2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
ممنون عزیزم وای نگوووووووووووو چرا؟ من خیلی وقته نتونستم تاپیکو درست بخونم اون موقع بیمارستان بود ...

عزیزم متاسفانه بله....

سونو چیزیو نشون نداده و بتاشم بعد سونو منفی شده بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان یه سوال داشتم من دو سه هفته اول بازداریم خیلی گرسنه ام میشد ولی یکی دو هفته اس به اون حد ...

عزیزم تیروئیدتو چک کن.....

البته ممکنه طبیعیم باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها برنجک آزمایش دوم داد؟

بله شکر خدا بالا رفته برد.....

این مطلب خوندم نگران شدم طفلکیا بچه های ای وی لف🙁🙁

عزیزم این چرت و پرتهارو توجه نکن اتفاقا من اکثر بچه های آی وی افی دوستای دوروبرمونو دیدم خیلی سالمتر و با هوشتر از بقیه بچه ها هستن.....

مگه من و امثال من بچه آی وی افیم این همه مشکل داریم......

مگه این همه بیمار قلب و دیابتی هستن آی وی اف هستن؟

سلام اناجون و دوستان لطفا راهنماییم کنین داروی شوهرمن سینال اف 450 ...با 6 تا سوزن (یعنی دکتر گفت ...

نه عزیزم دیگه از این به بعد درست بزن.....

من سی ن م بزرگ شده شکمم بزرگ و سنگین.بی بی هاله.نظرتون؟؟؟؟

ایشالله مامانی عزیزم.....

دوستان يه سوال🤓 من اندومتريوز دارم ولي تو ٢ تا عكس رنگي كه انداختم نشون ميداد كه جايي درگير نشده، و ...

عزیزم والا من که عکس و سونوهام و حتی آزمم نرمال بودن و با معاینه تخصصی مشخص شد....

بعدشم با لاپرا تایید و درمان شد......

چندتا باشه خوبه؟

عزیزم اینو من که نمیتونم تشخیص بدم دکترت با توجه به در نظر گرفتن همه شرایطت تصمیم میگیره.....

ثمین جون خیلی ناراحت شدم عزیزم اصلا نمیدونم چی بگم حالا من که هیچی نمیدونی وقتی دیشب به علی گفتم چ ...

لاله جون عزیزم بازم برا انقباض بستری بودی؟

منم یه مدته درگیرم ولی فعلا به بستری نکشیده اما گفتن اگه بازم بیاد باید تحت مراقبت باشی......

برات یه پیغام گذاشته بودم.....

لاله جون عزیزم بازم برا انقباض بستری بودی؟ منم یه مدته درگیرم ولی فعلا به بستری نکشیده اما گفتن اگه ...

سلام اناجان امروزپانکچرشدم وهمین طورهایپر هم شدم خیلی دردشکم دارم وانتقالم هم دوسه ماهی عقب افتاد

عزیزم کاری نداره خودت میتونی تزریق کنی..... صفحه ۶ رو یه نگاه بنداز.....

صفحه ۶ رو خوندم عزیزم ولی آناجون میترسم 

به همسرم میگم تو بزن میگه من دلم نمیاد یکی آمپول به خودم بزنه چه برسه به اینکه خودم برای تو بزنم 😐😐😐😐😅😅😅

خداجونم شکرت       
سلام اناجان امروزپانکچرشدم وهمین طورهایپر هم شدم خیلی دردشکم دارم وانتقالم هم دوسه ماهی عقب افتاد

سلام عزیزم مبارکه چنتا تخمک داشتین ؟؟؟

مراقب خودت باش عزیزم ۳ ماه لفظشه منظور سه تا پریودیه یکی از پریودات که تا چند روزه دیگه هستش یه پریود دیگه رو بگذرونی پریود بعدی انتقال داری عزیزم 

خیلی زود میگذره 

خداجونم شکرت       

عزیزم ایشالله به زودی عوارضشو رد میکنی.....

حتما رژیمتو رعایت کن.....

ایشالله به زودی حالت بهتر میشه.....