2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048432 بازدید | 684655 پست
سهیلا جون ..چه با حوصله وقت گذاشتی و جواب دادی گل من ... رفتم امروز انتقال خون سی دی مارکرها که رزا ...

ان شاالله بیای خبرمادر شدنت ر بدی به زودی زود.

ماها تو این راه آنقدر سختی کشیدیم که،کمک کردن به هم ر وظیفه میدونیم به امید اینکه یه کم  حداقل از بار فکروخیال اضافی این راه کم کنیم....

راستی دکتر رزاقی تو کدوم بیمارستان میکرو میکنه؟؟ وهزینه ای که برای تخمک کشی و اولین انتقال فرش دریافت میکنن چقدره؟؟؟ تو رویش کرج ۴میلیون نمونه. اونجاچنده؟ 

ممنون میشم اگر راهنمایی کنی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه اطلاعات خوبی دادی ممنون🌷 تو اتقال خون بیمه نیروهای مسلح هم قبول میکنن؟ باید قبلش تاییدیه بگیرم ...

تو انتقال خون همه بیمه ها ر قبول میکنن.نیاز به تاییدیه نداره 

آما تو بقیه الله اگر دفترچه ت بر نیرو مسلح باشه،بر انجام کاریوتایپ،تاییدیه از بیمه میخوان.(یادت باشه که تو انتقال خون ،کاریوتایپ انجام نمیدن،)

فاکتور ۵ ،متصدی آزمایشگاه بهم گفت : آین فاکتور تحت بیمه نیست و آزادحساب میشه که شد۲۹۸   هزارتومان

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم هزینه آزهای تکمیلیت چقد شد؟کجا انجام دادی؟

من انتقال خون وبیمارستان بقیه الله انجام دادم.این دو مرکز به هم نزدیک.

هزینه ها باتوجه به نوع بیمه متفاوت.

مثلا نسخه هایی که آنا جان به عنوان تکمیلی بهمون تاکید میکنم انجام بشه،بادفترچه نیرو مسلح زیر۲۰۰ هزارتومن شد درتاریخ۲۳\۵\۹۷

چون دفترچه نیرومسلح۹۰ درصدهزینه ر تقبل میکنه وبیمارستان بقیه الله هم برای نیرو مسلحه،و البته دفترچه های دیگه هم قبول میکنه اینطور فکر نکنی که فقط برنیرومسلحه..

آما. تامین اجتماعی۷۰ درصدهزینه ر تقبل میکنه،پس بادفترچه تامین،هزینه یه کم بالاتر میشه،

بادفترچه نیرومسلح،آزمایش همسر توی بقیه الله،رایگان انجام میشه

سلام عزيزان يه سؤال  من بايد روز دوم يا سوم پري برم سونو واژينال اگه امروز پريود شم فردا و پ ...

عزیزم پنجشنبه ها مرکز بود....

حالا اگه امروز قبل از ظهر پریود شدی یه زنگ بزن راستی روز اولم میتونی بری کلا روز اول تا سومه سونوی اولت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE= 67742045 ]هاش سی جی بعد انتقال منظورته؟ منم داشتم..... البته مال من روز ۲ و ۵ انتقال بود.... ...

عزیزم جای نگرانی نیست این هاش سی جی بعد انتقال تاثیر + داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چقد ماهی عزیزم ..چقد خوبه که هستی خدا همسر وکوچولوهاتو واست نگه داره عزیزم

فدات بشم عزیزم.....

شرمندم میکنین.....

من که فکر نکنم برسه یعنس به خد آزاد شدن برسه.... وگرنه بهتره به سایز بالای ۱۷-۱۸ برسه که بعد هاش سی ...

سلام عزیزم.

امروز باز سونو شدم دکتر سونو گفت مشکوک به یه کیست ریز شکلاتی هستی.کیست اندو.

ولی دکتری که مشاوره و دارو میده گفت اون چیزی نیست.

یگیه تخمک 19بیشتر نداشتم بقیه 17و18و 13و14.

گفتن برا یه دونه ارزش نداره برم اتاق عمل.

دوباره سینال اف و اچ ام جی داد گفت شنبه بیا باز سونو..

حالم گرفته شده بدجور..

البته یه خانمی بود گفت برا منم یه همچین کیستی گفتن که روز پانکچر برداشتنش وبعداز 2روز هم اومده بود برا انتقال.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

بچه ها به چند سی سی امیدواری با دوز بالا احتیاج دارم..

این یه هفته خیلی انرژیم تحلیل رفت و امروزم که اسم کیست اندو اوردن کلا خودمو باختم..

کمک........

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
عزیزم پنجشنبه ها مرکز بود.... حالا اگه امروز قبل از ظهر پریود شدی یه زنگ بزن راستی روز اولم میتونی ...

سلام گلم . دوستم گفتش ک دکترم گفته تا موقعی ک استرادیول میخوری تخمک گذاری انجام نمیشه ی جورایی مث قرص ضدبارداری عمل میکنه درستع ؟؟؟ من این ماه از پنجم پری خوردم .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام عزیزم. امروز باز سونو شدم دکتر سونو گفت مشکوک به یه کیست ریز شکلاتی هستی.کیست اندو. ولی دکتری ...

عزیزم ایشاله نتیجه میده داروهات.....

بچه ها به چند سی سی امیدواری با دوز بالا احتیاج دارم.. این یه هفته خیلی انرژیم تحلیل رفت و امروزم ک ...

عزیزم میفهمت اما الان فقط باید به چیزای خوب فکر کنی که تاثیر فکر + رو نتیجه + گرفتن بیشتره.....

فکرای خوب خوب نکنی ثمری واست نداره....

سلام گلم . دوستم گفتش ک دکترم گفته تا موقعی ک استرادیول میخوری تخمک گذاری انجام نمیشه ی جورایی مث قر ...

نه بابا فکر نکنم...

شایدم اینطور باشه والا نمیدونم.....