2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی ؟ تغذیه تو این دورا مهمه؟ چه کارایی انجام بدیم که همه چی خوب پیش بره؟

عزیزم من سعی میکنم تغذیم سالم باشه اب زیاد بخورم گرمیجات میخورم روزی یدونه اسپرین بخاطر غلظت خون خیلی کمی که دارم میخورم ویتامین ای هر شب د3هر هفته یکی. یه ادویه از عطاری خریدم شامل ادویه جات گرم دارچین زنجبیل میخک مالت سیاهدانه و...با عسل قاطی کردم بعضی وقتا از اون یا جوانه گندم میخورم.ضمنا این روزا میخوام قلم بخرم اب غلیظشو بگیرم سوپش کنم  راسنی اجیل خام هر روز چند تا.البته بخودم و لحاظ علمی ثابت شده تعذیه زیاد مهم نیست ارامش درونی ادم هستش که مهمه اصلا استرس نداشته باش البته اینو باید بخودمم بگم به حق فاطمه زهرا و شهید کربلا نتیجه بگیریم امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کنم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آهان من این سوالو جواب ندادم چون نسبت به بقیه مراکز خوب اطلاعات ندارم اما جنین شناس آبان اون ز ...

سلام تنا جون دکتر به من استرادیول و سوپر فکت نوشته هر روز صبا تزریق میکنم در مورد استرادیول گفت خیلی خوبه اگه بتونی خارجیشو پیدا کنی دیروز دو ورق پیدا کردم ۵۶تا هستش فعلا اینا رو بخورم بعدشم پیدا نشه ایرانی بخورم خواستم بپرسم ایرانیش با خارجی خیلی فرق داره اصلا تاثیری داره گفتن دو ساله خارجیش نمیاد دیگه.ممنون مث همیشه

نه عزیزم ربطی نداره..... من خودم با سیکل کوتاه جواب گرفتم..... مهم مناسب طرف بودنشه.....

خیلی ببخشید انا جون من یه مسله ای هست نگرانم کرده من از جمعه عصر پریود شدم امروز تقریبا پاک و تموم شدم این سری پریودم کم و رنگش تیره بود میترسم مشکلی برا انتقالم پیش بیادمنظورم از لحاظ امادگی رحم و رشد اندومتره.نظرتون چیه

امروزچندم انتقالت بود 

روز ١٠ ام انتقال.

من پريودهام يا ٢٨ روزه است يا ٣٠ روزه

سيكل هم كه نچرال بود پروژسترون نداشتم و امروز هم دقيقا مى شه ٢٨ روز و از طرفى من يه روز قبل پريودم هميشه اول با لك شروع مى شه

فقط اين سرى مى خوام حتما برم آزمايشهاى تكميلى رو انجام بدم تا بفهمم چرا با اينكه اينقدر از رحم و همه چيم راضين اما نمى شه

سلام آناجون من خودم مشکلی ندارم همسری تعداد اسپرمش خیلی کم وحرکتشم خیلی کنده جنین داشتم که یه بارخارج رحمی شد ودفعات بعدی منفی بود .ممنون از راهنمایی که میکنی عزیزم

خدای مهربونم بعد این همه سختی طعم شیرینی وراحتی رو به زودی من بچشون
روز ١٠ ام انتقال. من پريودهام يا ٢٨ روزه است يا ٣٠ روزه سيكل هم كه نچرال بود پروژسترون نداشتم و ام ...

خانمی به بیبی چک اعتمادی نیست انشالله که لک لانه گزینی هست عزیزم سیکل منم نچرال بود ولی از روز انتقال روزی 2 تا پروژسترون میزنم دکتر هم هنوز قطعش نکرده مطمئنی نباید پروژسترون استفاده میکردی؟

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
شرمنده قاطی کردم..... مامان باران منظورم بود..... از دیروز سردرد گرفتم تمرکز ندارم.....

خدا بد نده عزیزم😢 مواظب خودت باش دیگه ما یدونه آنا بیشتر نداریم😊😊😊😊😙😍😘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
جالبه نمیدونستم..... احتمالا میخوان با قطعش دیواره کامل بریزه....

دقیقا... من ۲۲ اردیبهشت پانکچر شدم ستا امپول زدم ... ۲۹ پریود شدم.

رفتم سونو دکتر گفت خیلی خوبه رحمت برگشته به حالت اول...

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خیلی ببخشید انا جون من یه مسله ای هست نگرانم کرده من از جمعه عصر پریود شدم امروز تقریبا پاک و تموم ش ...

عادت بعد از پانکچر هستی ؟ مال منم بعد پانکچر عادتم خون ک نبود چ بگم سیاه رنگ و قیر مانند و خیلی خشک بودش خیلییی سیاه و چار روزه هم تموم شدش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
روز ١٠ ام انتقال. من پريودهام يا ٢٨ روزه است يا ٣٠ روزه سيكل هم كه نچرال بود پروژسترون نداشتم و ام ...

هانا جونم بی بی چک چرا...

آزمایش بتا به اون خوبی..

من ۱۴ روز از انتقالم رد شد بی بی نزدم..اصلا حتی وسوسه نشدم بخرم.

چون فقط اعصاب خورد میکنن.. 

ایشالا ۱۵ میری آز و مثبتی😚😍🍀🍃