2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
ازمایشم روز قبل از پانکچر دادم که 4.2 بود.گفتن باید زیر2 باشه شیاف رو هم 4تا دونه از دوشنبه (روز پا ...

پس بعد قطعش نهایت تا ده روز تشریف میاره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم تو رسید بیمارستان من نوشته بود لقاح.هچینگ.فریز. یعنی برا من انجام دادن هچینگ،حالا چی هست یکم ...

هچینک پوسته تخمک رو شکاف میدن که راحت به مرحله بلاست برسه و لانه گزینی کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جانم شرمنده تو این وضعیت بهت استرس دادم. حلالم کن.

فدات عزیزم.....

این چه حرفیه؟

مهم سلامتیته برا کافیه.....

ایشالله به زودی خبر مامان شدنتم میدی.....

خدا رو شکر که به سلامتی و خیر و خوشی تموم شد قدمش مبارک باشه عزیزم شمام یادمه انقباض داشتی نی نی ...

ن عزیزم خداروشکر مشکلی نبود قبلش آمپول ریه زده بودم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
فدااات آنا جون. به جون همسرم که عزیزترینه برام، تعارف نکردم. نمیگم بیام دخترت رو نگه دارم چون شما که ...

عزیزم شک ندارم با تمام وجودت گفتی.....

چشم حتما نیاز باشه مزاحم میشم...

انا جون من احتمالا هايپر شدم.ديروز كه رفتم سونو بهم گفت هاي ريسپوند هستي و احتمالا هايپر ميشي و اين بار انتقال نداري.

ولي بهم چيزي نگفت راجب رژيم غذايي.

من اين چند روز خودم صبح ها يدونه سفيده تخم مرغ خوردم.ظهر ها هم مرغ يا كباب يا يه دوغ. شبا هم يه شيشه شير سويا.

تازه اينارو از اينجا ياد گرفتم كسي بهم نگفته بود.

ديروز ازمايش دادم استراديولم بالا بود

فردا بايد برم پانكچر

خيلي استرس دارم

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

سلام دوستان من امروز رفتم مطب طرازی برام امپول فیلگراستیم  داخل رحم تزریق کرد بعد اون زیر دلم درد داره فکر کنم طبیعیه

دکتر  گفت جنین هام پوستشون خیلی کلفت قبلا هیچینگ کردم یا ن ک گفتم من قبلا جنین هام 3روزه بودن و سری دوم هیچینگ شدن 

گفت پوسته کلفت باشه منفی میشه باید هیچینک بشه

بعدم گفت این امپول ک تزریق کردم حکم بالشت داره ک بستری برای لانه گزینی جنین فراهم می کنه مخصوص بعد خراش

فقط جنین 5روزه هیچینگ میشه چ فرقی با جنین3روزه ک هیچینک میشع داره ؟

من امروز مطب بودم دکتر بررسی کردوگفت تخمدونام خیلی بزرگ شدن وتا پریود نشم ورمش نمیخابه ۲۵تا تخمک داش ...

خدارو شکر عزیزم.....

خیلی مراقب خودت باش ایشالله به زودی روزشمار نه ماهت شروع میشه.....

انا جون هستي؟

عزیزم این چند پستم بخونم میخوابم.....

عزیزم چون ریسک هایپری داشتی یه کم عجله نکن.... فرصت بده تخمدانات نرمال بشن..... ریسک تورشن تخمدان ...

ممنون عزیزم امروزم رفتم ولی خیلی سبک.کار کردم حالا یکم تخمدونام احساس ناراحتی داره .میترسم چیزی شده باشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹