2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فرقی نمیکنه..... میکرو و آی وی اف تقریبا یکی هستن..... اگه سک داری حتما چک کن..... مثلا درد ...

ممنون گلم ک راهنمایی میکنی درد نزدیکی ک ندارم ولی درد پری گاهی خیلی شدید گاهی هم ندارم.کلا سیستمم عجیب غریبه  حالا افتادم تو.فکر دبگه واس اندومتریوز؛یعنی واس انتقال تاثیری داره؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیز دلم به خدا اصلا نشاسته عددی نیست..... مگه من و خیلیای دیگه نشاسته نخوردیم جواب نگرفتیم؟ یبوست ...

ممنون عزیزم حالا ازیبوست بگذر ک با دارو خوب میشه شقاق اذیتم میکنه سوزش و خارش .گاهی بعد دفع خیلی کم خونریزی بخاطر زخم وشقاق  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم تو بارداری تا 16000 هم باشه طبیعیه در ضمن تری گلیبسرید و کلسترول هم میره بالا حتای الکالوئین ف ...

لاله جون من اشتباه کردم به جای یه دونه از استرادیولم استرومارین خوردم مشکلی نیست 

خدایا شکرت😙

آنا جون امروز 15روز از پانکچرم.میگذره،چون pcoبودم دکتر گفت تو خطر هایپرشدن.هستی ولی با دارو وامپولای ک دکتر بعد پانکچر داد و خودم رعایت غذایی کردم خداروشکر هایپرنشدم؛حالا بتظرتون میتونم دیگه ورزش وباشگاهمو دوباره شروع کنم؟اخه ورزشم  تحرک زیاد داره بپر بپره   واس تخمدونا مشکل پیش نمیاد؟وضمنا یکهفته بعد پانکچر  هم رفتم.پیش دکتر ب من گفت نزدیکی نداشته باش دلیلشونپرسیدم نمدونم چی بود؟بهشم دسترسی ندارم ک بپرسم  ، ببخشید خیلی طولانی شد

سلام من امروز دوازدهمین روز انتقالمه.بعضی اوقات یه باد میپیچه زیر دلم و کمرم و رودم درد میگیره بعد چ ...

بی بی نزدی؟؟؟علائم نداری ؟؟؟

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
عزیزم بعدا اینکه ازمایشتون مثبت شد دیگه جاروبرقی میکشیدی؟موردی نداره دیگه جاروکشیدنه

عزیزم من میشه گفت تو کل بارداریم جارو نکشیدم....

شاید یکی دو بار مجبور شدم بکشم اونم وسطش کلی استراحت کردم وگرنه کلا تو بارداریم همسرم جارو کشید.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
درسته متوجه شدم اين دو روزه اشتهامو از دست دادم ، تكوناي بچه رو خيلي پايين حس ميكنم چرا يهو انقد رف ...

نگران نباش برا منم بعضا ضرباتشو دقیقا تو واژنم حس میکنم میگم الانه که بیاد بیرون اما چیزی نمیشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون سردردت بهتر شد عزیزم ؟؟ منم از دیروز سردرد و چشم درد گرفتم دارم دیوانه میشم

الان رفتم دوش گرفتم یه کم بهتر شدم....

عزیزم شما الان اوایلشیمن تا چهار ماه تقریبا اکثرا سردردو داشتم.....

آنا جون سردردت بهتر شد عزیزم ؟؟ منم از دیروز سردرد و چشم درد گرفتم دارم دیوانه میشم

عزیزم کمپرس یخ بذار ببین بهتر میشه.....

بعضیا زنجفیل میمالن.....

بعضیا با یه چیزی میبندن.....

اینارو امتحان کن ببین کدومش برات جواب میده ولی سعی کن استامینوفن نخوری.....

عزیزم در طول روز سوره ی والعصر زیاد بخون و هر روز سعی کن صد تا هم که شده صلوات برای سلامتی امام زمان ...

سلام خوبی عزیزم به نظرت کی برم سومو برای ساک چهارشنبه خوبه؟؟

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
عزیزم توکه مثل همیشه عالی توضیح دادی.منم که شاید درست متوجه نشم. فکر کنم چون همیشه پری هام منظم بود ...

عزیزم پروژسترونت همون قبل پانکچر بوده؟

بعد قطع کردی؟

پس تا ده روز منتظر بمون خبری نشد به دکترت بگو.....

با چی شروع کنم؟سونو ...آز....معاینه؟!

عزیزم تو برو پیش متخصصس خودش میدونه چیکار کنه.....