2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
دوستان من انتقال دادم  ميرزاقاسمي بخورم اشكال نداره ؟؟ من طبعم گرمه  و بخاطر گرميه بادم ...

عزیزم گرمیهای قاعده آورو نباید خورد بقیه چیزا موردی نداره خصوصا وقتی ترکیبیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شكر ممنون از پاسخگوييت مرسي كه تو اين وضعيت هم مياي جواب ما درمانده ها رو ميدي اميدوارم هر ...

خوب باید سایزشون بالا بره.....

معمولا به ۱۷-۱۸ به بالا برسن دیگه زمان پانکچر تعیین میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان خوبی خانم🌺 انشالله بهتری ... دیدم نوشته بودی کمی انقباض داشتی و الان هم سردرد براتو ...

عزیزم شکر بد نیستم به لطف دعاهای شما داریم میگذرونم.....

دوستان عزيزم يه موضوعي ميخواستم بهتون بگم شايد واسه بعضيا مثل خود من مهم باشه من امروز كه رفتم دارو ...

عزیزم من بارها گفتم گول داروخونه هارو نخورین اونا تا یه حدی میتونن تایید کنن تایید داروهای زیاد فقط باید مرکز بیمه باشه.....

عزيزم انشالله خيره اره من قبلش سينال اف و منوپيور داشتم كه مجدد بايد تكرارشون كنم با يه امپول جديد ...

آره عزیزم هرچه پیش آید خوش آید 

آها ولی من مثل دوروز پیش گونال اف دارم بصورت دوپودر یه آب 

عزیزه دلم من به احتمال زیاد هایپر میشم و انتقالم میفته چند ماه بعد 

انشالله شما همین سری نتیجه میگیری 

برای من و همسرمم دعا کن 

همسرم عمل داره دعا کن به خوبی بگذره

خداجونم شکرت       
عزیزم مکملای مخصوص واسه میکرورو من دارم اگه بخوای برات بفرستم چون خودم ازشون نتیجه گرفتم

فدااااااات مامان باران جون. فقط اگه ممکنه بهم بگو چی مصرف کردی؟ چون سه ماه میخوام هم خودمو هم همسرمو حسابی تقویت کنم تا ببینم این سری خدا چی میخواد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم تو رسید بیمارستان من نوشته بود لقاح.هچینگ.فریز. یعنی برا من انجام دادن هچینگ،حالا چی هست یکم ...

هچینگ با لیزر پوسته بیرونی جنین رو نازک میکنن تا جنین راحت تر بتونه بشکافه پوسته رو و بچسبه به دیواره رحم

عزیز دلم میدونم که میتونم بی منت روتون حساب کنم..... دوستای ما جزء بی ریاترین دوستیاست.....

فدااات آنا جون. به جون همسرم که عزیزترینه برام، تعارف نکردم. نمیگم بیام دخترت رو نگه دارم چون شما که منو نمیشناسی، اما بیمارستان با دل و جون میام و هرجور مراقبتی لازم باشه انجام میدم.

چند تا تخمک گرفتن از شما؟ تنگی نفس و بزرگ دن شکم و درد معده و اینا نشونه هایی از هایپری هست ، به شرط ...

من امروز مطب بودم دکتر بررسی کردوگفت تخمدونام خیلی بزرگ شدن وتا پریود نشم ورمش نمیخابه ۲۵تا تخمک داشتم شکرخدا ۲۲ تا جنین تشکیل شده  ولی به خاطر وضعیت رحمم که به خاطر زایمانم کیفت نداره الان دیوارش نازکه اندازشم هنوز برنگشته سه ماه دیگه انتقال دارم

آره عزیزم هرچه پیش آید خوش آید  آها ولی من مثل دوروز پیش گونال اف دارم بصورت دوپودر یه آب  ...

عزيزم

انشاالله هر چه خير و صلاحمونه همون شه

توكل به خدا

انشالله عمل همسرت هم موفقيت اميزه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نگار جون شما انجام دادی؟؟

نه عزیزم، یکی از دوستام انجام داد، راجع بهش حسابی تحقیق کن قبل انجام دادن، دوست من سقط مکرر بی دلیل داشت دو دوره انجام دادن واسش ولی آزمایشی که بعدش انجام دادن گفتن جواب نداده بیا یکبار دیگه انجام بده دیگه نرفت بعد یکسال باردار شد و خداروشکر مشکلی پیش نیومد میگه دلیل موفقیتم تراپی نبود، من اینارو میدونم، امیدوارم مفید بوده باشه

لطفا برای سلامتی نی نیم یک صلوات بفرستید