2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
من امروز روز اول پریودم هست ..و شرایطم طوریه که اگه اینماه هم انتقال ندم فعلا نمیتونم .کلا همه چی رو ...

آرل جان ببین منم از اونجایی که مامانم غلظت خون داشتن و خودم حس میکردم دارم (البته علائمی داشتم ولی آزمایش ندادم) آسپرین رو شروع کردم. پایین ترین دوز از زمانی که داروهای استرادیول و پروژسترون شرع کردم .فکر نمیکنم دوز پایین ضرری داشته باشه. البته با یه دکتر مشورت کن. 

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه مگه میشه دلداری داد بهش؟؟ آدم چی بگه؟؟ مگه آدم روش میشه بهش چیزی بگه؟ بگی صبور باش؟؟؟ مثل ای ...

متم ننونستم هیچی بگم خفه خون گرفتم فقط😔

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
والا من تا جایی که میدونم ناشتایی نمیخواد.... اما احتیاطا داشته باش..... ولی با خودت چیزی ببر اگه ...

ممنون عزیزدلم خیلی خیلی لطف کردی

عزیزم هر سوالی داری بپرس..... بتونم جواب بدم دریغ نمیکنم..... هر چند حسابی برا ثمین جون حالم گرفته ...

ممنونم از لطفتونه.خدا برای بچه هاتون حفظتون کنه

وای خدای من یعنی چی ثمین ؟ چقدر خبر بدی حالم گرفته شد... 

خدا کمکش کنه

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
آرل جان ببین منم از اونجایی که مامانم غلظت خون داشتن و خودم حس میکردم دارم (البته علائمی داشتم ولی آ ...

فردا میرم آزمایش میدم .عصرشم ندبت سونو دازم .حتمل بهش میگم ببینم چی میگه ممنونم ازت...

سلام بچه ها اینکه میگن برا آز پرولاکتین شب قبلش نزدیکی نباشه فقط شب قبلش یا روز قبلشم نباید باشه؟

۳ روز قبل از آزمایش هم لبنیات نخور شب قبل سوتین نبند،نزدیکی نداشته باش ،روز آزمایش هم استرس نداشته باش،رفتی جهاد دانشگاهی؟

سلام دوستان این آزمایشها چند روزه جوابش میاد کسی میدونه؟

به نظر میاد که این نسخه خط دکتر زرنانی باشه که با مهر دکتر صالحپور می ده. اگه اینجوری باشه که الزام داری بری آزمایشگاه کاج. اونجا می گن جواب زودتر از دو هفته آماده نمیشه ولی اصرار کن بگو انتقال دارم، زودتر میدن. جواب من رو 9 روزه داد.

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
بچه ها متاسفانه امروز ثمین رفته سونودکترش گفته ساک دیده نشد حال روحیش بد بود به من گف من این خبرو ب ...

😢😢😢😢😢😢 یعنی هیچ امیدی نیست؟؟؟

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
والا برا من تجویز شده بود.... من سیکلم چون با پانکچر بود عملا نتونستم برم..... چون دکتری که رفتم پ ...

چند دوره قلبل سیکل؟من میخواستم یک هفته قبل انتقال برم.خانما کسی بادکش رحم انجام داده کی باید انجام بشه؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
الهي قوربونه همتون برم 😭😭😭 نميدونم بايد چي بگم انقدر دوستان صحبته مثبت كاذب ميكردن گفتم نه كه تو ...

عزيزم خييييلي مبارك باشه واقعا از ته دل تبريك ميگم خيلي خوشحال شدممممم

بچه ها ثمين چي شد؟؟؟؟ به خدا ماها به جاش كم اورديم ديگه، خدايا خودت رحم كن، با صلوات و اميد اومدم ببينم رفته يا عصر ميره سونو، دلم خون شد خدايا 😭😭😭😭😭 ساك نيست يعني چي دقيقا ؟