2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048038 بازدید | 684638 پست
مریم جون و mom جون چه خبر...؟؟؟رفتید آز،؟؟؟؟خوش خبر باشیدا....آنا جون شما ابن سینا رفتید برای انتقال ...

عزیزم میکروی اولم اونجا بود دوتای بعدی آبان....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسي از توضيح كاملت، برات شيريييين تريييين بارداي و بههههترررريننننن زايمان رو ارزو ميكنم از خدا🌹🌺

فدااااات بشم عزیزم 😍😍😘😘😘 ان شالله  برای تو هم بهترینا در انتظارته ، اصلا دلهره نداشته باش . خوش بین بودن ، مثبت فکر کردن و دور کردن استرس از تمام فاکتورای دیگه مثل استراحت یا تغذیه مهمتره قطعا . 

وقتی منفی فکر میکنید ، استرس دارید و فقط جنبه های بد ماجرا رو فکر میکنید ، باعث بالارفتن کورتیزول تو بدن میشه و کورتیزولم متخصص نابود کردن تمام سیستم های بدن خصوصا عملکرد هورمونهای جنسیه 🙄

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنا جون من چند وقت پیش آز هورمونی دادم ک پرولاکتین 40 بود و اف اس اچ 20 بود.دکترم آز مجدد پدولا ...

اولا اعداد دو تارو نمیشه با هم مقایسه کرد.....

آز ذخیره اگه یه آزمایشگاه بوده احتمالا خطا داشته.....

مگه تو این مدت چه قدر تحریک تخمدان داشتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من الان رفتم جواب آزمایشمو گرفتم t4 بالاست از اونورم anti tpo بالا بود الان دکتر نباید به من قرص ب ...

من پارسال مشكل شما رو داشتم و دكتر به من قرص تيروئيد داد

ولي من رفتم پيش پروفسور ساغري و گفت نبايد بخوري ولي متخصص ابن سينا ميگفت بايد بخوري

من دارو رو قطع كردم و تحقيق كردم در مورد tpo

با حذف غلات مخصوصا نون تونستم tpo روكنترل كنم

البته مال من ١٣٥ بود

كه بعد از كنترل رسيد به ٢٥و تو رنج نرمال

يكي از علتاي بالا رفتن tpo غصه خوردن زيادي هم هست

سعي كن شاد باشي 

من بعد از مريضي و فوت مادرم اينجوري شدم

باسلام خدمت شمادوستان  سلام آناجان خوبی عزیزم خسته نباشیدمیخواستم بدونم برای قبل  ازانتقا ...

عزیزم بستگی به نوع سیکلت داره.....

با ال دی بدون ال دی.....

کوتاه بلند.....

بچه ها تو رو خدا راهنمایی کنید...من پ شدم اولش که قهوه ای بود ولی از دیشب خییییلی خونریزی دارم...ببخ ...

عزیزم بعضیا خونریزیشون بیشتر میشه.....

اولا اعداد دو تارو نمیشه با هم مقایسه کرد..... آز ذخیره اگه یه آزمایشگاه بوده احتمالا خطا داشته.... ...

اناجون يه سوال مهم، شما توي خانواده تون سابقه ي بيماري هاي خودايمني وجود داشت؟؟؟

...
انا جان من از روز انتقال دهنم تب خال زد اولش یکی بود الان ۳تا شد.اصلا هم استرس ندارم.وسابقه نداشتم.چ ...

عزیزم والا منم دقیقا قبل انتقال یه تبخال خیلی گتده زدم در حالی که تبخال نمیزنم.....

دکترم سلنیومی سلن پلاسی چیزی تجویز کرد صفحه اولو نگاه کنی دقیق نوشتم برا تبخالم چی داد.....

عزیزم بعضیا خونریزیشون بیشتر میشه.....

آناجون معذرت میخوام من یبوست گرفتم رفتم دستشویی مقع دفع خونریزی داشتم بنظرت چکارکنم؟برم دکتربعدازظهر؟؟دکترم گفته بوداگه یبوستت ادامه داربشه پارگی مقعدمیگیری هرشبم شیاف فرتیژست استفاده میکنم دیگه بدترشدم

من پارسال مشكل شما رو داشتم و دكتر به من قرص تيروئيد داد ولي من رفتم پيش پروفسور ساغري و گفت نبايد ...

درسته ، علتای زیادی داره بالا رفتنش . اما تو همه ی افراد نمیتونه یه جور باشه . مهمترین و شایع ترین علتش همون هاشیموتو هست و کم کاری خودایمنی تیرویید . حتما دکتر ساغری با معاینه بالینی شما مطمین شده که تیروییدت مشکلی نداره ، بنابراین شما متوجه علتای دیگه شدید . 

اما این دوستمون یا هر کس دیگه خصوصا وقتی پای حاملگی وسطه حتما اول باید چک تیرویید بشه اگه اون نبود حالا میتونه بررسی های دیگه انجام بشه . 

حتی تو کسایی که داروهای سرکوب کننده ایمنی هم مصرف میکنن بالا میره برای همین ازش پرسیدم که  پرد میخوره یا نه

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏