2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048214 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیرم ناراحت شدم احتمالا متوقف شده اما میتونی احتیاطا یه آزمایشگاه دیگه تکرار کنی.....

انا جان من سونو nt برم روز بعد میتونم آزمایش بدم ؟ جوابش چقدر طول می کشه بیاد ؟ حدودا هزینه اش چقدر میشه ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
دوستانه عزيزم ٦٥ شده بتام به نظر كمه ؟؟؟؟!!! امروز روز اول پريود بوده يه دونه شيافم گذاشتم دوباره ...

سلام برنجک جونم . یه پیام دیدم ازت . میکرو کردی؟ 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
روش تزریقش مثل گوناله صفحه ۶ رو نگاه کنی قلقش دستت میاد.....

سلام عزیزم.

انا جان من امروز سونو شدم باز یه 21 و 19 و17 و دوتا 16 وچندتایی هم زیر 10 داشتم.دکتر که میگفت خوبه نگران نباش.اما فقط یه دونه 21کم نیست؟اونا میگفتن تا پس فردا 19 و18 هم رشد میکنه.

دیگه بهم سینا الف و hmg  و دوتاهم hcg داد که ساعت 10شب زدم برا پس فردا پانکچر بشم.

انا جون احتمال اینکه شکمم اب بیاره هست؟

یه چیز دیگه وکه خیلی حالمو گرفت پروژسترونم بالا بود گفتن انتقال نمیدن برام.5بود.

باز یه ازمایش دیگه گرفتم 4.22بود.

فردا ببرم نشون بدم ولی فکر کنم کارم به فریز میکشه.آره؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

عزیزم فکر کنم خرابه،،،،من ندیدم انقدر خط عقب بوفته،یکی دیگه هم بزن،،ولی ایشالا که مثبته

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلام خانم های گل،خوبید ایشالا،،،من خیلی دیر دیر میام،دیدم دوستای زیادی به جمعمون اضافه شدن،امیدوارم همه خوش خبر باشم،خیلی نگزان روشانیلو بودم،نفهمیدم چه کار کرد بالاخره،،،اگه خبری دارید ممنون میشم بگید

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

@samin11       سلام ثمین جان عزیز دلم...من اصلا نمیتونم باور کنم...فقط اشک ریختم و اصلا نمیتونم بپذیرم و خب چه به شما گذشته که فقط خدا میدونه
به همسرم گفتم در جریانه آخه...خیلی ناراحت شد...گفتم بیشتر ما تقریبا یکی دو سال بعد از ازدواج درگیر شدیم بهترین روزهای زندگیمون رو واسه این قضیه از دست دادیم واقعا انصاف نیست عادلانه نیست که باز هم نشه و یه منفی دیگه رو تجربه کنیم

قربونت برم من شما خیلی صبوری شما خیلی خانومی...بخدا من هم ۸بار با حساب سه تا جراحی سنگین درگیر انتقال ‌و مسائل پیرامونش بودم اما در برابر شما هیچم..
تازه الان که کنار اومدم و خواستم نفسی تازه کنم قضیه ریه ام پیش اومد...و زبونم لال مشکوک به متاستاز اندومتریوز به ریه...دیگه واقعا انتظار چنین چیزی رو نداشتم...
خواستم بگم خیلی مراقب سلامتیت باش عزیز دلم...اول و آخر سلامتیه...

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

@samin11     عزیزم وقتی متوجه شدم میخوای بیای پیش دکتر رزاقی به این زودی یه کم شوک شدم..من دو سه انتقال اول اینجوری بودم...اما خواهش میکنم به روح و جسمت استراحت بده لطفا...و اگه چهارشنبه اومدی درباره پی جی اس با دکتر حتما مشورت کن...شاید مشکل از جنین باشه...ازمایشهای تخصصی ژنتیک و یا بررسی بیشتر کیفیت اسپرم
فقط تورو خدا اینبار خواستی ادامه بدی‌ بررسی های مفصل تری داشته باش...و دیگه با اما و اگر نباشه
ببخش طولانی شد و‌ پرحرفی کردم بذار به حساب دردل های خواهرانه و دوستانه ی از صمیم قلب
روزهای روشنی را برایت آرزو دارم ثمین عزیزم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

انا جان راستی سونو شکميه یا واژينال؟