2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048079 بازدید | 684642 پست
مرسي، دكتر كه نميره خودمو بكشم هم نميره جوشونده ختمي ميدم بهش با پودر پانادول فور كولد اند فلو، كه ...

آب جوشيده رو بذار ولرم شه بعد عسل رو توش حل كن با ليمو تازه روزي چند بار بهش بده سريع خوب ميشه و هيچ كدوم مضر كه نيست مفيد هم هست

فقط حواست باشه تو آب جوش حل نكني كه هم خواصيت عسل رو از بين ميبره هم ليمو رو

موفق باشين

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
آب جوشيده رو بذار ولرم شه بعد عسل رو توش حل كن با ليمو تازه روزي چند بار بهش بده سريع خوب ميشه و هيچ ...

مرسي🌹🌹

عزيزم زاداين رو كدوم متخصص داده ؟؟

چن وقته ميخورن؟؟؟ تاثير داشته؟؟؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدا؟؟؟؟ كدوم دكتر تجويز كرد؟؟؟

همسرم اصفهانيه يك بار كه رفتيم خونه مامانش اينا اصفهان گفتيم بريم پيش يه دكتر خوب اورولوژي

تحقيق كه كرديم دكتر پيمان صالحي رو بهمون معرفي كردن

فوق العاده دكتر خوب و باسواديه

اون واسش تجويز كرد

البته سلن پلاس ،پروفرتيل و كيوتن هم داد

همشون داروهاي خيلي خوبين واسه تقويت اسپرم

همسرم اصفهانيه يك بار كه رفتيم خونه مامانش اينا اصفهان گفتيم بريم پيش يه دكتر خوب اورولوژي تحقيق كه ...

مرسي از توضيح خوبت، انشالله به زودي زود دلت شاد شه،،

زادتين رو چن وقته خوردن؟ بعدش آز دادن؟

...
گفتن که کیفیت اسپرم خوب بوده، در مورد تخمک هم چیزی نگفتن فقط با میکرواینجکشن انجامش دادن. این سیکل د ...

چرا که نه عزیزم.....

من سیکل سومم بهتر از قبلیا بود....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسي🌹🌹 عزيزم زاداين رو كدوم متخصص داده ؟؟ چن وقته ميخورن؟؟؟ تاثير داشته؟؟؟

من بر اساس اينكه گفتي كتوتيفن خارجي هست گفتم شايد اشتباه تايپيه كه گفتم زاديتن درستشه

الان كه ميگين زاداين من همچين قرصي نميشناسم عزيزم

فقط ميدونم كتوتيفن يا زاديتن بيشتر واسه الرژي تجويز ميشه ولي اثر مثبتي رو خود اسپرم داره

ضمنا خيلي هم خواب آوره

ببين هر قرصي كه واسه تقويت اسپرم تجويز ميشه حداقل بايد سه ماه مصرف شه و همونطور كه گفتم چند مدل قرص داد به همسرم كه يكيش اين بود و من نميدونم اين قرص به تنهايي ميتونه مثمرثمر باشه يا خير

ضمن اينكه استرس و تنش خيلي رو اسپرم اثر منفي ميذاره

سعي كنين حتما قبل از نمونه گيري اسپرم آرامش كامل داشته باشين

راستي خنك نگه داشتن اسپرم و كمپرس يخ روي ب ي ض ه خيلي اثر مثبت روي تحرك اسپرم داره

شلوار تنگ و لي نپوشن ترجيحا

دوستان من يكي از نينيام از بين رفت متاسفانه، دعا كنيد اين يكي به سلامت به دنيا بياد، خيلي نياز به دع ...

عزیزم حتما خیری تو این کار بوده.....

ایشالله دردونتو صحیح و سالم بغل میکنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من بر اساس اينكه گفتي كتوتيفن خارجي هست گفتم شايد اشتباه تايپيه كه گفتم زاديتن درستشه الان كه ميگين ...

منظورم همون زادتين بود، درست متوجه شدي، ممنونم از پاسخت،،، ميتونم سوال كنم تحرك و تعداد و مورفو چنده؟

...
سلام دوستان من فردا پانكچرمه كمي درد در ناحيه تخمدانهام احساس ميكنم اينقد نيست كه نشه تحمل كرد وقته ...

تا این حد بله عادیه....

اي جانم ٣ بار رفتي تو سيكل واي خيلي سخته خيلي ادم اذيت ميشه بدن بهم ميريزه خيلي خوشحالم نتيجه شيري ...

بله عزیزم من سه بار پانکچر شدم....

هر بار مجبور بودم از صفر شروع کنم اما به نتیجش میارزید الان دخترم دنیامون شده.....

ایشالله تک تکتون این شیرینیو میچشین.....

منظورم همون زادتين بود، درست متوجه شدي، ممنونم از پاسخت،،، ميتونم سوال كنم تحرك و تعداد و مورفو چنده ...

ببين عزيزم ما حدود يك سال و خورده ايه كه داريم ميريم دكتر و متاسفانه پيوسته نبوده فقط اينو بدون كه اسپرم در نوسانه و بايد حداقل سه بار آزمايش تو فاصله دو سه هفته  بدين تا وضعيت بهتر معلوم شه

مثلا همسر من يكبار بخاطر موضوع كاريش خيلي استرس داشت و اصلا ريلكس نبود تأثير منفي گذاشت هم رو تعداد هم مورفو هم تحرك

فقط تاثيرش روي تعداد يهو از ٧٠ ميليون طَي سه هفته رسيد به ١٢ ميليون با اينكه قرص ها را كامل مصرف ميكرد 

مورفو از ٤٪‏ رسيد به صفر

اناجون بار آخر مكمل خاصي خورده بودين كه روي كيفيت تخمكت تاثير داشته؟يا تصادفي بود؟

عزیزم مکمل که همیشه داشتم تو سیکلهای قبلمم داشتم، صفحه اول تو مراحل درمانم مکملام رو نوشتم...

ولی درمان آندومتریوز و کنترل نقص ایمنیم فکر کنم عامل مهمی بودن.....

سلام  من سه روزه داروهامو قطع کردم ولی پریود نشدم تا چند روز باید صبر کنم؟؟

نهایت ده روز....

من خون اومد و درد شدید داشتم ولی تحمل کردم دیگه و منفی شد

عزیزم میگن همون خون باعث از بین رفتن جنین میشه. دخترا کسی این قرص میزو چی چی رو استفاده کرده که مخصوص سقط هست لطفا راهنماییم کنید

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه