2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
آها انشالله موفق میشی عزیزم و یه ۵المه جنین تپل وباکیفیت خواهی داشت ❤❤❤❤ من ۵ روز روز دوتا کلومیفن ...

تو هم همين طور عزيزم

و همه دوستامون انشالله جواب بگيرن

شما كجا ميري؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله عزیزم  رویان میرم

موفق باشي عزيزم

حتما بيا از خودت خبر بده 

شما هم بار اولته ميكرو ميكني ؟؟؟؟ تا حالا بارداري داشتي؟؟؟

من بار اولمه و بارداري يا سقط هم نداشتم.ذخيره ام هم ٢.٥ نميدونم خوبه يا كمه ولي اميد به خدا 

موفق باشي عزيزم حتما بيا از خودت خبر بده  شما هم بار اولته ميكرو ميكني ؟؟؟؟ تا حالا بارداري د ...

باشه مرسی عزیزم 

نه این دومین باره ،سری پیش ۸ اسفند پارسال انتقال دادم که مثبت شد و بتامم خوب بود ۱۰۹۸ فردای روز سیزده بدر رفتم سونو گفتن قلبش تشکیل نشده و ۶ اردیبهشت سقط کردم 

چون جنین فریز نداشتم دوباره شروع کردم من ذخیره ام ۷/۳ هستش و به احتمال زیاد هایپر میشم مثل سری پیش 

خداجونم شکرت       
باشه مرسی عزیزم  نه این دومین باره ،سری پیش ۸ اسفند پارسال انتقال دادم که مثبت شد و بتامم خوب ...

عزيزم اين دفعه حتما ماماني

با اين ذخيره حتما تخمك زيادي داشتي كه هايپر هم شدي پس چرا جنين فريز نداري ؟؟؟

تخمدانت پلي كيستيكه؟؟؟

عزيزم اين دفعه حتما ماماني با اين ذخيره حتما تخمك زيادي داشتي كه هايپر هم شدي پس چرا جنين فريز ندار ...

بله عزیزم پلیکیستیکم از ۳۳ تا تخمک ۱۵ تاش باکیفیت بود ولی همسرم خیلی ضعیفه آزواسپرم هستش به خاطر همین دوتا جنین بیشتر نداشتم 

خداجونم شکرت       
آره.حتما. حالا کمه این مقدار؟  دفعه قبل گفت ۳لایه شده رحمت

بابد ببینی برا چ روزی 5 بوده عزیزم؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آره عزیزم تا یکی دوماه دیگه سرحال و شاد میری نینی هاتو میاری خونه 

ايشاللهههه خدا بهممون كمك كنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷