2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست

@تورک_آنا      درمورد کیستاهم..

خودم احساس میکنم فولیکولا بوده خیلی بزرگ شده.

اخه بعد میکرو منفی که پریود شدم.. هرچند خیلی شدید نبود و لک بینی هم بود. اما خیلی خیلی ترشح تخمک گذاری داشتم.بیشتر از ماههای قبلم.

و همیشم تو سونو، فولیکول دوتا گاهی ستاهم داشتم.

امیدوارم که همین باشه و با این قرص رفع شه🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره والا منم همش به همین فکر میکردم که چقدر همسرش مردِ واقعیه ، واقعا تو این زمونه وجود این مردایی ک ...

ممنونم خواهری 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنونم خواهری 

سلام ثمین جون چی شده ؟؟؟

من اصلا شوکه ام پست هارو هم کامل نخوندم آخه شهرستان بودیم 

فقط دیدم گفتین بتا پایین بود روز سونو 

اصلا خشکم زده مگه میشه آخه چرا اینطوری شده 

شماکه این سری اشتباه سری پیش که دکتر کرده بود رو هم جبران کردین 

باور کن اصلا نمیدونم چی بگم 

خداجونم شکرت       
سلام ثمین جون چی شده ؟؟؟ من اصلا شوکه ام پست هارو هم کامل نخوندم آخه شهرستان بودیم  فقط دیدم ...

نمیدونم خواهر خودمم دیگه خل شدم انقدر با خودم کلنجار رفتم همه چی تموم شد باز

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نمیدونم خواهر خودمم دیگه خل شدم انقدر با خودم کلنجار رفتم همه چی تموم شد باز

فقط از خدا میخوام انشالله یه روز یه جا انشالله به زودی زوووووود یه جوری خوشحالت کنه که اصلا وقت نکنی به این ۱۴ بار فکر کنی 

خداجونم شکرت