2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
سلام دوستان.خوبین؟ببخشید یه سوال داشتم،برای میکرو‌ دکتر حتما‌ قرص میده؟برای من فقط‌آمپول‌نوشته.اخه ا ...

عزیزم همسرت حداقل 3 ماه باید مکمل مصرف کنه . زیر 3ماه اصلا فایده نداره
ال دی هم بعضی دکترها میدن بعضی ها نه. دکتر من تا پارسال میداد. ولی الان بهش بگی ال دی میخوری انگار فحش دادی انقدر عصبانی میشه. هرکی یه جوریه . حالا که دکترتو انتخاب کردی طبق دستور خودش برو جلو. خودتم اگه این 3 ماه مکمل بخوری کیفیت تخمکهات میره بالا و بهتر جواب میگیری

خدایا شکررررررر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم همسرت حداقل 3 ماه باید مکمل مصرف کنه . زیر 3ماه اصلا فایده نداره ال دی هم بعضی دکترها میدن بع ...

ممنونم عزیزم.مکمل چی‌بخورم خودم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام دوستان

من دیروز ۳ تا جنین فریز انتقال دادم

اما الان از حالت تهوع و سردرد نمیتونم تکون بخورم، داروها تو معده ام نمیمونه تحمل یه تکه نون هم ندارم

نمیدونم شانس من چرا اینجوریه، دفعه پیش خونریزی کلیه، الان هم اینجوری

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
ولی دونفرم دوبار زدن تو سیستما .یعنی هر دو اشتباه کردن😟هر بیستا رو ۶۰تومن گرفته ازت😐😐😐

آره   با این قیمتها داشتم به جنین فریزیم میگفتم مامان اگه میخوای بیای تو همین سیکل بیا دیگه کنسل بشه پول دارو ندارم خخخ

خدایا شکرت😙
دوستان آمپول پروژسترون بهتره یا شیافش برا بعد انتقال؟شنیدمامپول قویتره

نمیشه مقایسه کرد بسته به شرایط تجویز میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان.خوبین؟ببخشید یه سوال داشتم،برای میکرو‌ دکتر حتما‌ قرص میده؟برای من فقط‌آمپول‌نوشته.اخه ا ...

عزیزم نه همه قرار نیست داروهاشون مشابه باشه....

دز داروتم برا ذخیرت خوبه حتی شاید بیشترشم بکنه....

عزیزم کاش همسرت لااقل سه ماه از مصرف مکملش بگذره چون اثرشو بعد سه ماه میبینه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ازمایشمو میبینی؟مشکلش کجاست

عزیزم ظاهرا بالا پایین داره.....

سی دی ۴ و ۵ بود اگه اشتباه نکنم بالا بودن.....

دو تاشم پایین داره.....

در مورد ستونهای دومشم نمیدونم ظاهرا زیادی بالان، به نظرم حتما با یه ایمونولوژ که تو زمینه ناباروری کار کرده مشورت کن.....

خانم ها انوکساپارین همون کار قرص آسپرین رو میکنه؟

میشه گفت کارشون در کل یکیه اما فکر کنم انوکسان تاثیر بیشتری داره.....

من که آسپرین کلا بهم نمیساخت.....

سلام دوستان من دیروز ۳ تا جنین فریز انتقال دادم اما الان از حالت تهوع و سردرد نمیتونم تکون بخورم، ...

عزیزم والا نمیدونم از چیه شاید به دارویی چیزی حساسیت داری.....

عزیزم والا نمیدونم از چیه شاید به دارویی چیزی حساسیت داری.....

تنها داروی جدیدم، چسب جنین بود که دیروز صبح تو خود بیمارستان زدن و یه آمپول دیازپام

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
تنها داروی جدیدم، چسب جنین بود که دیروز صبح تو خود بیمارستان زدن و یه آمپول دیازپام

یعنی جی سی اس اف زدی؟

آره   با این قیمتها داشتم به جنین فریزیم میگفتم مامان اگه میخوای بیای تو همین سیکل بیا دیگه ک ...

دقیقا منم همینجور😁😁دلمو خوش کردم به انتقال اول

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
میشه گفت کارشون در کل یکیه اما فکر کنم انوکسان تاثیر بیشتری داره..... من که آسپرین کلا بهم نمیساخت. ...

آنا جان جنین شناس تشخیص میده که چندتا جتین بزارن؟؟امکانش هست یکی بیشتر نزارن؟؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...