2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
سلام دوستای گلم من دو هفته پیش تخمک کشی داشتم ولی چون هایپر شدم بهم گفتن سه ماه بعد بیا اما میخ ...

عزیزم اصرار نکن چون بعضا بعد انتقال عوارض هایپری خودشونو نشون میدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایشالله رشد میکنن عزیزم..... تو فرض رو بذار که رشد میکنن.....

واقعا ازت ممنونم با روحيه دادنت😘 

خيلي مهربوني خيلي

خدا بچه هات رو برات حفظ كنه و هميشه در كنارش شاد باشي 

ضخامت آندومترم خوبه ؟

خودشون ك گفتن عالي هستش  

تو اين دو روزه چقدر رشد ميكنه يعني ؟ الان ٨/٨ هستش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان از لاله جون خبری ندارین؟من خیلی دل نگرانشم...انشالله مشکلی براش پیش نیمده باشه

چرا عزیزم یه پستی گذاشت که مشغوله ولی حالشون خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خيلي تبريك ميگم، بينهايت مباركه🌺🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ميتونم بپرسم بار چندمتون بود؟ مشكل چي بود كه ميكرو شدي ...

ممنونم عزیزم ،امیدوارم به زودی خبر آز مثبت شما عزیزان رو بشنویم

من مشکل خاصی نداشتم فقط خداوند هنوز صلاح نمیدونست به من و همسرم نی نی عطا کنه به گفته دکترا من باید خودم مامان میشدم ولی با دو بار ای یو ای ناموفق وارد سیکل میکرو شدم میکرو هم بار اول ناموفق بود و این بار که بار دومم بود سه تا بلاست انتقال دادم که خدا رو شکر آز اولم امروز مثبت شد

اناجون من شهرستانم يعني اينجا انجام نميدن؟

والا معمولا شهرستانم آزمایشگاهاش میفرستن تهران.....

اگه برات مقدوره همینجا انجام بدی بهتره چون فکر کنم شهرستان هزینه ش بیشتر میشه.....

سلام انا جون مهربونم. من صبح پانکچر شدم و 8تا تخمک داشتم.خوبه؟بیشتریا 5تا و 2دوتا داشتن. ولی زیر د ...

عزیزم خدارو شکر.....

تو رژیم پر پروتئین و آب و سفیده رو داشته باش.....

عزیزم مگه انتقال داری که پروژسترون دادن؟

چون فکر کنم گفتی قراره فریز بشن.....

انا جون الان شیاف رو برا چی داده بهمون؟مگه برا بعداز انتقال نیست؟

والا منم موندم زنگ بزن بپرس.....

نه از روز پانکچر شروع میشه اما به شرطی که انتقالت فرش باشه.....

واااای خداروشکررررر دختر خوش بحالت عزیزم.انشاالله به حق حضرت فاطمه یه دوقلو ناز و سالم تو دلت داری. ...

با تمام وجودم از خداوند میخوام همه دوستانی که در این تاپیک هستن شیرینی مادر شدن بچشن 

بچه ها ۴شنبه انتقال جنین دارم برای بار چهارم‌.الان دلم گرفته به پوچی رسیدم یعنی ازاول همین بودم دیگه ...

عزیزم دو سه روز استراحتت بیشتر باشه اما نه مطلق.....

بعدش میتونی روال عادی زندگیتو داشته بتشی.....

سخت نگیر.....

خودتو مشغول کن....

سریال، فیلم، کتاب، ختم، هر چی که دوست داری.....

مرسی عزیزم یه روز مونده به پریود یعنی 27 روز 65 بود حالا فردا هم دوباره میرم تا هر چی خدا بخواد

به نظرم 27 سیکل خوب بوده دیگه . ایشالا دلت شاد میشه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
واقعا ازت ممنونم با روحيه دادنت😘  خيلي مهربوني خيلي خدا بچه هات رو برات حفظ كنه و هميشه در ك ...

آره عزیزم یادمه خوب بود....

ممنونم عزیزم ،امیدوارم به زودی خبر آز مثبت شما عزیزان رو بشنویم من مشکل خاصی نداشتم فقط خداوند ...

خدا رو شکر مبارک باشه مامان خانمی مراقب خودتون باشید انشالله کلی خبر خوب ازتون بشنویم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
چه عالي، من ترسيدم عنوان كنم بگن چه عجوله، واي بهار جان مبارك باشه، ست كالسكه رو خريدي بگو چه مارك و ...

سلام عزیزم... من ک عجول ترم 😂 کلی ذوق دارم برای سیسمونی🤗 البته مادرم میگه زودتر بگیریم ک همه چی داره گرون میشه😂ست کالسکه والا چند مدل و چند برند دیدم ولی مارک ببکو بیشتر چشممو گرفته مدل یو بست مارک ببکو دیدم ک هفته پیش ۲.۹۰۰ بود حالا این هفته چند شده خدا داند😏😂...شما هم ب سلامتی و ب خوشی باشه نینی بیاد و از اتاقش لذت ببره😍