2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
[QUOTE= 68088057 ]الان دیگه فکر کنم نباید قطع کنی[/QUOTE] كجاى جونم  چند روز پيش همين جا حالت ...

سلام بانوجان عزیزم

قربون محبتت.لطف داری

چندروز نبودم و وقتی اومدم سراغتو گرفتم

من روز شنبه رفتم سونو و قلبش تشکیل شده بود

شما کی میری؟

من ۲۷ روز بعد از انتقال رفتم

البته گفته بود یک ماه بعد از انتقال بیا ولی دیگه طاقت نیوردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ممنون دوست جونم.شما خوبی؟ من روز شنبه یبعنی ۲۷ روز بعد از انتقال رفتم سونوی قلب و تشکیل ...

مبارکت باشه عزیز دلم😍 التماس دعا🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام من یکماه پیش هایپر شدم ، ۵تا جنین ذخیره کردن گفتن پریودی دوم بیا ،میخوام بدونم دوره بعدی چقد طو ...

عزیز دلم جنین منم فریزه دیروز روز دوم رفتم امپول سوپر فکت و قرص استرادیول داد تا ۱۵الی ۲۰روز اینده انتقال میدن و تو این دو هفتن رحمتو اماده میکنن تگه اندومترت رشد خوبی داشت به امید خدا انتقال میدن

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
😲😲😲😲 نباید میزاشتم ؟  دکترم ایران نیست به ماما اونجا که اطلاع دادم مثبت شدم گفت حتما روزی ...

نه دیگه عزیزم تا دکترت بیاد قطع نکن.....

ضرری نداره اما خوب حالا که گذاشتی نمیتونی همینطوریم قطعش کنی.....

ادامه بده تا دکترت بیاد و بگه چیکار کنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان عزیزم و تشکر از انا جون که واقعا خیلی وقت میذارن خدا خودش خوبیاشو جبران کنه.از خد ...

عزیزم فدات.....

ایشالله که همه چی خوب پیش میره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من یکماه پیش هایپر شدم ، ۵تا جنین ذخیره کردن گفتن پریودی دوم بیا ،میخوام بدونم دوره بعدی چقد طو ...

عزیزم خوب بستگی به نوع سیکلت داره.....

دارو که زیاد نداری اما آمپول اگه سینافکت و دیفیرلین و..... نداشته باشی فعلا نیست.....

بهارجون خوبی؟ نینی خوبه؟ تهوع و این داستانا خوب شد یا هنوز همراهته؟ من سونو ان تی دادم الحمدالله ...

سلام عزیزم ممنونم خوبم ..تهوع ک بله هنوز هست...خداروشکر ک ان تی شما خوب بوده عزیزم چرا آزمایش ننوشت برات؟ اصلا ولش کن ب آزمایش فکر نکن خداروشکر ک سونو خوب بوده🤗

سلام دوستان من تازه این تاپیکو دیدم.لطفا اگر ممکنه منو راهنمایی کنید.من دیروز برای بار دوم رفتم برای ...

عزیرم به جمعمون خوش اومدی....

عزیزم بهت مکمل داده قبلش استفاده کنی؟

نوع سیکلت چیه؟

ذخیرت چقدر کمه؟

من رفتم درمانگاه ارتش یه دکتر زنان برام نوشت ولی خوب ظاهرا دکترای مرکز قبول نکردن آزمایشا رو هم دیدن ...

خوب عزیزم مرکز و دکترتم مهمه چون خیلیاشون قبول ندارن اصلا این آزهارو.....

به نظرم اگه انجام دادین و جوابش مشکلیو نشون داد باید دنبال دکتری باشین که به این آزها بها بده.....

عزيزم  چيزى نمونده  انشالله به زودى پسر نازتو بغل مى كنى  حتما عزيزم دعات مى ...

فدات بشم عزیزم.....

ایشالله قسمت تک تک دوستان بشه در آغوش کشیدن صحیح و سالم دردونه هاشون....

بچه ها احساس میکنم پیامای من اصلا دیده نمیشه     از دیشب دو تا پبام گذاشتم هیچ کی جواب ...

عزیزم من تمام سعیمو میکنم تک تک سوالارو جواب بدم.....

فکر کنم از شما سوال جواب دادم اما الان یادم نیست سوالت چی بوده ممنون میشم تکرار کنی.....