2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
سلام یک سوال من توی 12هفته4روز طول سرویکسم44بودبعد دیروز سونوشدم16هفته و4روزطول سرویکسم36شده بنظرت ا ...

عزیزم طبق گفته ی دکترم ، (چون من همیشه فکر میکردم طول سرویکس نزدیک 40 و بالای 40 بهتره)
طول سرویکس بالا خیلی راحت تر در اثر بالا رفتن وزن جنین و بالا رفتن هفته ها مستعد کوتاه شدن حتی باز شدن دهانه ی رحم هست
همین طور که میبینی مال شما هم در طول 4 هفته 8 میل کم شده
به نظرم بهتره خودتون ازش بخواین براتون سرکلاژ کنه
کلا دو قلویی خودش عاملیه که میشن کاندید سرکلاژ

حتما هفته 19 یا 20 یه دور دیگه سونو انجام بدین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لإله جان سلام فردا ميخوام برم ازمايش بدم واسه مصرف بي رويه ويتامين دي دارم سكته ميكنم از ترس و است ...

عزیزم به خودت مسلط باش ، استرس از همه چی بدتره . الان شما انتقال انجام دادی ،؟

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته دیدم خانمهایی که ذخیرشون واقعا کم بوده جواب گرفتن الان من فقط و فقط دنبال بالا بردن کیفیت تخم ...

عزیزم DHEA رو سر خود مصرف نکن اول تستش رو بده اگه کم بود بعدا
چون یه نوع پیش هورمونه و میتونه کیفیت تخمک ها رو کمتر کنه اگه تو بدنت بالا باشه

اینوفولیک خوبه
مکمل های ویتامینه هم میتونن کمک کنن
قند و شکر و ماکارونی و هر چیز کارخونه ای و کنسرو ها رو قطع کن
مرغ هم همین طور
گوشت هم فقط گوسقندی بخور
تخم بلدرچین و خود بلدرچین هم مصرف کن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم به خودت مسلط باش ، استرس از همه چی بدتره . الان شما انتقال انجام دادی ،؟

نه هنوز

تو سيكل لانگم

فردا شب ال دي هام تمام ميشه پريود كه شدم ميرم واسه سونو و بقيه كارها

الان نگران اين ويتامين دي هستم كه نكنه كار دستم بده

نميدوني عوارضش چيه؟؟؟

من كه هنوز زنده ام و مشكلي نداشتم

نميدونم اگه ميخواست عوارضش رو نشون بده تا الان ميداد يا هنوز زوده 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
آنا جون من قفسه سینم درد بدی گرفته نفس نمیتونم بکشم نمیدونم از چیه قلبمم مشکل نداره اخه

عزیزم اسپرین و هپارین داری؟

شونه ات درد نداره
فقط یکی از شونه هات منظورمه

نه هنوز تو سيكل لانگم فردا شب ال دي هام تمام ميشه پريود كه شدم ميرم واسه سونو و بقيه كارها الان ن ...

نگران نباش عزیزم تا آزمایش ندی نمیشه چیزی گفت ولی خدا رو صد هزار مرتبه شکر که تو زمان انتقالت نبوده. بیشتر مراقب باش

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
سلام دوستان ، لاله جون و آنای عزیز من باز اومدم ،، خواستم در جریان باشین چه اتفاقهایی افتاد که اگه ک ...

روشا جان امیدوارم خیلی زود دلت اروم بشه جوری که با دل قرص و ارامش پیش بری

والا جنین من هم بریج هست ولی تا حالا در مورد فرم سرش دکتر یا سونوگراف چیزی نگفته
بنابراین نمیتونم بیشتر راهنمایی کنم

قبلا بالش ميزاشتم زیر پاهام انگار کمرم درد ميگرفت .  جفت پایین یعنی هماتوم؛ یا فرق دارن ؟ آخه ...

عزیزم نگران نباش با استراحت و بالا رفتن ماه های بارداری کم کم میره بالا
استراحت کن و پاهاتم بالاتر باشه

نگران نباش عزیزم تا آزمایش ندی نمیشه چیزی گفت ولی خدا رو صد هزار مرتبه شکر که تو زمان انتقالت نبوده. ...

اگه اوردوز شده باشه چطوري كمش ميشه كرد؟؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
حالا جالبه  که تو عمرم تا حالا اسهال اونم به این شدت و طولانی نگرفته بودم ، اد باید تو این زمان ...

مبارکه عزیزم
اینم از مزایای بیرون روی و زیر سرم رفتن :))))))))))

لإله جان سلام فردا ميخوام برم ازمايش بدم واسه مصرف بي رويه ويتامين دي دارم سكته ميكنم از ترس و است ...

عزیزم حالا از این ور بوم نیوفتی
این حوری هم نیست که اتفاق خاصی بیوفته و غیر قابل جبران باشه

بله تو ازمایش فردا مشخص میشه

الان شد.نفس رو کامل نمیتونم بکشم

عزیزم اگه تکرار میشه حتما با دکترت مطرح کن.....

آب که زیاد میخوری نه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اصلا رزاقی بیشتر ازمایشات که انجام داده بودم رو قبول نکرد ...دوباره نسخه کرد. هفته پیش کلی پول دادم ...

عزیزم والا سی دی مارکرا انتقال خون که خیلی مناسب میشه ظاهرا.....

بقیه اللهم نمیدونم کجاست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com