2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048154 بازدید | 684646 پست
ثمین جان همین که همسرت درکت میکنه و همراهته خیلی ارزش داره

آره والا منم همش به همین فکر میکردم که چقدر همسرش مردِ واقعیه ، واقعا تو این زمونه وجود این مردایی که انقدر عشق به همسرشون دارن کمه . 

ثمین جونم الهی عشقتون همیشه پایدار باشه و از چشم بد بدور باشید ❤🙏

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترا
خوبین همگی؟

منم شکر خدا خوبم
این چند روز وقت نشد به خاطر شرایطی که داشتم بهتون سر بزنم ،
گفتم یه خبر از خودم بدم که مثل سری قبل نگران نشین

مواظب خودتون باشین همگی

راستی ثمین سونو رفت؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دخترا خوبین همگی؟ منم شکر خدا خوبم این چند روز وقت نشد به خاطر شرایطی که داشتم بهتون سر بزنم ...

سلام لاله جون خدا رو شکر که خوبو سلامتی . نگرانت شده بودیم . متاسفانه ثمین عزیزمون این بار هم نتونست نتیجه بگیره . دیروز رفت سونو 😔😔😔😢

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
نه عزیزم میکرو مهر داشتم طبیعی باردار شدم

به به مبارکه خانمی . چه خبر داغي . ایشالا به خیر و خوشی . بتا اوکيه ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
پرولاكتينم بالانيس طبيعيه.اين قرصوبخورم تاثيرش بهتره ياواژني استفاده كنم؟

عزیزم برا منم پرولاکتینم طبیعی بود 

اما این پنتوکسی فیلین هورمونیه ..شاید تاثیر بزاره رو.پرولاکتین ..اینو.گفتم که حواست باشه 

نحوه مصرف همون طور که پزشکت بهت.گفته عزیزم ..من میخوردم روزی دو عدد

سلام بچه ها خوبین؟به مامانای جدید تاپیک تبریک میگم برای ثمین عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم.اما در برابر اراده ی قوی و صبر و‌ تحملش واقعا شرمنده ی خودم شدم!کاش منم بتونم قوی باشم توی این مسیر.راستش من اومدم یزد،تصمیم گرفتم برم بیمارستان مادر و‌ کودک.فردا میریم،اما من دیروز پریود شدم.حالا سوالم اینه برای اولین ویزیت منو توی پریودی معاینه میکنن؟سونوی داخلی میکنن؟مشکلی‌پیش نمیاد؟یا باید منتظر بمونم پریودم تموم شه؟فردا شوهرم هم ازمایش داره.حالا به من آمپول اینا رو میدن و میگن یکی دو ماه دیگه بیام؟با اینکه همیشهههه دارم تحقیق میکنم درباره این مشکلات و پروسه ی درمانیش اما اصلا نمیفهمم چی به چیه.میشه کمکم کنید؟کسی بوده‌از یزد نتیجه ی مثبت گرفته باشع؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

توی اخرین ازمایش شوهرم مورفولوژیش خوب نبود.یعنی یک درصد بود.چه داروها و‌مکملهایی خوبه برای مورفو؟اصلا امیدی هست؟داروهای خودم راحت گیرم میاد؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

با همین مورفو میکرو‌ میکنن یا میگن حتما باید به سه یا چهار درصد برسه؟ببخشید اگه خیلی سوال پرسیدم

بی تجربه ام

بچه ها من تصمیم گرفتم   پی جی دی رو  انجام بدم . برای شروع باید برم تو همون مرکز پیش متخصص ...

عزیزم باید کل روال کارتو یا تو یه مرکز شروع کنی یا زیر نظر یه دکتری تو مطب باشی که اونم کاراشو بیمارستانی که عملاشو انجام میده ادامه میده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دخترا خوبین همگی؟ منم شکر خدا خوبم این چند روز وقت نشد به خاطر شرایطی که داشتم بهتون سر بزنم ...

عزیزم متاسفانه ثمین این دفعه هم ختم بارداری داشت.....

خدارو شکر خودت خوبی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها خوبین؟به مامانای جدید تاپیک تبریک میگم برای ثمین عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم.اما در برابر ...

عزیزم همون تو پری بری کارت جلوتر میفته چون به سونوی روزای اول تا سوم پری داری.....

سونوش واژیناله نگران نباش روال کار اینه.....

حالا سونو بشی و بر اساس آز همسرت تصمیم میگیرن چیکار کنن....

الان نمیشه چیزی گفت چون هنوز نوع سیکلت و استارت کارت معلوم نیست.....