2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048224 بازدید | 684647 پست
وای  عزیزم متاسفم ...انشاالله خدا در بهترین زمان دلتو شاد کنه

نمیدونم به خدا دیگه چکارکنم دیگه جنین فریز ندارم همسرم آ زواسپرمیه بار اول بیوپسی کردن اسپرم نداشت رفتیم تهران یه بار دیگه بیوپسی کردن ازبافت بیضه چندتای اسپرم پیداکردن نمیدونم دیگه این دفعه بازبخاهیم بریم اصلا اسپرمی باشه یانه 

😍😍خدایا شکرت
من کاهو خوردم دیروز شنیدم نفاخ ولی  سالاد شیرازی درست می کنم بدون پیاز روغن زیتون می زنم بهش ب ...

نوش جونت تازه توی سالادشیرازی که خوشمزه تره😋😋😋

تجربه ی خودمن این بود که انجیر تازه از همشون بهتره من شروع کردم به خوردنش اولین دفع ببخشیدا یه کم اولش سخت بود وبعدنرم شد ودفعهای بعدی راحت راحت 

یعنی دوسه روز بعد از اینکه شروع به خوردنش کردم فوق العاده عالی شدمنظورم اینه که شروع کردی به خوردنش زود ناامید نشو حتمااثر می کنه حالا شما هم امتحان کن مطمئن باش اثر میکنه ولی خودمن باید ۱۰ ،۱۲تاانجیر می خوردم درطول روز تقسیمش کردم۴تا صبح و۴تا ظهر و۴تا قبل خواب می خوردم ولی نتیجه عالی بود

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم به خدا دیگه چکارکنم دیگه جنین فریز ندارم همسرم آ زواسپرمیه بار اول بیوپسی کردن اسپرم نداشت ر ...

میدونم عزیزم خیلی سخته فقط توکل ب خدا و امیدت ب خدا باشه ...ایشالا بزودی ب نتیجه دلخواهت برسی

جنینت چند روزه بوده؟ برای من ۵ روزه بوده ...والا نمیدونم چی ب چیه😂😂😂😂 من از روی سن سونو تیکر زدم

سه روزه

من هم سونوی ان تیم هم سونویی که دکترم میکرد هرسری دقیق بود و یه جور

عجیبه اخه

دو هفته خیلیه خب🤔 

من هی دارم روزشماری کرذم به دوازده هفته برسم بلکه خوب بشم. یه هفته میزون تر شدم دوباره تهوع و بیحالی و بی اشتهایی برگشته بدتر از قبل

۱۴ تموم کردم

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
سه روزه من هم سونوی ان تیم هم سونویی که دکترم میکرد هرسری دقیق بود و یه جور عجیبه اخه دو هفته خیل ...

سن سونویی ک دکتر خودم میکنه با سن سونو ان تی ۵ روز فرق داره دکتر میگه ۱۵ هفته و ۴ روز هستم سونو ان تی میگه ۱۶ هفته و دو روز...آره منم فکر میکنم تهوعم بیشتر شده😓

آهان فکر کردم سلفری چیز دیگه ایه😁...من برای ان تی هم آزمایش خون دادم هم سونو...پس اونی ک هفته ۱۸ تا ...

اره اون انومالیه

سن سونویی ک دکتر خودم میکنه با سن سونو ان تی ۵ روز فرق داره...آره منم فکر میکنم تهوعم بیشتر شده😓

واسه من یکی بود در حالیکه دکترم زمان پریود اخرو نمیپرسه و میگه میکرو با اون حساب نمیشه

اما انتی رفتم زمان پریود اخرمو پرسید و سن جنینو زد

هردو یکی شد

خودمم موندم چجوری محاسبه کردن😄

هیچی نمیتونم بخورم حالم بده😞

راستی تکونای نینی رو حس میکنی؟😍

واسه من یکی بود در حالیکه دکترم زمان پریود اخرو نمیپرسه و میگه میکرو با اون حساب نمیشه اما انتی رفت ...

اره والا نمیدونم چجوری حساب میکنن خلاصه ک الان ما در دلمون نینی داریم این مهمه😍😁...والا ی وقتایی ی چیزی ی وولایی میخوره حالا نمیدونم بچست یا دل و روده مه😁

با ماههای قبل مقایسه نکن الان ملاکت آخرین پروژسترونته.....

سلام انا جون چکار کنم من هنوز پریود نشدم.هرچقدرم زنگ میزنم یزد که بپرسم ازشون جواب نمیده بخش زنان.خیلی نگرانم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سن سونویی ک دکتر خودم میکنه با سن سونو ان تی ۵ روز فرق داره دکتر میگه ۱۵ هفته و ۴ روز هستم سونو ان ت ...

من الان ۱۴ هفته و یک روزم 😐 

ینی چجوری میشه🤔 انتقالمون چهار روز فرق داره سن نینیا دو هفته؟🤔

اره والا نمیدونم چجوری حساب میکنن خلاصه ک الان ما در دلمون نینی داریم این مهمه😍😁...والا ی وقتایی ی ...

دقیقا مث من😄😄