2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048038 بازدید | 684638 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم . من بهمن پانکچر شدم و بعد از دوبار انتقال که منفی شد با پافشاری خودم لاپاراسکوپی هیستروس ...

مرسی عزیزم از راهنمائیت. بله آندومتریوز دارم و حتما می خوام عمل کنم. احتمالا یکماه دیگه. چون الان بخاطر پانکچر تخمدانهام بزرگ شده و دکترم گفته باید اول تخمدانت کوچک بشه بعد. لطف کردی عزیزم. چقدر هزینه عملت شد؟

مربی جون برو متخصص داخلی ببین نظرش چیه انشالله جنینات در حال لانه گزینی هستن مبارک باشه 

ممنون گلم ولی به نظرم هرچقدر هم جنین هام زبل باشن یه روزه علامت نمیدن😂البته دکتر رفتم چون نمیتونستم داروهامو مصرف کنم، یه سرم زد و دو تا آمپول ضد تهوع داخلش، خوب شدم شکر خدا😘 دکتره گقت بیشتر شبیه عوارض داروییه تا مسمومیت

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
والا چه عرض کنم..... این اعتقاد داشتن و نداشتن دکترام شده داستانی برا خودش..... نمیدونم چرا انقدر ...

اره منم گیج شدم.الان به شوهرم‌میگم مکمل بگیرم‌بخورم میگه یعنی تو بیشتر از دکتر میفهمی؟😐نمیدونم چیکار کنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها من صبح باید شیاف میزاشتم یادم رفت.سرکارم.ساعت 2 بزارم اشکال نداره؟؟؟؟

عزیزم دیگه یادت رفته نگران نباش برگشتی حتما بذار.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان هویج پخته توی آب قلم مشکل داره برا بعد انتقال؟ 

والا عزیزم ما تورکها کم خورشت هویج نمیخوریم فکر نکنم موردی داشته باشه اما خامش و آب میوه ش ظاهرا خوب نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامانی گل دوستای عزیزم امروز انتقالمه محتاج دعاهای شما هستم

عزیز دلم ایشالله بهترینا منتظرته و روزشمار انتظار شیرین نه ماهت داره شروع میشه....

عزیزم شرمنده چند روزه خیلی خوب نیستم تمرکزم ندارم خیلی، الان برا دارو بیدار شدم کمرمم خیلی درد میکنه ...

قربونت بشم ...انشاالله که به زودی نی نیت به دنیا بیاد صحیح و سالم عزیزم ....

بخدا هر لحظه واست دعا میکنم ...

ما که نمیتونیم جبران کنیم خوبی ها تو...خدا جبران کنه برات ...در کنار خانواده ات چهارتایی خوش و خرم و خوشبخت و در ارامش زندگی کنید عزیزم 😘😘😘

قربونت بشم ...انشاالله که به زودی نی نیت به دنیا بیاد صحیح و سالم عزیزم .... بخدا هر لحظه واست دعا ...

فدات بشم عزیزم.....