2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
نه عزیزم خودش پایین میاد..... دیواره بریزه پایین میاد.....

انا جون الان شیاف رو برا چی داده بهمون؟مگه برا بعداز انتقال نیست؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
به نظرت بازم تکرا کنم بتا ؟دکترم گفت شنبه برم.به نظر شما برم یا باشه شنبه ۲۴ برم؟؟

عزیزم من خودم سه بار بتا دادم خیالم راحتتر شد.....

هر جور راحتی اونکارو کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ۴شنبه انتقال جنین دارم برای بار چهارم‌.الان دلم گرفته به پوچی رسیدم یعنی ازاول همین بودم دیگه ازبارداری میترسم.ازاینکه استراحت مطلق باشم ازاینکه هرلحظه یه اتفاقی برام بیفته اخه باراول تا۷هفته بود سقط شد.اصلا تحمل ۹ماه بارداری رو ندارم .البته اصلا فکرنمیکنم که منم مادر بشم😢😢.راهنمایم کنید بعدانتقال چکارکردین سریاقبل فقط استراحت بودم امانشد.این سری میخوام ریلکس باشم اما بازمیترسم و بهنظرم اصلا تکون نخورم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
اناجون سلام، انشالله هميشه سلامت باشي خدا نينياي گلتو برات حفظ كنه،، اناجون دكترم گفته روز ٢پري برام ...

عزیزم والا سیکلت بدون ال دی و مقدمه باشه خوب کوتاهه.....

اما اینکه اگونیسته یا آنتاگونیست نمیدونم چون ممکنه سینافکت از روز دوم سوم داشته باشی که میشه اگونیست نهکه آنتاگونیسته....

یعنی آنتاگون باشه اول با محرک شروع میشه بعد ستروتاید یا مشابهش برا مهار خواهی داشت.....

خوب داروهای محرکت که معمولا تزریقین حالا بسته به شرایطت کم یا زیاده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون ببخشيد كه اين همه سوال پرسيدم😔

فدات عزیزم بپرس....

در حد توانم در خدمتتم.....

همه چیز داغون بود تعداد، مورفو ،حرکت،سری آخر هم که جهاد آزمایش داد ۳ تا دونه اسپرم گفتن توی نمونه بو ...

با همون یه قرص بهتر شد؟دوزش چی بود روزی چند تا؟بعدش ساعت 10 شب بیاد مطب کی میخواد ویزیت کنه؟منظورت اینه 10 شب میره یا میاد؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
انشالله عزیزم..انشالله که دفعه بعد خبر مامان شدنتو بگیرم ازت منم اینماه انتقال دارم 

ممنون عزیزم ان شاءالله هممون مادر بشیم

مادر وکودک انتقال میدی ؟ یا میری یزد 

خدایا شکرت😙
ممنون عزیزم ان شاءالله هممون مادر بشیم مادر وکودک انتقال میدی ؟ یا میری یزد 

انشالله

میرم یزد انشالله...خخخ استرسم دارم...جی بهت دارو داده؟؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
بیا درگوشت ی چیزی بگم👂🤗من سرویس تختخواب نینیمو سفارش دادم آخر هفته هم میرم ست کالسکه ش میخرم😁😍

چه عالي، من ترسيدم عنوان كنم بگن چه عجوله، واي بهار جان مبارك باشه، ست كالسكه رو خريدي بگو چه مارك و چه قيمت، پيشاپيش هم مبارك ني ني جان

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
بیا درگوشت ی چیزی بگم👂🤗من سرویس تختخواب نینیمو سفارش دادم آخر هفته هم میرم ست کالسکه ش میخرم😁😍

کار خوبی میکنی فقط دوستان توصیه میکنم کلا روروئک نخرین!!!!!

من غذام مرغ باشه ی کمی زرشک دوست دارم باهاش بخورم🙈

عزیزم من زرشک پلو درست میکنم اما از زرشکش کمتر میخورم جوری نیست اصلا نخورم.....

دريادل جون سلام خوبي؟ يه سوالي داشتم، برا كسايي كه سيكل نرمالشون بيست و نه روزس، معمولا روز چند ...

عزیزم اصلا نمیشه بر اساس طول سیکل نظر داد چون کلا سیکلت تابع داروهاست نه روال قبلت.....

عملا به ذخیره و شرایطت تخمدانت بستگی داره.....