2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
آرزوجون به سلامتي انشالله همه شون برات فرزند دسته گلي بشن به لطف الهي،،، ارزو بيهوشيش چه قدر طول كشي ...

ممنون عزيزم

من 8.10 رفتم اتاق عمل 8.45  بهوش اومدم 

خيلي زود به هوش اومدم فك كنم كل زمان تخمك گيري ١٠-١٥ دقيقه است 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ديروز بعد نزديكي درد بدي گرفت دلم دفعه هاي قبل اصلا اينجوري نبودم، از دكترمم پرسيده بودم گفته بود مش ...

عزییزممم خیلی متاسفم چقد سخت :(

منم همش ترس دارم

یعنی از قبل ازبین رفته بود؟ که با نزدیکی خونریزی کردی؟ چون گفتی هفته هشت ؟

من که نزدیکی رو کلا حذف کردم از اول

من که لک بینیام بعد سونو ان تی شروع شد

توکل به خدا دوقلویی ولقعا سخته 

خدا اون نینیتو سلامت حفظ کنه برات

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزيزم من 8.10 رفتم اتاق عمل 8.45  بهوش اومدم  خيلي زود به هوش اومدم فك كنم كل زمان ...

مرسي، چه خوب كه كوتاهه، من از بيهوشي ميترسم😳 خودمم تعجب ميكنم چرا،، ولي خيلي ميترسم، با چي بيهوش كردن؟ امپول يا گاز؟؟ يهويي خوابت گرفت؟

...
لاله جوووون تو رو خدا یه راهی جلو پای من بزارید هفته پیش رفتم دکتر نصر فقط طبق اون سونویی که میکروم ...

عزیزم نصر به منم گفت برو طبیعی اقدام کن.ذخیره ت بالاست.سنت کمه.شوهرتم مشکل نداره( حالا ازمایشش داغونه ها).درحالی که سه بار ای یو ای بی نتیجه داشتم..دوسال بیشتره اقدامم .اینا رو گفتم هم خندید و گفت برو.منم اومدم.ولی صبرم تموم شده‌..تو صارم پرونده دارم .شاید همونجا ادامه دادم.یا رفتم ابن سینا.اونجا هم پرونده دارم..

دکتر طرازی که انا جون میگن هم خوبه .. شوهرم قاطی کرده دیگه. میگه جای جدید نمیرم.دیگه حوصله ناز کشیدنش روهم ندارم..پیش نصرهم به زور بردمش.وگرنه با طرازی شروع میکردم...

ولی ببین کار همه یکیه.برو پیش همین رزاقی.توکل به خدا.فقط ایمان داشته باش که میشه..مطمئن باش نتیجه میگیری..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
واسه اونايي كه ريسك هايپري دارن به جاي اچ سي جي ميدن كه همون آزاد سازيه

منم وقتی لتروزول میداد دکترم ، این امپولو بهم تجویز میکرد.چون هایپر میشدم با لتروزول

مرسي، چه خوب كه كوتاهه، من از بيهوشي ميترسم😳 خودمم تعجب ميكنم چرا،، ولي خيلي ميترسم، با چي بيهوش كر ...

محیا ترس نداره که گلم.

من میخام بگم انتقالمم با بیهوشی باشه 😁 بس که بددردم

مرسي، چه خوب كه كوتاهه، من از بيهوشي ميترسم😳 خودمم تعجب ميكنم چرا،، ولي خيلي ميترسم، با چي بيهوش كر ...

امپول

اره اصلا متوجه نميشي خيلي راحته

فقط بعد از اينكه به هوش اومدم درد دارم كه ميگن طبيعيه و كمي هم خونريزي

آرزوجون سيكلات در حالت عادي چن روزس؟؟ روز چندم سيكلت پانكچر شدي؟

سيكلام تقريبا ٢٨ روزه است ولي يكي دو روز اين ور و أونور هم ميشه گاهي

من دقيقا روز ١٤ سيكلم پانكچر شدم

البته اينا همه به سايز فوليكول تو سونو آخر بستگي داره

واسه من افتاد روز ١٤ 

لاله جوووون تو رو خدا یه راهی جلو پای من بزارید هفته پیش رفتم دکتر نصر فقط طبق اون سونویی که میکروم ...

تست ذخیره تخمکت چنده؟من یبار پیش دکتر ن ص ر ویزیت شدم گفت دوسال طبیعی اقدام کن نشد بیا اهدایی

من خوشم نیومد سریع در چند ثانیه نظر میده ذخیرم  من ۱/۳  بود تعجب کردم از اینکه گفت اهدایی

برو پیش دکتر رزاقی ببین نظرشون چیه ،امیدوار باش خدا بزرگه