2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
خداتو شکر کن..... پس من چی بگم سه بار پانکچر شدم؟

اره ولی معلوم نیست اونام بشه یا نه

خداروشکر میکنم همیشه

اما امروز نمیدونم بدجور دلم شکست

برام دعا کنین

ممنونم که جوابامم دادین

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
اره ولی معلوم نیست اونام بشه یا نه خداروشکر میکنم همیشه اما امروز نمیدونم بدجور دلم شکست برام دعا ...

فدات عزیزم.....

قربون دلت بشم.....

میگذره.....

اینجا دوستانی داری که با جون و دل واست دعا میکنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ولی معلوم نیست اونام بشه یا نه خداروشکر میکنم همیشه اما امروز نمیدونم بدجور دلم شکست برام دعا ...

تو به شدنشون فکر کن و انرژی + واسشون بفرست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات عزیزم..... قربون دلت بشم..... میگذره..... اینجا دوستانی داری که با جون و دل واست دعا میکنن.. ...

مرسی عزیز دلم

تو مامانی دعات میگیره 

دعاهای من که هیچکدوم فایده نداشت

شاید دعاهای شماها رو خدا بشنوه

ممنونم انای مهربون 🌷🌷🌷

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
عزيزم به نظرم آب زياد بخور تا عفونتت طبيعي خارج بشه ضمن اينكه من وقتايي قبل از پري عفونت ميگيرم با ...

منم دو سه روز مونده تا پری.باشه عزیزم ممنون

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم حجامت برا هر کسی خوب نیست..... مثلا برا طبع بلغمی تا جایی که یادمه خوب نیست..... پس باید ببی ...

باشه عزیزم اونجا رفتنی میپرسم.راستش یه جا خوندم کسایی که بعد انتقال دلشون میخواد بدنشون کش بیاد یه مشکلی دارن منم نگرانم.من سری اول چند بار همش نا خود اگاه بدنمو صاف و تیر میکشیدم کش بیاد 

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

سلام 

از ديروز ك تزريق انجام ميدم 

چ زير جلدي و چ عضلاني 

بعدش دستم و پاهام اوني ك تزريق كردم درد ميگيره  

الانم جفت پاهام از مچ ب پايين ميسوزه 

زنگ زدم گفتم اينا طبيعيه و اين علايم پيش مياد 

پرسيد آسپرين ميخورم ك گفتم بله 

و گفت مايعات زياد بخورم مثل شما 

خودم ميگم نكنه كلسترون خون گرفتم البته تا حالا نداشتم  

آخه بابام داره كلسترول و  پاهاش ميسوزه 🙁

يعني بايد تحمل كنم ؟؟

كمي نگرانم كرده 

چون تا ب حال هنگام تزريق نداشتم سري هاي قبل 

خدا خودش به هممون رحم كنه 

ان شاءالله نتيجه ي خوبي در انتظار م باشه 

سلام  از ديروز ك تزريق انجام ميدم  چ زير جلدي و چ عضلاني  بعدش دستم و پاهام اوني ك ...

سلام عزیزم منم دارم داروهامواستفاده میکنم وبرای پانکچرحاضرمیشم همین علایم رودارم ودستوپاهام هم داغ میشن 

آنا جون شما پرولوتون 250 می زنی یا 500؟

من پانصد دو هفته یه بار میزنم.....

آنا جون شما از قرص واژینال واژیفم اطلاعاتی دارین؟ اونم بیرون می‌ریزه بعد از استفاده؟

عزیزم هر شیافی اگه بعدش نیم ساعت یه ساعتی دراز بکشی داروش جذب میشه و اون نگهدارنده شه که خارج میشه و جای نگرانی نیست.....

منم زیاد اینجوری بودم دلیلش چیه؟

والا بعضا میگن به خاطر مشکل انعقادیه اما یه دلیل مستند نیست.....

و معلوم نیست چه قدر درسته.....