2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
نه همیشه نرمال بوده

ببین بالا بودن anti tpo میتونه به علت کم کاری تیرویید خودایمنی باشه ، این یه آنتی بادی ضد تیرویید هست که در کسایی که بیماری های خود ایمنی تیرویید یا هاشیموتو دارند بالا میره . (البته در زنانی که مشکل ناباروری دارند هم بالاست در دیابتی ها و مریضای روماتیسمی هم بالاست .) 

یه سوال تو الان داری پردنیزولون یا داروی سرکوب کننده ی دیگه ی ایمنی مصرف میکنی ؟

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
نگران نباش به خاطر داروها و اثری که رو سیستم ایمنی داره ، اگه میتونی همون اولش روش نمک بذار فروکش می ...

اووف.اره باید کاری کنم الان ۸روزه خوب نشده بیشترمیشه

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ممنونم از دعای قشنگت ❤، من همسرم مشکلی نداشت ، خودم pco شدید هستم و کلا چند ساله پریودم ق ...

مرسي از توضيح كاملت، برات شيريييين تريييين بارداي و بههههترررريننننن زايمان رو ارزو ميكنم از خدا🌹🌺

...

سلام دوستان

امروز اومدم ابن سينا با دكتر عارفي ويزيت شدم

شنبه پانكچرمه

ولي دكتر گفت واست انتقال نميديم

فريز ميكنيم

ريسك هايپر شدن هم ندارم

پس چرا فرش انجام نميدن؟؟؟😔😔😔😔

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مرسی مامان باران جون

بچه ها امروز رفتم پیش همون دکتری که برام تنتقال داده بود و برگه سونو را بهش نشون دادم.باورش نمیشد که یه جنین انتقال داده و حالا دو تا ساک جدا هست.گفت احتمالا بعد از بارداری با میکرو، با تخمکی که از پانکچرت باقی مونده و ا سپرم چند روز قبلش طبیعی باردار شدی

گفت اون هفت هفته تی با میکرو هست و اون پنج هفته ای طبیعی  

آره

به نظر من اصلا به این حرف اکتفا نکن ، با توجه به اینکه بارداری و آنتی تی پی ا بالا هستش ، حتما حتما حتما یه ویزیت فوق تخصص غدد ( تاکید میکنم غدد نه متخصص داخلی) برو و حتما معاینه بشو و شرح حال کامل بهش بده . ان شالله که چیزی نباشه و علتش بارداری باشه ،ولی نهایتش اگه مشکلی هم باشه یه قرص روزانه لووتیروکسینه و آزمایش ماهانه ی تیرویید . ولی اینجوری خیالت راحت میشه چون تیرویید شوخی نداره .

در مورد تی ۴ هم خیلی نگران نباش معمولا مقدارش از تی سه بیشتره 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏