2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
عزیزم حتما حتما اندومتریوزت رو چک کن. اگه اندومتریوز داری خودت به عارفی اصرار کن فریز کنه عارفی دکتر ...

عزيزم مگه ذخيره ات چنده؟؟؟

البته منم ذخيره ام پايينه حدود ٢.٥

تا الان هم كلي آمپول زدم ديروز كه روز هشت پري بود كلا هفت تا فولي داشتم بالآي ده منم دلم ميخواست حداقل ده تا تخمك خوب داشته باشم تا جنيناي خوبي هم داشته باشم حداقل يك بار پانكچر شم خيالم راحت شه واقعا سخته با اين همه هزينه و اين همه هورموني كه وارد بدنمون ميشه تخمك كمي داشته باشيم

اميد به خدا

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم امپول چسب جنین رو روز چندم تزریق میکنن؟چند روز قبل انتقال

والا اگه جی سی اس افه که من نیم ساعت قبل انتقال زیر جلدی زدم، بعضیا یکی دو روز قبل داخل رحمی تزریق کردن.....

اگه هاش سی جی باشه بعد انتقاله که من روز ۲ و ۵ انتقال زدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون هاش سی جی بعدانتقال براهمه میزنن ؟ نمیدونم چرا برامن  نزدن؟

نه عزیزم همه ندارن.....

دکتر من سر هر دو انتقالم تجویز کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دخترا انا جون لطفا راهنماییم کنید امروز روز دهم پری رفتم ضخامت از ۵/۶شده بود۶/۲ گفت استراذیول خارجی ...

کجاشو نفهمیدی؟

سه خطی شدنشو؟

یه خطی با تری لاین یعنی خوبه.....

آنا جون ما اصرار نداریم دکتر عارفی و بیمارستان بهمن اصرار دارن. الان مشکل آزیتا جونم همینه

متوجه شدم بعدش.....

کاش اصرار کنین وقتی جنین کمه نذارن بلاست بشه.....

نه آناجان شیاف ندارم آمپول پروژسترون میزنم

سعی کن خودتو خشک نگه داری به دکترم بگو احتمالا پماد تجویز کنه.....

عزيزم مگه ذخيره ات چنده؟؟؟ البته منم ذخيره ام پايينه حدود ٢.٥ تا الان هم كلي آمپول زدم ديروز كه رو ...

خب عزیزم ذخیرت ک عالیه تعداد فولی هم کم نیس انشالله همشون تخمک دارن و تبدیل ب جنین عالی میشن برات

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
متوجه شدم بعدش..... کاش اصرار کنین وقتی جنین کمه نذارن بلاست بشه.....

یا به قول لاله جون یکی رو بذارن بلاست شه با دوتا دو یا سه روزه انتقال بدن. کاش قبول کنن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم خوب بعضا خونریزی تو سیکل کم میشه برا من تو سیکل کم میشد..... برا بعضیام بیشتر میشه.....

سلام عزیزدلم خوبی کوچولوهات خوبن اناجون منطورتونونفهمیدم یعنی سیکل پریودیم حساب کنم تازه ۱۶روز از پریودیم گدشته بود 

من کلا دو ساعت لک بینی هیلی کم دیدم  امکان داده کیست داشته باشم

عزیزم نمیدونم چه اصراری رو بلاست دارین..... به خدا اگه جنین جنین سالمی باشه یه روزش بهتر از بلاسته. ...

من خودم قربانی ِ این بلاست کردنم آنا جون :(
سری پیش اگه همه رو نمیذاشتن به بلاست برسه من یه بسته هم برای فربز کردن برام می موند.

خدایا شکررررررر
نه عزیزم من بی بی نزدم..... به وقتش رفتم آز حتی آزم زودتر نرفتم.....

آناجون به دکترم گفتم ..میگه تست بدید....بنظرم منظورش بی بی چکه.....الان بین لک بینی بی بی درست نشون میده مگه؟؟؟؟؟

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
عزيزم مگه ذخيره ات چنده؟؟؟ البته منم ذخيره ام پايينه حدود ٢.٥ تا الان هم كلي آمپول زدم ديروز كه رو ...

عزیزم من ذخیره م 0.4 هست. دکتر من برای ذخیره پایین ها عالی جواب میده. من پیش نصر رفته بودم بهم گفت بیا تخمک اهدایی بگیر . ولی عارفی بهش گفتم اهدایی بگیرم ؟ گفت نه تو اصلا گزینه ی اهدایی نیستی. مریضهای من اکثرشون ذخیره پایینن
ذخیره ی شما که کم محسوب نمیشه عالیه. فقط اینکه مکمل رو دست کم نگیر اصلا. من چند ماه مرتب مکمل خوردم رو کیفیت خیلی تاثیر داشت و اینکه تعدادی که برای هر میکرو رشد میکنه رو بالا برد. 

خدایا شکررررررر