2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048213 بازدید | 684647 پست
عزیزم تو برگه دستور داروییت زده نصف امپول ۵۰۰۰ یا نصف آمپول ۱۰۰۰۰؟حواست باشه اشتباه تزریق نکنی این آ ...

نصف امپول 5000می گم یکی بیاد بزنه می ترسم اشتباه کنم واس این می گم چرا دوتا پودر دوتا ابه 

ساعت تزریق نگفتن بهم مهمه؟

با ماههای قبل مقایسه نکن الان ملاکت آخرین پروژسترونته.....

واای انا  ز زدم مرکز میگه اول یه تست بارداری باید بدی اگر منفی شد برو پیش دکتر صیادی همین شیراز تا دارو بهت بده پریود بشی.

میگم من تخمک کشی شدم احتمال بارداری مگه هست میگه شاید روز قبلش تخمک ازاد کرده باشی چون نزدیکی هم داشتی احتمالش هست.

انا جون بنظرشماهم مینجوریه؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام انا جون امروز مجدد استرادیول خارجی گرفتم دارخانه فقط همین چهار بسته رو داشت برا من قبلیا یک میلی گرم بودن اینا دو میلی هستن بپاز اینا تا حالا کسی دیده؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

آنا جون میخواستم ببینم شما فمیبیون ۲ رو چه جوری استفاده میکنید ؟ خانم دکتر به من گفته روزی یکی 

ولی یه ورق قرص دو رنگه باید از هر رنگ روزی یک رنگش رو بخورم یا هر روز دو رنگش رو بخورم؟

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

انا جون این بسته قبلیم بود یک میلی گرمی بود روشم نوشته بود استرادیول والرات ولی رو این جدیدا نوشته فقط استرادیول ضمنا اینا المانی بودن جدیدا که گرفتم دانمارک هستن

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
انا جون این بسته قبلیم بود یک میلی گرمی بود روشم نوشته بود استرادیول والرات ولی رو این جدیدا نوشته ف ...

افسون جان دقیقا درسته اینی که عکسشو گذاشتی آلمانیشه و شکلشم همینجوریه ، نگران نباش خیلی خوبه که اصلشو پیدا کردی . منم دارم همینو الان عکسشو میذارم برات

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏