2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
خانما تو سونو ساک بارداریم خالی بود حتی کیسه زرده هم ندیدن سن ساک هم 5 هفته و سه روز بود بنظرتون الا ...

بنظرم یه هفته دیگه برو سونو 

انشالله که همه چی روبه راهه

خداجونم شکرت       
عزیزم ایشالله بهترینا منتظرته.....

خدا از دهنتون بشنوه انا جون خیلی خیلی دلم میخواد نتیجه بگیره خیلی به سختی تونستم برم درمان خدا امیدمو نا امید نکنه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توکل به خدا خییلی خوب کردی به کسی نگفتی منم به هیچکس نگفتم با خبرای خوب برگردی ان شاالله

دوست عزیز بار اول خونه مادر بودم رفتو امد زیاد بود نمیشد استراحت کنم استرس هم زیاد بود امشب رفتم خونه مامان مجبور شدم بگم میرم مسافرت. خواهشا منم دعا کنید.ضمنا الان پنج بسته سوپ اماده کردم گذاشتم فریزر حاوی جوانه گندم

دوست عزیز بار اول خونه مادر بودم رفتو امد زیاد بود نمیشد استراحت کنم استرس هم زیاد بود امشب رفتم خون ...

جوانه گندم اب قلم هویچ و جو همه چیزشو زدم بسته بندی کردم بلکه سوپم اماده باشه.خدایا به حق شهید کربلا همه دوستامو اینجا نا امید نکن

جوانه گندم اب قلم هویچ و جو همه چیزشو زدم بسته بندی کردم بلکه سوپم اماده باشه.خدایا به حق شهید کربلا ...

عزيزم بعد از انتقال ميگن نبايد خيلي ويتامين آ مصرف كني

حواست به مصرف هويجت بيشتر باشه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
جوانه گندم اب قلم هویچ و جو همه چیزشو زدم بسته بندی کردم بلکه سوپم اماده باشه.خدایا به حق شهید کربلا ...

انشالله كه نتيجه ميگيري عزيزم

فقط و فقط مثبت فكر كن و استرس نداشته باش مواظب باش يبوست نگيري 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
توکل به خدا خییلی خوب کردی به کسی نگفتی منم به هیچکس نگفتم با خبرای خوب برگردی ان شاالله

عزیزم شما روز چند انتقالین؟

مادرم چون اگه نمیرفتم پیشش نگران میشد مجبور شدم بگم میرم مسافرت.اخه بار اول یکی از استرسام این بوذ نتیجه نگیرم مادرم غصه میخوره.خیلی سهل انگاری کردم هزار بار خمو راست شدم مجلس ترحیم عیادت مریضو....رفتم هزار جور اتفاق افتاد ولی این سر  میخوام خونه خودم باشم.ایشا تو همین ماه عزیز همگی نتیجه بگیریم.خودم امید چندانی ندارم ولی با همه وجودم میخوام مادر بشم

سلام آ نا جون من دیروز جواب آزمایشم منفی شد داروهاما قطع کردم امروزپریود شدم دردهای خیلی وحشتناکی داشتم ازصبح هیچ وقت چنین در دایی را تجربه نکرده بودم این شرایط میتونه مربوط به داروهاباشه؟

😍😍خدایا شکرت
انشالله كه نتيجه ميگيري عزيزم فقط و فقط مثبت فكر كن و استرس نداشته باش مواظب باش يبوست نگيري 

باشه عزیز دلم ایشا فردا عصرم میرم خرید کمپوت و روغن زیتون و شیر سویا خونمو حسابی تمیز میکنم که تا دو هفته هیچ کاری نکنم.شاید این کارا باعث میشه استرسم کم بشه.

سلام آ نا جون من دیروز جواب آزمایشم منفی شد داروهاما قطع کردم امروزپریود شدم دردهای خیلی وحشتناکی دا ...

عزیزم برا منم درد پریودم بعد منفی شدن زیاد بود حس میکردم استخونام درد میکنه ایشا زود درست میشه و سری بعد مثبت میشی

عزيزم بعد از انتقال ميگن نبايد خيلي ويتامين آ مصرف كني حواست به مصرف هويجت بيشتر باشه

دیگه سوپ بدون هویچ نمیشه کم بود هویچش بیشتر جوانه گندم و جو بود ادویه فقط زرد چوبع یه ذره میزنم

عزیزم برا منم درد پریودم بعد منفی شدن زیاد بود حس میکردم استخونام درد میکنه ایشا زود درست میشه و سری ...

ممنون عزیزم انشاالله به حق شش ماهه امام حسین با جواب مثبتت دل ههمموناشادمیکنی

😍😍خدایا شکرت