2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیز سلام....بچه ها خبری از لی لا جون نیست یادمه ک پانکچر داشتن و شاید هم انتقال داده باشه ک ...

آره عزیزم دیگه از خودش خبری نداده.....

از خدا میخوام حالش خوب باشه و همه چی خوب پیش رفته باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون سونوگرافی هر چند وقت یکبار باید انجام بشه؟ ماهی یکبار برای بچه ضرر داره؟

عزیزم خوب تا غربال که تقریبا هر سری که میری ویزیت سونو هم هست....

بعد دو تا سونو برا غرباله.....

۷ ماه یه سونوی دیگه داری و فکر کنم بعدیم تو نه ماهه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جون 

رفتم آزمايشگاه در مورد آزمايشهاى تكميلى سوال پرسيدم همه رو انجام مى دن تو نسخه سه و چهار به جز CD69

زنگ زدم آزمايشگاه نيلو تهران هم گفتن انجام نمى ديم اين تست مى خواستم بدونم خيلى مهمه و بايد حتما اينو انجام بدم؟؟؟

سلام عزیزم بله من بودم...نه هفته دیگه انشالله میرم یزد برای انتقال وضعیتت چطوره؟؟چند تا تخمک کشیدن؟ ...

انشاالله.

دیشب خیلی درد داشتم ولی امروز خوبم.

8تا تخمک

والا نمیدونم هایپر شدم یانه فردا ویزیت میشم و سونو معلوم میشه.

درد که ندارم ولی احساس میکنم شکمم یکم اومده جلو

خیلی نگرانم..

پروژسترونمم بالا بود باید فریز کنم تا بیاد پایین.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
در این حد طبیعیه دردت..... اگه در حالت عادی دردت غیر قابل تحمل شد جای نگرانیه.... راستی چرا خممیشی ...

امروز اصلا درد ندارم فقط وقتی دستشویی میگیره تا موقعی که میرم دستشویی انگار فشار میاره یکم درد داره تخمدانهام.

.اخه یه وقت مجبور میشم خم بشم ولی خب خیلی رعایت میکنم.

گفتن فردا سونو میکنیم ببینیم وضعیتت چطوره.

فکر نمیکردم با ذخیره 1.5 تعداد8تا تخمک داشته باشم و احتمال هایپر شدن باشه..

راستی از دیشب یکم خارش واژن دارم وقتی شیافارو میذارم بیشتر میشه سوزش هم میگیرم ولی زود خوب میشه.برا شیاف هست یا عفونت؟

انا جون امروز پرسیدم یکی از دکترا میگفت 2ماه باید فریز کنی یکی میگفت 1ماه کافیه.بنظرت چکارکنم؟نمیخوام دوماه خیلیهههههه......😩😩

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
انشاالله. دیشب خیلی درد داشتم ولی امروز خوبم. 8تا تخمک والا نمیدونم هایپر شدم یانه فردا ویزیت میش ...

انشالله که خیره عزیزم

الان مرکزی ؟؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...