2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048341 بازدید | 684650 پست

یکی از دوستان می گفت توی رویان بهشون گفتن قبل وبعد پانکچر روزی ۱۲ لیوان مایعات مخصوصا آب میوه طبیعی بخورن

توی این فصل آب چه میوه هایی رو میشه خورد؟آب طالبی هم میشه؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

رعد وبرق@ جان 

توی اون برگه ای که عکسشو برامون گذاشته بودی برای 

قبل وبعد پانکچر چیزی نذاشته بود؟منظورم چی بخوریم وچی نخوریم؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جان سلام آمپول منوپور رو دكترم گفته دوتا پودر با يه آب حل شه استفاده شه اين همون آمپوليه كه مي ...

عزیزم برای منم همینطور بود اول آبو می کشند داخل سرنگ بعد میریزند توی یه پودر بعد همشو دوباره می کشند داخل سرنگ میریزند توی اون یکی پودر و همشو با هم می کشند داخل سرنگ

سلام خوب هستید کسی هست بتونه منو راهنمایی کنه؟؟

من عکس رنگی ک انداختم بعدش اصلا خونریزی نداشتم ولی 2روز بعدش ک نزدیکی داشتم خونریزی دارم ن در حد زیاد این طبیعیه یا بایدب دکتر بگم؟؟

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
انا جان سلام آمپول منوپور رو دكترم گفته دوتا پودر با يه آب حل شه استفاده شه اين همون آمپوليه كه مي ...

بله عزیزم منوپیورم یکی از اون آمپولایت که اونجوری باید حلش کنی.....

بله یه آب رو تو سرنگ بکش بعد یه کمی تو یه پودر یه کمی تو پودر دیگه بریز و به همون روش حل کن و بعد تو یه سرنگ بکش اما میتونی به جاش اینکارم کنی همه آب رو تو یکی از پودرا خالی کن بعد که حل شد بکش تو سرنگ و دوباره تو پودر دوم خالی کن.....

اینطوری بهتره چون یه دستتر حل میشه میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نرسی عزیزم اخه قبل دکترم یکی دیگه جواب داد گفت خارج رحمی یعنی انقد گریه کردم واقعا نمیدونم اون کی بو ...

عزیزم اصلا به حرفهای منفی گوش نده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یکی از دوستان می گفت توی رویان بهشون گفتن قبل وبعد پانکچر روزی ۱۲ لیوان مایعات مخصوصا آب میوه طبیعی ...

هر میوه ای که با طبعت جور باشه.....

سلام خوب هستید کسی هست بتونه منو راهنمایی کنه؟؟  من عکس رنگی ک انداختم بعدش اصلا خونریزی نداشت ...

عزیزم فکر کنم طبیعیه باز از دکترت بپرس....

اما به نظرم بهتر بود ن ز د ی ک ی نکنین....

انتظار جون ببخشید عزیزم میشه بپرسم همسر شما پیش کدوم اورولوژ میرن؟دکتر زرگوشی خوبه بنظرت؟ب همسرت دار ...

پیشه همه ارولوژهای کرمانشاه رفتیم هیچ کدوم خوب نبودن،الان زیره نظر زرگوشیه،فقط یه قرص داد به اسمه تاموکسیفن شبی یکی

وقت دیر میده کمتر از ۳ ماه وقت نمیده،اگه رفتی با منشیش صحبت کن اصرار کن اگه وقت نداد یه شیرینی به منشی بده تا زود نوبت بزنه واستون

آزمایش دیدم تعدادش خوبه مورفو سرعتش خوب نیست انشالله با قرص حل میشه 

سلام آنا جون، ميشه در مورد خريد كالسكه و ميني واش راهنمايي كنيد؟ اگه ازمارك خاصي راضي هستين لطفا بگين، من كرير مارك گراكو خريدم ولي كالسكه اش خيلي گرونه، ميخوام بدونم لزوم كالسكه ارزش اين قيمت رو داره يا نه؟ ببخشيد شايد سوالم كمي نامربوط باشه، ولي انشالا همه به زودي مامان ميشن و اين نكات هم لازمشونه، الهي آمين

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
عزیزم بعضی از دوستان نیازش دارن خواستی میتونی اینجا با دوستان هماهنگ بشی و تبادل داشته باشین....

من 6تا مریونال ،6تا ستروتاید،10تا سینال اف،5تا گنادوتروپین

من اینارو دارم گلم نیازی ندارم هرکس خواست بگه بهم 

رعد وبرق@ جان  توی اون برگه ای که عکسشو برامون گذاشته بودی برای  قبل وبعد پانکچر چیزی نذ ...

عزیزم چرا یه چیزایی بود.رفتم خونه برات عکسشو می ذارم.البته بیستر در مورد اینکه بعد انتقال چی بخوریم نوشته ول اینهایی که هایپر میشن