2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
آتریسا جون ما تموم آزمایشهای تخصصی ژنتیک رو انجام دادیم اصلا نقطه ی ابهامی وجود نداره 10تا جنین داشت ...

ثمین میخوای با طرازی ادامه بدی...فکر کنم دست دکتر برات عوض بشه خیر باشه ...دست طرازی سبکه

سلام خانمها خوبید ؟ چند هفته ای نبودم . نمیدونم چه اتفاق هایی افتاده فقط ثمین جون و یه چیزایی متوجه شدم نمیدونم چه اتفاقی براش افتاده و واقعا نمیدونم چی بگم . واقعا متاسفم امیدوارم بعد از یه استراحت و گرفتن روحیه دوباره ادامه بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم...آنا جون سونوی آنومالی ک هفته ۱۸ تا ۲۰ انجام میشه آیا آزمایش خون هم داره ؟  

عزیزم خانوم دکتر معمولا نمینویسن.....

برا من تو دو بارداریم ننوشت....

فقط اگه سنت بالا باشه احتمالا سلفری بنویسه.....

این سری سلفری رو نوشت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه وقت نگرفتم  میدونم چه روزایی هستن عزیزم ...اما از شانس بدم تعطیل نکرده باشن اون.روز رو ؟! ...

هستن خیالت راحت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فکر نکنم بدون وقت قبول کنن...برای ویزیت اولیت هم دوماه دیگه وقت میده

ویزیت اولی نیست.....

تحت درمانه....

انتقال داشته قبلا....

دریادل عزیز من میخام وارد سیکل بشم دیگه  وقراره یک تا سوم قاعدگی ویزیت بشم

عزیزم تو بیا ویزیت میشی فقط شاید یه کم معطلیت بیشتر باشه اما میارزه.....

سعی کن اول وقت بیایی که شانست بیشتر باشه.....

ثمین میخوای با طرازی ادامه بدی...فکر کنم دست دکتر برات عوض بشه خیر باشه ...دست طرازی سبکه

از رزاقی نوبت گرفتم بهار جون

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خدا خیرت بده آنا جون ....

فدات عزیزم کاری نکردم.....

از شانست برنامه چند تا از دوستانو میدونم.....

سلام،اناجون قرص پنتوكسي فيلين واسه چيه؟من اين ماه ك پريودشم انتقال دارم بهم اين قرصودادن

عزیزم من نداشتم دقیق نمیدونم اما مبهم یه چیزایی یادمه فکر کنم خونرسانیو بیشتر میکنه.....

سلام،اناجون قرص پنتوكسي فيلين واسه چيه؟من اين ماه ك پريودشم انتقال دارم بهم اين قرصودادن

عزیزم با مصرف این قرص ممکنه پرولاکتینت بزنه بالا 

از نظر پرولاکتین چک شو شاید نیاز باشه قرص مصرف کنی..