2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
سلام  من سه روزه داروهامو قطع کردم ولی پریود نشدم تا چند روز باید صبر کنم؟؟

سلام مریم جان ، ممکنه حتی تا ده روز هم طول بکشه 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
دخترا کسی نیست که انوکسپارین تزریق کنه؟لطفا بهم بگین از کی شروع کردین به تزریقش و برا چی تجویزش میکن ...

من ارروزاول انتقال.میگن خونرسانی به جنینه.یعنی خون رو رقیق میکنه

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی و انا جون مث همیشه سوال دارم و فقط میتونم دعا گوتون باشم. دوست جونیا امروز رفتم سونو ر ...

افسون جان آمپول gcsf رو تو مرکزی که من بودم چند دقیقه قبل از انتقال یا چند دقیقا بعدش تزریق میکردن ، از خود دکترت بپرس حتما.

در مورد انوکسوپارین هم حتما باید از دکتر میپرسیدی چطور بهت نگفته کی بزنی . دکتر عارفی هر دو بار برای من کل داروهامو سه روز قبل انتقال شروع کرد منجمله انوکسوپارین .

حتما سوال کن

من ارروزاول انتقال.میگن خونرسانی به جنینه.یعنی خون رو رقیق میکنه

خدا رو شکر نگران بودم چون امپولامو نتونستم تهیه کنم روز قبل انتقال میگیرمشون و همون روزم استفاده میکنم.گلم دور ناف میزنی یا چطور تزریق میکنی

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
خدا رو شکر نگران بودم چون امپولامو نتونستم تهیه کنم روز قبل انتقال میگیرمشون و همون روزم استفاده میک ...

برا من از روز اول انتقال شروع شد 

سمت چپ و راست ناف ب فاصله پنج سانت ٩٠ درجه 

با هزار ترس خودم تزريق ميكنم 😬

رقيق كننده ي خون 

افسدن جان آمپول gcsf رو تو مرکزی که من بودم چند دقیقه قبل از انتقال یا چند دقیقا بعدش تزریق میکردن ، ...

واقعیتش من از یه شهر دیگه که دکترم اونجاس میگیرم دا خانه نداشت گفت سه شنبه بیا بدم منم انتقالم چهارشنبه هست.دکتر اصلا دارو نمیداد جفتشم خودم گفتم نوشت فک کنم گفت انوکسا رو از روز قبلش تزریق کن ولی نگفت چطوری تزریقش کنم..بهش گفتم پی ار پی کن گفت ضخامتت خوبه نیاز نیست

خدا رو شکر نگران بودم چون امپولامو نتونستم تهیه کنم روز قبل انتقال میگیرمشون و همون روزم استفاده میک ...

اره دورناف 

برا من از روز اول انتقال شروع شد  سمت چپ و راست ناف ب فاصله پنج سانت ٩٠ درجه  با هزار تر ...

نود درجه یعن  امپولو مستقیم میزنی میره داخل؟من سینافکتمو خودم میزنم راحته.البته از امروز تموم شد سینا فکت

برا من از روز اول انتقال شروع شد  سمت چپ و راست ناف ب فاصله پنج سانت ٩٠ درجه  با هزار تر ...

فقط سمت چپ وراست میزنی؟من پایین وبالای ناف هم میزنم البته بالایکبارزدم

واقعیتش من از یه شهر دیگه که دکترم اونجاس میگیرم دا خانه نداشت گفت سه شنبه بیا بدم منم انتقالم چهارش ...

خب پس همون روز قبل بزن ، دستور تزریقشم به صورت زیر جلدیه . خیلی راحته . فکر کنم آنا جون گفت صفحه ی ۶ این تاپیک دستورش هست . تو اینترنت هم سرچ کن به راحتی پیدا میکنی .

به نظر منم ضخامتت خیلی خوبه ، برای من ۷ بود . بیخودی خودتو نگران نکن 

افسون جان آمپول gcsf رو تو مرکزی که من بودم چند دقیقه قبل از انتقال یا چند دقیقا بعدش تزریق میکردن ، ...

نسیم جون یه مسله دیگه هم بود ببخشید دهانه رحم من تنگ بود روز دوم باز کرد یادش انداختم دیروز بهم گفت قرص میدم گویا برا سقط جنین هست فک کنم منو پور یا میرزا پوری چیزی چون دفترچم دستم نیس یادم رفته گفت روز قبل انتقال یکیشو زیر زبانی بذار یکیشم شیاف استفاده کن که رحمتو شل کنه. کسی اینجا بوده همچین چیزی بهش بدن؟

افسون جان آمپول gcsf رو تو مرکزی که من بودم چند دقیقه قبل از انتقال یا چند دقیقا بعدش تزریق میکردن ، ...

نسیم جون خیلی عذر میخوام امپول جی سی اس اف قیمتش چنده؟

خب پس همون روز قبل بزن ، دستور تزریقشم به صورت زیر جلدیه . خیلی راحته . فکر کنم آنا جون گفت صفحه ی ۶ ...

قربونت بشم عزیز دلم میدونم همه شما رو بخصصص انا جونو اذیت میکنم عذر میخوام

افسون تو گوگل بزن نحوه ی تزریق انوکساپارین ، ویدیوی کامل آموزشی برات میاد تو آپارات هم هست . دیگه خیالت راحت میشه