2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
با ۱۴۹۰ تماس گرفتی؟

گلم پیدا کردم فدات شم ما شهرستانیم  

ولی داروخانه با شکو تردید گفت برا چه مشکلی میخوتین بلا به دور بیشتر به سرطانیا میدن گویا.بعد شیمی درمانی.گفت با دفترچت خیل  ارزونتره میدم دکترم بنویسه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من حدودا ۱۱ روز پیش از بیمارستان بهمن خریدم البته با دفترچه تامین اجتماعی۵۸ تومن شد

عزیزم ازادش ۵۶تومنه چطور با دفترچه اون قیمت گرفتی.با دفترچه۱۶

من حدودا ۱۱ روز پیش از بیمارستان بهمن خریدم البته با دفترچه تامین اجتماعی۵۸ تومن شد

شما هم برا قبل انتقال گرفتی؟چقد قبلش تزریق کردی

عزیزم ازادش ۵۶تومنه چطور با دفترچه اون قیمت گرفتی.با دفترچه۱۶

والا چی بگم!! تو دفترچم زده۸۶ تومن اما از شوهرم۵۶ تومن گرفت!!

سرگردنه است دیگه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
شما هم برا قبل انتقال گرفتی؟چقد قبلش تزریق کردی

بله

حدودا یک ساعت قبل انتقال به بازوم زدن

به منم اگه از قبل میگفتن خودم از بیرون تهیه میکردم اما گذاشتن واسه دقیقه نود که مجبورشی از همون داروخانه بخری

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
دوستاي خوبم سلام امروز پانكچر داشتم خدا رو شكر خوبم الان، ١٥ تا تخمك هم داشتم اينجا يكي از دوستاي ...

ارزو خوبي من ١٢ تا تخمك داشتم هايپر مشدم انتقال فرش دارم

اومدم شامم كباب بخورم😁

يه كمم درد و تهوع دارم😪🤧

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سحرجون موقعه پریود چن تا مسکن میخوردی خوب میشدی؟ و  خون ریزیت لخته و طولانی هم بود اصلا از کج ...

عزیزم با یک مفنامیک اسید آروم می شد. خونریزیم عادی بود. ببخشید لخته نبود. فقط یکبار درد خیلی زیادی داشتم که نتونستم اونروز اصلا از جام پاشم. هی می گرفت هی ول می کرد. رفتم دکتر سونوگرافی تشخیص داد کیسته. خیلی دارو مصرف کردم ولی سایزش کوچیک نشد. بعد دکترای دیگه تشخیص دادن اندومتریوزه . چون دارو روش اثر نداره. دکتر اخریم گویا خیلی ماهره. توی سونوی واژینال از رنگش تشخیص داد. گفت لاپاراسکوپی باید بشه.

ارزو خوبي من ١٢ تا تخمك داشتم هايپر مشدم انتقال فرش دارم اومدم شامم كباب بخورم😁 يه كمم درد و تهوع ...

واي نگرانت بودم دختر جان

خوب شد اومدي از خودت خبر دادي

سارا من اصلا تهوع ندارم خونريزيم هم بعد از دو تا إدرار تمام شد ولي دررررررررررررد دارم اصلا صاف نميتونم راه برم

ديدي چطور تو مركز بودم الانم همونطورم

انشالله تخمك هات فردا جنين شن همه خيالت راحت شه عزيزم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ارزو خوبي من ١٢ تا تخمك داشتم هايپر مشدم انتقال فرش دارم اومدم شامم كباب بخورم😁 يه كمم درد و تهوع ...

شامت هم نوش جونت 

داري ميري خونه پودر ژله و كمپوت و دوغ محلي با انجير بخر تا هم هايپريت خوب شه هم يبوست نگيري

رژيمت رو خوب رعايت كن انشالله چند روز ديگه انتقالته اينا همه رفع شه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم ایشالا حالت خوب باشه همیشه. پس زودتر شامتو بخور تا دردت شروع نشده.

واي دوباره شروع ميشه؟ مسكن چي بخورم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
واي نگرانت بودم دختر جان خوب شد اومدي از خودت خبر دادي سارا من اصلا تهوع ندارم خونريزيم هم بعد از ...

اره منم گفتم زودتر بيام از حال هم با خبر شيم ب خدا امروز سكته دادي بهم

واي هنوزم اونطوري هستي؟ الهي بگردم

من تا چشممو تو ريكاوري باز كردم درد داشتم ولي بيشتر از ترسم شلوغش كردم گفتم درد دارم مسكن برام بزنيد 

خخخخخ

بايد تو حسابي استراحت كنيا

من نميدونم وضعيت خونريزيم چطوريه نرفتم دسشويي ببينم

واي دوباره شروع ميشه؟ مسكن چي بخورم

چیزایی که آرزوجون میگه رو بخور ایشالا درد سراغت نیاد. من روز اول درد نداشتم. فکر می کنم برای داروی بیهوشی و مسکنی بود که توی بیمارستان بهم زدن. از فرداش دردم شروع شد. ایشالا برای شما اینجوری نباشه . هم شما هم آرزو جون. خبرای خوب بدین.