2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048222 بازدید | 684647 پست
من از روزى كه مى خواستم آمپولهارو شروع كنم دكاپتيل داشتم بعد از چند روز از شروع دكاپتيل گونال اف هم ...

آهان متوجه شدم عزيزم

ممنون از راهنماييت عزيزم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خب اگه میخوای انجام بدی هم باید اول اون ازهایی که نوشتم انجام بدی اگه لازم نباشه چرا انجام بدی چرا ...

از روی سی دی مارکرها واسم سرم نوشت

داروهامم همونهایی بود که قبل انتقال میخوردم مثل اسپیرین و مولتی ویتامین و پردنیزولون و.‌‌‌..

ببین من انتقال اولم وقتی جنین رو انتقال داد بعد یکساعت که اومدم از رو تخت بلند بشم دیدم مچ دستام تا رو انگشتام دون دون برجسته شد 

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

که دکتر گفت سیتریزین بخور و با وجود سیتریزن تا ۸ روز اون دون دونارو داشتم

انتقال دومم هم بازم تا ۷ روز با سیتریزین اینجوری شدم

احساس میکنم تا وقتی که جنین تو رحم هست اینحالت هست شاید بعد از ۷ روز جنین دفع میشه

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
دقیقا همینه... داشتم تو اینترنت میگشتم که برای میکرو چکارا باید بکنیم و چی بخوریم و..... اینجا رو پی ...

عزیزم من ۸ مرداد انتقال داشتم و به لطف خدا در حال حاضر باردارم

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

اناجان انشالله وقتی جواب مثبت شد دکترمیگه دارو ادامه بده اماداروهای من فقط تاروز ازمایش بتاهست یعنی دوباره باید بری ویزیت شی؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
انشاالله خيره عزيزم منم تا ديروز ناراحت بودم چون انتقالم ميفته واسه چند ماه ديگه ولي از وقتي عوارض ...

من تا ديروز از عمل ميترسيدم حالا اصلا از اون نميترسم كابوسم شده هايپري☹️ ايشالا نشيم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
خوبه عالیه ان شاء ا... همه تخمک ها جنین عالی میشن 

ايشالا😍😚

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
عزیزم رژیمت رو رعایت کنی امکان فرش هم هست هر چند تا روز عمل مشخص نمیشه باید دید تخمدانت چطور میشه ...

اره رژيممو رعايت ميكنم ايشالا مشكلي پيش نياد♥️

اناجان انشالله وقتی جواب مثبت شد دکترمیگه دارو ادامه بده اماداروهای من فقط تاروز ازمایش بتاهست یعنی ...

عزیزم آزت مثبت شد دفترچه رو بفرست پیش دکترت داروها رو واست مینویسه

استرادیول در خانم‌هایی که سابقه قوی سرطان یا ندول‌های سینه دارند یا خانم‌هایی که به بیماری فیبروسیستیک مبتلا هستند و همچنین در صورتی که یافته‌های غیر طبیعی ماموگرافی وجود داشته باشد، باید با احتیاط مصرف شود.

بچه ها دكتر بمن استراديول والرات دو ميل روزي سه تا داده براي دوازده روز.الان تو اينو اينترنت خوندم...

من فيبروكيستيكم.ميترسم خدايا...

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷