2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048186 بازدید | 684647 پست
مرسی از پاسخت🌺 قبلا وقتی لترزول ساده داده بودن بهتون فقط یک فولی بالغ داشتین باهاش؟

فدات عزيزم

راستش من چون مشكل از خودم نبود اصلا دوره درمان با قرص نداشتم ولي با توجه به تجربه اي كه از بچه ها ديدم حداكثر فولي بالغشون توي هر تخمدان ٣ تا بوده بقيه كوچكتر بوده

شما وضعيت فوليت چنده و روز چندم پري هستي؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
قبلا که آز دادم ۲ بار رنجش ۳۲ بوده این سری ۳۶ شد.حالا میخوام بازم انجام بدم . آزمایش پرولاکتینو چه ر ...

من همیشه روز دوم یا سوم انجام میدم.چیز مهمی نیس با کابرگولین حل میشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هپارینم مشابه همون انوکسانه عزیزم....

به نظرت کدوم قوی تره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه برای ایمنی چیو اندازه میگیرند؟یعنی ایمنی ممکنه باعث بشه تخمکام کم باشه؟

مشکل ایمنی باعث میشه رحم جنینو پس بزنه.آز هم همون آزهای تکمیلی هست ک آنا جون همیشه میزاره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها من همیشه از ده روز قبل پری سینه هام درد میگرفت میفهمیدم قراره پریود بشم.و اینکه پریودام.منظمه و ذخیره پایینم.دو ماه پیش انتقالم کنسل شد که بعدشم به.موقع پریود شدم.ولی این ماه که قراره برم برا شروع سیکل میکرو وتا پریودیم چهار روز مونده.هیچ علامت پریودی ندارم چرا؟؟اتفاقا این چند ماهه هم بر اساس طبعم گرمیجات زیاد خوردم.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

و اینکه چند روزه ببخشید شکمم خوب کار نمیکنه و حالت یبوست دارم.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

بچه ها من این دوره تحریک تخمدان شدم ولی ب آی یو آی نرسید.چند وقته موقع نزدیکی درد شدید تخمدان دارم حس میکنم میخوره ب تخمدان و میترسم انگار تخمدانم میخواد بترکه البته وقتی عمیق باشه نزدیکی.دکتر بهم آمپول آزادسازی نداد ممکنه فولیا تبدیل ب کیست شده باشن؟

بچه ها من همیشه از ده روز قبل پری سینه هام درد میگرفت میفهمیدم قراره پریود بشم.و اینکه پریودام.منظمه ...

انشالله ک بارداری💃💃💃

انشالله ک بارداری💃💃💃

خوشبینانه ترینش در نظر گرفتی.ولی خودم میگم نکنه دیگه پریود نشم و ذخیره ام ته کشیده حتما که علایم پریودی ندارم..کاش اگه باردار نباشم حداقل سر وقت پریود بشم.

عزیزم انوکسان ربطی به ناباروری نداره..... جزء داروهای معمولیه.....

ممنون بابت اطلاعاتت.خیلی خوبه که تورو داریم😍😍😍

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
نه عزیزم اصلا از این کارا نکن..... به دکتر بگو نیاز باشه دارویی پمادی چیزی بده.....

آخه 6 هفته بودم دکترم گفت با جوش شیرین خودتو بشور

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
دوستای گلم فردا روز چهاردهم پری هستم میرم برا سونو تاریخ انتقالم مشخص شه برام دعا کنید لطفا خیلی به ...

توکل به خدا

خییلی خوب کردی به کسی نگفتی

منم به هیچکس نگفتم

با خبرای خوب برگردی ان شاالله