2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست
تازه بيهوشي هم بودم

عزيزم حتما چسبندگي داشتي كه با وجود بيهوشي درد داري مطمن باش كه تو بارداري خيلي تأثير مثبت داره

منم چند ماه پيش عكس رنگي گرفتم ولي بدون بيهوشي و نهايت تا سه ساعت بعدش كمي خونريزي و درد داشتم بعدش انگار نه انگار

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم حتما چسبندگي داشتي كه با وجود بيهوشي درد داري مطمن باش كه تو بارداري خيلي تأثير مثبت داره منم ...

گفتش چسبندگي نداري عزيزم 

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
وای عزیزم میخوای برو دکتر  من تو عکس رنگی اصلا درد نداشتم نمیدونم

بهم گفت دردش طبيعيه نهايتاتاپنج ساعت دردداري 

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
آها ممنونم از راهنماييت خدا بهت سلامتي و دل شاد بده آمين 🌹  خيلي جاها ميگفتند بادام نخو ...

عزیزم والا من که خرما بیشترم میخوردم.....

ترشحاتتم احتمالا برا بارداریه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک جان من سریا قبل روزی دوتا شیاف بهم میدادن اما اینسری فقط یک امپول پروژسترون ۵۰ دادن البته انوکس ...

عزیزم سر خود اینکارو نکن....

شاید نوع سیکلت ایجاب کرده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آها پس مشکلی نیس ترسیدم 😥😥😥😥 انشالله دردش زودی قطع میشه گلم 

ان شاالله عزيزم فداي تو

عزیزم سر خود اینکارو نکن.... شاید نوع سیکلت ایجاب کرده.....

اناجون دردبعدازعكس رنگي نشونه چيه؟

مرسی عزیز دلم انشالله بادعای شما  من  چند سال پیش رفتم کل دندونامو درست کردم ک خیالم راحت ...

عزیزم ساعتشو منظم کن اگه پنج سخته میتونی یه بار تغییر بدی و زمان جدید بهش بدی اما هر روز تغییرش نده.....

تو یخچالم نذار چون فکر کنم کریستالی نباید بشه.....

رعدجان مرسی که به همه کمک میکنی با توضیحات خوبت، میتونم سوال کنم مورفو همسرتون و دی اف ای و تحرک آ و ...

خواهش میکنم عزیزم.به قول آناجان اینجا هر کسی در حدتوانش به بقیه کمک میکنه .من که کاری نکردم 

عزیزم من خدارو شکر همسرم هیچ مشکلی نداشت و همه ی فاکتورهای آز اس پرمش نرمال بود.اما خودم با این همه داروی تزریقی فقط سه تا تخمک داشتم که یکیشم پوچ بود و دوتاش جنین شد.آندومترم هم معمولا کمتر از حد نرمال بود

یک ماه قبل از پانکچر ژل رویال مصرف کردم و پودر کیو ده هر روز یک بسته.قرص ویتامین دی و فولیک اسید

خودم اصلا فکرشو نمیکردم دفعه اول بگیره

اون قدر اوضاعم بد بود که دکتر قبل از پانکچر گفت میخوای سیکل را کنسل کنیم و  از اول دارو بگیری شاید تخمک بیشتری تولید بشه.یعنی اونم ناامید بود.جنین شناسم گفته بود کییفیت جنین اون قدر بالا نیست که پنج روزه بشه.تازه دکترمم اصرار داشت که یکیشو فریز کن یکیشو انتقال بده و آخر هم همین کار رو کرد

توکل بر خدا کنید.فقط باید اون بخواد و زمانش رسیده باشه

منم قبلا دوتا شیاف 400داشتم صبح و شب این سری ی دونه امپول 50پروژسترون دارم راستی ایرانی مال من مال ...

معمولا قبل انتقال یکیه بعد میشه دو تا عزیزم.....

عزیزم همسرت کجااموزش دید.اخه شوهرمنم میخوادبره اموزش خیلی سخته هرروز بیرون برم.توخونه هم خیلی گرون م ...

عزیزم همسر من که از طریق همین اینترنت یاد گرفت.....