2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
عزیزم طبیعیه اما در کل به تخمدانت فشار نیار..... جارو نکش..... دولا راست نشو... بعد قطع شیاف سه ا ...

من اگر گرمی بخورم و مخصوصا وقتی گل گاو زبان میخورم خیلی زود پریود میشم.

بنظرتون بخورم حالا؟

انا جون اون مراقبتها رو تا کی باید ادامه بدم؟میخوام شروع کنم به تردمیل زدن و اگر اشکال نداره کم کم ورزشمو شروع کنم اخه بخاطر امپولا خیلی اضافه وزن پیدا کردم.

بنظرت از کی شروع کنم؟اصلا احازه هست؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
عزیزم تیروئیدتو چک کردی؟ خواهشا نشاسته مشاسته نخوری بعد انتقال مثل خیلیا چون یبوستو تشدید میکنه.... ...

عزیزم تیروئید که بله همین دوهفته پیش هم چک کردم ولی اندومتریوز نمدونم چطوریه تا حالا زیاد سونو شدم کسی حرفی از اندومتریوز نزده؛وای خب نشاسته مگه نمیگن کمک ب لانه گزینی میکنه خیلی بده نتونم بخورم که گلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم درد دارین چون بعد از پروژ تا 24 ساعت کمپرس یخ باید بذاری از فرداش میتونی کمپرس داغ بذاری تو هی ...

سلام لاله جونم خوبی خانومی؟

انا جون افلاین هستن شما لطف میکنی جواب پیاممو بدین.یکم نگران پریود نشدمنمم

گفتش چسبندگي نداري عزيزم 

عزیزم کسی که درد داره اما عکسش نرماله یعنی لوله هاش بازن، یعنی با فشار ماده حاجب چسبندگی ها باز شده و از بین رفتن
برای همین تو عکس لوله ها باز میوفتن
مسکن و انتی بیوتیک دارین دیگه؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم کسی که درد داره اما عکسش نرماله یعنی لوله هاش بازن، یعنی با فشار ماده حاجب چسبندگی ها باز شده ...

لاله جون اینم جواب میدی

آیا همه ی اونایی که میخوان وارد سیکل میکرو شن ..باید از نطر آندومتریوز چک بشن؟

عزیزم فدات..... دیگه فعلا دارم میگذرونم..... محتاج دعاهاتونم..... ایشالله شمام دو هفته دیگه خبر خ ...

انای عزیزم ببخش منو از سایت بی خبرم و از احوالت شماهم بی خبر.دارم عادت میکنم کمتر سراغ گوشیم برم.الان پیاماتو دیدم نگران شدم خانومی شما خیلی به گردن ما حق داری انشاالله که به حق تمام راهنماییات خدا همه جوره کمکت کنه و پشت پناهت بلشه عزیرم بلا به دور خانومی بذات دعاهای قشنگ میکنیم همگی.انشاالله همیشه صحیح و سلامت باشی عزیزم

تحمل دردم خيليييييي كمه دكتربه همسرم گفت هيچ مشكلي نيست 

عزیزم دکترا وقتی فشار مادهباعث باز شدن میشه نمیبینن که
بعد از تزریق هست که عکس میگیرین یعنی زمانی که لوله باز شده
استانه ی تحمل درد پایین هم باشه وقتی تو بیهوشی بوده عکس شما دیگه نباید درد داشته باشی چون دچار اسپاسم نشدی که ناشی از ترس و استرس باشه

همین که لوله ها الان باز هستن خوبه و نشون میده جسبندگی جزیی بوده که با تزریق از بین رفته

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم امیدوارم ک دفعه بعد حتما جواب مثبتتو بیای با خوشحالی اینجا بگی و بگی از اینکه گفتی راضی ب رضای ...

ممنونم عزیزم. نیوا جان من فقط منظورم سیکل میکرو نبود، کل زندگیم بود. کی میدونه که کی چه سختیهایی تو زندگیش داشته. نیوا جانم من از پا افتادم کامل، ظرفیتم مدتهاست تکمیل شده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آخه بهم گفتن دور نتف هرجا بزنی میشه

عزیزم هر جا میشه زد فقط زیر و بالای ناف یه کم درد داره و باید یه کم زاویه بدی که شکمت لاغره و تخته
وگرنه مشکل دیگه نداره

لی لا جون واقعا متاسفم ، امیدوارم به زودی زود دلت شاد بشه و ما رو هم با خبر خوش خوشحال کنی ، به دکتر ...

آره عزیزم بار اولم بود. هیچی هم نداشتم. نه خراش آندو، نه چسب جنین، نه هچینگ

توی یه مقاله علمی خوندم که فقط 25 درصد بلاست ها قادر به لانه گزینی هستند، نوشته بود وقتی سن جنین بیشتر میشه، پوسته اش نازک تر اما سخت تر میشه و جنین اغلب قادر نیست پوسته رو بشکافه و توصیه کرده بود که حتما عمل هچینگ انجام بشه، همچنین تاکید کرده بود که جنین های فریزی حتما هچینگ انجام بدن با هر سنی، چون در اثر فریز پوسته ضخیم تر میشه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم