2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
نه منم شنيدم بدون درده  راستي مباركه ني ني هات😍😍😍♥️ چندتا انتقال دادن بابا مگه ميشه عادي ...

مممون عزیزم ..امیدوارم به مرحله تبریک برسم 😍😍😍😄

دو تا انتقال دادن

سارا من کلا خودمو زود وفق میدم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
نمیدونم ولی تورویان به ما گفتن تخمک بالا۱۵ هایپر هست و انتقال نمیدیم من فک میکردم برای آرزوجان علتش ...

من شنيده بودم بالاي ١٢ هايپره ولي ب نظر من دكتر با توجه به وضعيت رحم و تخمدان طرف اين نظرو ميده

منم نفهميدم چرا بخاطر امپول عقب انداخت شايد اثرش تو بدن ميمونه و تداخل داره با انتقال

من كه تو سونو اخرم نزديك ١٦/١٧ تا تخمك خوب داشتم نميدونم چرا ١٢ تا دراوردن😑

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مممون عزیزم ..امیدوارم به مرحله تبریک برسم 😍😍😍😄 دو تا انتقال دادن سارا من کلا خودمو زود وفق می ...

خيلي خوبه منم اينجوريم ب خدا نبين اينجا مينالم تنها جاييه كه ميتونم يه كم غر بزنم وگرنه حالت عادي اصلا اينجوري نيستم غر غرو

ايشالا كه ميرسيم ب اين مرحله

تو دوروز از من جلوتري😍

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
اره ب خدا ارزو من از جَوِشم كه ترسناك بود زده شدم اصلا جو خوبي نبود نفر به نفر صدا ميزدن انگار ميخوا ...

😂😂😂😂😂😂😂 حق داری عزیزم من انقد میترسیدم تخت من سر راه بود هی میدیدم همه شلو ول رو تخت اینور اونور جابه جا میشن 

تمام دستو پام یخ کرده بود 

از یه طرفی هم من و همسرم همزمان عمل شدیم وقتی من بهوش اومدم همش حال همسرمو میپرسیدم اونم حال منو 

اصلا یه وعضی 😂

خداجونم شکرت       
😂😂😂😂😂😂😂 حق داری عزیزم من انقد میترسیدم تخت من سر راه بود هی میدیدم همه شلو ول رو تخت اینور او ...

واي واي وضعيت توام خوب نبوده پس🤣 خوش بحال كسايي بود من اول وقت عمل شدنو زود رفتن من از ساعت ٧ صبح تا ١ جون دادم ب خدا😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂 حق داری عزیزم من انقد میترسیدم تخت من سر راه بود هی میدیدم همه شلو ول رو تخت اینور او ...

كنار هم گذاشتنتون؟

من شنيده بودم بالاي ١٢ هايپره ولي ب نظر من دكتر با توجه به وضعيت رحم و تخمدان طرف اين نظرو ميده منم ...

منم ۱۰ تا تخمک داشتم فک کنم 

شاید پوچ بوده یا اینکه آزاد شده بوده

دقیقا ،،دکترم امروز گف با توجه به اوضاع رحم و تخمدان و ورم شکمت نظر میدیم که انتقالت فرش باشه یا فریز

خداجونم شکرت       
واي واي وضعيت توام خوب نبوده پس🤣 خوش بحال كسايي بود من اول وقت عمل شدنو زود رفتن من از ساعت ٧ صبح ت ...

دور از جونت عزیزم 

آره یکمی ترسنااااکه 

برعکس انتقال خیلی شیرینه 

مخصوصا وقتی دکتر وقتی میخواد انتقال بده میگه بگو بسم الله بعدشم مامان شدنتو تبریک میگه 

من تو مدتی که باید استراحت میکردیم کلی با جوجه هام حرف میزدم 

اصلا باور اینکه تو دلت نی نی داری وااااقعا شیرینه

خداجونم شکرت       
آمپول ها معمولا از روز دوم يا سوم پري شروع ميشن و سايز فولي ها مشخص ميكنه روز پانكچر رو  من ر ...

آرزو مرسي از توضيحت،،

ممكنه شما و سارا داروهاتونو بگين تا مقايسه كنيم برا سارا چه جوري بود كه ريسك هايپري نداشت؟ البته ميدونم بسته به بدن هركسي متفاوته شرايط ولي خب بازم يه حدودي دستمون باشه روال داروها بد نيس،،، @hellosara    

...
منم ۱۰ تا تخمک داشتم فک کنم  شاید پوچ بوده یا اینکه آزاد شده بوده دقیقا ،،دکترم امروز گف با ت ...

خدا كنه فرش باشه كه انتظار نكشي

😍 اره ب نظر منم انتقال بايد شيرين باشه🙈♥️

كلي جوجه مياد توي دل ادم🌸

آرزو مرسي از توضيحت،، ممكنه شما و سارا داروهاتونو بگين تا مقايسه كنيم برا سارا چه جوري بود كه ...

من سينال و منوپيور دلشتم

كه سينالمو ٢ پودر با يه اب مقطر قاطي ميكردم

بچه فردا روز ۱۳ انتقالم ازمایش خون بدم نشون میده

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
وقتی عمل تموم میشه بله عزیزم  با یه پرده جدا میشن تخت ها  😂😂😂

ا چه جالب رويان بودي شما؟

اخه ارزو هم همون روز شوهرش عمل داشت كنار هم نبودن البته با بيحسي موضعي هم عملش كردن

انگار مال اقايون جدا بود جاش

خدا كنه فرش باشه كه انتظار نكشي 😍 اره ب نظر منم انتقال بايد شيرين باشه🙈♥️ كلي جوجه مياد توي دل ا ...

انشالله هرچی مصلحته 

خودم دوست دارم فرش باشه اصلا رفتم تو جوّ انتقال 🤗🤗🤗🤗

خداجونم شکرت