2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
مرسی عزیزم فردا میگیرم  بعد اینکه چرا با متفورمین لاغر نمیشم پس؟ آخه شنیدم باعث میشه اشتها کم ...

ببین انقدری که میگن رو لاغری اثر نداره ، اشتها رو کم میکنه ولی خودتم باید رژیمتو رعایت کنی وگرنه که هیچ قرصی وجود نداره که به تنهایی باعث لاغری بشه اگه اینطور بود دیگه آدم چاقی تو دنیا نبود 😄

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
پس ذخيره ام كم نيست؟؟؟ آخه خيلي ها ذخيره شون بالآي هفته البته من سنم بالاست ٣٤ سالمه الان كه مكمل ف ...

نه عزیزم ذخیره ت خیلی خوبه. ذخیره ی 7 که پلی کیستیک میشه دیگه
والا مکمل ها حداقل 3 ماه باید خورده بشه . نمیدونم شما تو چه مرحله ای هستی. انشالا که نتیجه خوب بگیری

خدایا شکررررررر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میشه مکملایی که برای تقویت تخمک خوردی روبگی لطفا

کیوتن 100 هرروز خوردم. اوابوست هم روزی 2 تا خوردم . که البته دیگه گیر نمیاد متاسفانه
زینک و ویتامین ث هم میخوردم گاه به گاه 

خدایا شکررررررر
ببین انقدری که میگن رو لاغری اثر نداره ، اشتها رو کم میکنه ولی خودتم باید رژیمتو رعایت کنی وگرنه که ...

😂😂😂😂😂😂😅😅 انتظار داشتم حداقل اشتهام کم شه 

هر روز قرص میخورم بشقاب غذا رو میبینم تازه اشتهام باز میشه 😆😆

خداجونم شکرت       
نه عزیزم ذخیره ت خیلی خوبه. ذخیره ی 7 که پلی کیستیک میشه دیگه والا مکمل ها حداقل 3 ماه باید خورده بش ...

من هيچ مكملي نخوردم يعني بهم نداد دكتر و خودمم نميدونستم

من سيكلم  با ال دي بود كه ماه قبل خوردم با اسپرين،الان دارم امپول هاي قبل پانكچر رو استفاده ميكنم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
راستی آزیتا جون فکر نکنم به عدد ذخیره خیلی مربوط بشه، من ذخیره ام 2/8 بود، 6 تا تخمک بود که یکیش جنی ...

به ذخیره که خیلی ربط داره لی لا جون. ولی به دارویی که میده و نوع جواب دادن بدن به دارو هم ربط داره.
کسایی که پلی کیستیک هستن و ذخیره شون بالاست که اغلب حتی هایپر هم میشن به خاطر این که فولیکولهاشون زیاد شده. من دوسال پیش ذخیره م 2.2 بود بعد هر پانکچر کلی میاد پایین چون هربار یه سری تخمک خارج میشه طبیعی هم هست البته به سن هم ربط داره سنم بالاست ذخیره م زود تر داره کم میشه. الان تخمدان راستم چندماهه دیگه فولیکول نداره متاسفانه. و فقط با سمت چپ میرم جلو.
حالا باز این سری بگم برام آزمایش amh بنویسه ببینم چند شده.
البته منم میکروی اول و دوم 4 تا تخمک داشتم . این دو میکروی آخر تخمکهام بیشتر شد. خودم فکرمیکنم به خاطر مکملها بود که مدت بیشتری از مصرفشون گذشت و حسابی تاثیر کرد . البته سلکسان هم یه روز درمیون بهم داد شاید اونم تاثیر داشته . ولی نسبت به ذخیره م این دو بار خوب جواب داد.

خدایا شکررررررر
راستی یه سوال. من پنجشنبه ساعت 1 شب آمپول آزاد سازی زدم، اما شنبه ساعت 2:30 عصر پانکچرم کردن، به نظر ...

بهت تو سونو گفته بود چندتا فولیکول داشتی؟ من سونو میکنه می پرسم البته سخت جواب میده. بعد از بیهوشی هم میپرسم چندتا شده.
برای من که این دفعه یکی دوتاش آزاد شده بود چون روزی که برای پانکچرم تعیین کرده بود خیلی دیر بود من همیشه روز 12 یا 13 تخمکهام آزاد میشه ولی این روز 15 پانکچر کرد. البته میدونم ستروتاید برای جلوگیری از آزاد شدنشه ولی خب از آخرین ستروتاید تا زمان عمل 3 روز و چند ساعت گذشته بود...

خدایا شکررررررر
مرسی عزیزم فردا میگیرم  بعد اینکه چرا با متفورمین لاغر نمیشم پس؟ آخه شنیدم باعث میشه اشتها کم ...

عزيزم منم اون موقعي كه ميخوردم لاغر نشدم ،اذيت نشي كه خيلي خوبه من ١ بار ٢ تا با هم خوردم از تهوع داشتم ميمردم😷

الان كه ديگه كاري ازم برنمياد

اميد به خدا هر چه خدا خواست

يكي ميبيني ده تا جنين خوب داره ولي هيچ كدوم به بارداري ختم نشده و يكي هم با يه تخمك كه جنين شده باردار ميشه

منم استرس نميدم به خودم كه كاش استفاده كرده بودم و ....فايده نداره الان غصه بخورم 

توكل به خدا اگه قسمتم باشه مادر ميشم من تلاشم رو كردم دارم سر ساعت امپول هام رو ميزنم نميذارم دقيقه اي اين ور و اون ور شه هر چه دكترام گفتن انجام دادم اگه بهم مكمل داده بودن حتما سر وقت استفاده ميكردم 

اگه لايق مادر شدن باشم حتما ميشم

خدا به آبروي تك تك اين بچه هايي كه تو اين تايپيك هستن و حالا يا مادر شدن يا در اينده اي نزديك مادر ميشن انشاالله يه نگاهي هم به من كنه

راضيم به رضاي خودش كه هيچ كس بيشتر و بهتر از اون صلاحمو نميخواد

من هيچ مكملي نخوردم يعني بهم نداد دكتر و خودمم نميدونستم من سيكلم  با ال دي بود كه ماه قبل خور ...

اشکالی نداره عزیزم انشالا که کلی تخمک با کیفیت عالی خواهی داشت.
منم میکروی اولم هیچ مکملی نخوردم ولی از بعد از اون خودم سرچ میکردم و از دوستان کمک گرفتم که چیا بخورم. دکترها یا یادشون میره بدن یا اینکه میخوان همزمان با داروهای پانکچر بدن که اونم دیره و فایده نداره 

خدایا شکررررررر
اشکالی نداره عزیزم انشالا که کلی تخمک با کیفیت عالی خواهی داشت. منم میکروی اولم هیچ مکملی نخوردم ولی ...

اميد به خدا عزيزم

انشالله در اينده اي نزديك خدا جواب دل هامون رو ميده و همه دل هامون شاد ميشه