2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
شما روزي يه منوپيور داشتي، آرزوجان روزي ده تا منوپيور

نه فكر كنم منظورش دو بودا😳😳😳 ده تا نميشه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
شما روزي يه منوپيور داشتي، آرزوجان روزي ده تا منوپيور

اشتباه برداشت نكن 

من ده تا منوپيور رو توي ٥ روز زدم يعني روزي دوتا با يك آب از روز هشت پري شد روزي ٤ تا با دوتا اب

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم نگاه كردم  اينجا كه نديدم  اما اگر باشه در پرونده اش در مركز هست  واريكوسل د ...

سلام بانو جان خوبي عزيزم؟

مبارك باشه ديدن قلب نازنين فندقت 💖

ان شاءالله ساليان سال برات بتپه💓 

و اين لحظات شيرين قسمت تك ب تك دوستان منتظر و خودم بشه ... الهي آمين❤️ 

بانو جان براي شما از روز چند بيبي نشون داد و جنينات چند روزه بودن ؟؟

سلام انا جان ، یه سوال بی ربط دارم ببخشید ، اگه بخوام دو سه روز پریودی عقب بیوفته میشه کاری کرد ؟ اخه میخوام بعد تعطیلات پریود بشم و برم واسه کارای انتقال 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام بانو جان خوبي عزيزم؟ مبارك باشه ديدن قلب نازنين فندقت 💖 ان شاءالله ساليان سال برات بتپه💓&nb ...

سلام عزيزم 

خوبم ممنونم 

خدا بچه نازت را برات نگه داره 

روز ١١انتقالم نشون داد 

جنين هام ٤،٥روزه بود 

فداى شما🙏😘

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
پس حسابی دردونت خوشگله..... از الان براش بهترینارو آرزو میکنم.....

عزيزم مرسي 😍😍😍😍😍

ديگه باباشه حالا يا زشت يا خوشگل مجبوره شكل اون شه

خودم از بچگيم عكس ندارم ننه ام فقط پشت سر هم زاييده ديگه وقت نداشته بره اتليه

اشتباه برداشت نكن  من ده تا منوپيور رو توي ٥ روز زدم يعني روزي دوتا با يك آب از روز هشت پري شد ...

ميگم ارزو مام شديم موش ازمايشگاهيا 

به هر كي يه دوز دارو متفاوت ميدن بعد از اون  ميشينن مقايسه ميكنن كه هركدوم ب دارو چجوري جواب داده

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
اره😂😂😂 ولي بعدش هي وابم ميبرد دوباره چشامو وا ميكردم دوباره بسته ميشد خيلي باحال بود تو خيلي خ ...

آخي عزيزم پس تا بعد از عمل هم كلي ناشتا بودي يعني حدود ١٤ ساعت هيچي نخوردي

اي ول زنده موندي من بودم مرده بودم تا اون موقع

ميگم ارزو مام شديم موش ازمايشگاهيا  به هر كي يه دوز دارو متفاوت ميدن بعد از اون  ميشينن م ...

فك كردم تو پستي كه گذاشتم اشتباه تايپي داشتم برگشتم خوندمش بخدا درست توضيح دادم دوست عزيزمون بد برداشت كرده بود اخه ده تا منوپيور جور در نمياد روزانه

یه سوال دیگه،شما برای پذیرفتن میکرو پیش مشاور رفتین  ؟از نظر روحی بیشتر و توجیهات علمیش

مشاوره چيه قربونت برم 

من كه تا فهميدم با ميكرو ميتونم بچه دار شم به كله رفتم دنبال كاراش

چيه هي وقت تلف كني كه چي

وقتي تحرك اسپرم صفره من با چه منطقي صبر كنم؟؟ قراره چطوري اسپرم خودش رو به تخمك برسونه و بارورش كنه؟؟؟

اين معجزه ميخواد كه شامل مابهترانه نه هر كسي.پس تنها راهش اينه كه اسپرم تزريق شه به تخمك كه همون ميكرو

به نظرم مشاوره رو بايد واسه تخمك اهدايي و جنين اهدايي و اسپرم اهدايي و رحم أجاره اي بذارن يعني يه مشاوره باشه كه بقبولونه به آدم كه تنها راهش اينه با وجود شخص سومي ني ني دار شن

منم قوتو زیاد خوردم به خاطر طبع سردم برا من از کرمان می آوردن مطمئن بود..... فقط کسایی که طبع گرمی ...

آخه کرمان کسی رو نمیشناسم، تهرانم جای مطمئن بلد نیستم متاسفانه. به همسرم بگم مسافرت بریم کرمان!!!!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم