اونم برا طبیعی وگرنه برا میکرو که عالیه.....

عزیزم والا من تا حالا ندیدم اندازه شو بنویسن شاید من دقت نکردم..... ان تی هم که برات عالیه پس فقط ب ...

باشه حتما . ممنونم

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
اره منم اينطوري بودم البته اينم بگم به هر صورت تخمدانها نسبت به حالت طبيعي بزرگتر و متورم تر شدن و ...

اره ديگه الان از حالت طبيعي خارج شديم

😪 ايشالا زود خوب شيم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
عزیزم این آزو کجا انجام داده؟ مرکز ناباروری بود؟ اگه باشه که خوبه فقط مورفو پایینه اونم برا طبیعی ...

آزمايشگاه تشخيص نابارورى داده . ٢ ماه پيش مورفو ١٠ بود كه الان شده ٥ . بعنى طبيعى باردار نميشم ؟