2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
خدا از دهنت بشنوه ، قبل از شروع کارام رژیم خاص غذایی هست که به روند کار کمک کنه ؟ شما این سینا رو پ ...

عزیزم رژیم غذاییت باید منحصر به خودت و شرایطت و طبعت باشه.....

از کسیم تقلید نکن.....

بابت ابن سینام والا من مطب دکترو ترجیح میدم چون دوست دارم دکترم یه نفر باشه اما شما فکر کنم خیلی مورد خاصی نداشته باشی و تمرکزت بهتره رو بخش پی جی اس باشه که کارش خوب باشه.....

اینو بهتره دوستانی که تجربه شو دارن نظر بدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو سونو آخرم چون فوليكول زياد داشتم دكتر گفت احتمال هايپري داري واسه همين به جاي امپول اچ سي جي كه و ...

خب خداروشکرهایپرنشدی انشاا....خبرمامان شدنتوزودی بهمون بدی 

انشاا...همه به حاجت دلشون برسن توی این روزای عزیز

تابعدازظهرخوب میشی اگه شیاف بهت دادن استفاده کن دردش طبیعیه

شياف نداده بهم

فقط سه تا امپول پروژسترون داده كه يكيش رو امروز زدم دو تاي ديگه هم واسه فردا و پس فردا با قرص مترونيدازول كه ١٢ ساعتيه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام دوستای گلم من همیشه این تاپیک رو میخونم اما واقعا فرصت نمیکنم خیلی بیام از انا جوووون ولاله جوو ...

عزیزم فدات کاری نمیکنم کمترین کاریه که ازم بر میاد.........

عزیرم والا بی بی اعتباری بهش نیست ایشالله آزت + میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من هم مشکل شما رو دارم. همین سوال رو از دکترم پرسیدم. گفت بخاطر اینکه الان تخمدان ها بزرگ است. ...

ای بابا .منم عجووول 😣

مرسی گلم بابت راهنماییت

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خب خداروشکرهایپرنشدی انشاا....خبرمامان شدنتوزودی بهمون بدی  انشاا...همه به حاجت دلشون برسن توی ...

انشالله همه مون به خواسته دلمون كه همون بچه دار شدنه برسيم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
مشكل من از ايران تا خارج از كشور بردنه پروازم هم مستقيم نيست حداقل ١٥ ساعت بايد تو چمدون بذارم ...

خوب عزیزم نمیتونی داروتو با خودت داخل هواپیما و همراهت داشته باشی؟

یعنی تو یه کلمن یا فلاسک کوچیکی چیزی....

اینطوری بین پروازت میتونی یخشو نیاز باشه عوض کنی.....

لاله جوووون تو رو خدا یه راهی جلو پای من بزارید هفته پیش رفتم دکتر نصر فقط طبق اون سونویی که میکروم ...

عزیزم والا به نظرم پیش دکتری که بهت انرژی + نمیده نرو.....

نمیگم دکتر باید امید الکی بده نه.....

اما وقتی حست بهش خوب نیست نرو.....

اولین کارتم انجام آز amh باشه.....

چرا انجامش نمیدی تا خیال خودتو راحت کنی؟؟؟

بهتر نیست به جای خودخوری انجامش بدی.....