2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
قربونت عزیزم انشالله

ساناز جون پیش پیش مبارکت باشه🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اولا پروژسترونو آروم تزریق کنین مثلا هر تزریق حداقل سی ثانیه تا یه دقیقه طول بکشه..... ۲۴ ساع ...

آنا جان 🌺ممنونم بابت راهنمايي در مورد تزريق.

چند روزه همسرم تزريق رو بيشتر از يك دقيقه طول ميده

و البته با همون سوزن معمولي،

اصلا ديگه جاي آمپولا درد و خارش و تورم ندارن

نيازي هم به كمپرس ندارم

🙂

بچه ها دكتر بهم گفت مى تونى هيسترو با خراش هم برات انجام بدم اما تو بيمارستان و با بيهوشى

شماها بيشترى هاتون تو مطب ها خراش داشتين درسته ؟

خيلى دودلم نسبت به اين كار تو بيمارستان

بچه ها آزمايشهاى تكميلى بايد ناشتا بريم؟؟ يادم رفت فردا مى خوام برم آزمايش الان زغال اخته خوردم😕

نصفه شبی ذغال اخته از کجا پیدا کردی؟😂😂 خوش به حالت 😊😋😋😋

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
عزیزم والا من پردم طبق نظر دکتر اولت بوده..... آسپرینم قرار بود دو ماه قبلش مصرف کنم که کلا بهم نسا ...

منم تصمیم دارم طبق نظر اولی مصرف کنم دفعه اول ساک تشکیل شد رشد کرد حالا کم ولی باز ساک تا 10هفته بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه عزیزم پودر اینوفولیک ترکیب فولیک اسید و میواینوزیتول هست که هر دو نوعی از ویتامین ب هستن کاری به ...

ممنون لاله جان.

شاید برای پلی کیستیک ها درست باشه من اطلاعی ندارم اما این پودر کار متفورمین و فولیک اسید رو میکنه ، حالا ممکن بعضی ها علاوه بر اینفولیک لازم باشه مجدد متفورمین یا فولیک اسید هم بخورن.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
 نصفه شبی ذغال اخته از کجا پیدا کردی؟😂😂 خوش به حالت 😊😋😋😋

واى ببخشيد 😐مامانم خريده بود.شماها حامله اين.يه وقتى هوس نكنى ها😕 

اينجور چيزا كه اون ورا نيست مى يام چشام همش دنبالشونه🙈

حالا فردا بابد ناشتا باشم به نظرت نسيم جون؟

واى ببخشيد 😐مامانم خريده بود.شماها حامله اين.يه وقتى هوس نكنى ها😕  اينجور چيزا كه اون ورا ني ...

ای جااان ، نوش جونت ❤

والا من این آزمایشاتو ندادم ، دقیق نمیدونم ولی تا اونجا که اطلاعات دارم نباید نیازی به ناشتایی باشه ، اگرم باشه حداقل ۸ ساعت براش کافیه و فکر نمیکنم تو زودتر از ساعت ۸ آزمایش بدی ، حالا بازم شاید آنا جون جوابتو بده.

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
سلام به آنا جون و لاله جون و بقيه دوستان تازه از دكتر ظهيرى اومدم سونوم كرد گفت رحمت ترى لاين هست و ...

عزیزم منم دفعه پیش ازمایشگاه مهر انجام دادم و 10روزه جوابشو دادن بهم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام دوستان من هفته۹بارداری ام پریروزچتدبار۴۳تاپله روبالاپایین کردم وخریداموهی جابجامیکردم مهمون داشتم کسی نبودکمکم جاروبرقی کشیدو وهمه کاراروباکمردردم انجام دادم تاشب کمردردشدیدداشتم دیروزم زیادحالم خوب نبوددکتربهم سرم داده بودکه بزنم من نزده بودم دیشب دردداشتم واذیت بودم دکترم گفته بودطبیعیه امروزگفتم سرم بزنم چون سرگیجه داشتم نشدبرم شب حموم رفتم آب زیادی گرم بودمنم زیادموندم توی حموم وقتی اومدم بیرون حالت غش داشتم زیردلم انگارسیخ داغ فرومیکردن ی ساعتی گذشت خوب نشدم رفتم بیمارستان آزدادم گفتن مشکل خاصی نداری وسرم زدم واومدم من هنوزم دردزیرشکم دارم لکه بینی ندارم کسی میتونه کمکم کنه چکارکنم؟حال سه روزمونوشتم ک ببینیدبهم ربط دارن یانه؟پیشاپیش ممنونم ازتون

ممنون لاله جان. شاید برای پلی کیستیک ها درست باشه من اطلاعی ندارم اما این پودر کار متفورمین و فولیک ...

آره عزیزم من پلی کیستیکم هم متفورمین میخورم هم اینوفولیک

خداجونم شکرت       
والا آنا جون پریروز سونو شدم گفتن سمت راست دوتا ۸ یه دونه ۷ و ۵ و ۶ متعدد سمت چپ یه ۹ یه ۸ یه ۷ و ۵ ...

والا چی بگم..

ایشالله که هایپر نمیشی و تخمکای خوبیم خواهی داشت......

بازم احتیاطا رژیمتو داشته باش ضرری نداره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من امروز انتقال جنین داشتم س تا برام انتقال دادن کلا س تا بود جنین هام فقط من هر روز هپ ...

عزیزم دیگه اونجوری زدی اما دیگه با سرنگ انسولین بزن.....

اون سمتی که کبود شده دیگه نزن تا خوب بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com