2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048214 بازدید | 684647 پست

سلام بچه ها.انشاله که سلامت باشین.انا جان نی نی خوبه؟ نمیدونم منو یادتون هست یا نه اسفند ماه انتقال دادم که منفی شد.بعد از چند ماه بلاخره هفته پیش پنجشنبه دوباره انتقال جنین داشتم.از دیروز که 8 انتقالم بود با وجود اینکه هر 12 ساعت شیاف سیکلوژست استفاده میکنم همینطور لکه بینی دارم .امروز صبح قطع شد ولی الان دوباره شروع شده.بنظرتوت چیکار کنم؟ فعلانم دسترسی به دکترم ندارم

[QUOTE=67386816]سلام بچه ها.انشاله که سلامت باشین.انا جان نی نی خوبه؟ نمیدونم منو یادتون هست یا نه اسفند ماه انتقال ...[/QU

یه شیاف اضافه کن . حتما پروژسترونت پایین اومده . فقط به غذاهایی که میخوری توجه کن ببین از سرديه یا گرمی . مثلا من تا قبل بارداريم مرتب گرمی میخوردم چون رحمم سرد بود ولی الان دقت میکنم طبعم برگشته و تا گرمی می خورم لک می بینم . همیشه هم داغم و چند باری حرارت بدنم بالا میرفت 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم  من بعد از هيسترو خراش ٨ روز خونريزي داشتم كلا روان بود  مثل پريود  و ع ...

سلام عزیزم ..

من چون هیسترو قبلی در حد لک میدیدم این بار کمی نگران شدم ..پس طبیعیه 

ممنونم از دوستان 

عزیزم من ذخیره ام ۰/۳۵ بود.روز بیست ویکم آمپول واریوپپتیل...از روز سوم تا هفتم روزی دوتا سینال و دوت ...

عزیزم ذخیره ات کم بوده اما داروهات هم مناسب نبودن
برای شما که عدد ذخیره کم داری که اصلا سینال مناسب نیست
به هیچ وجه این سری سینال استفاده نکن
فقط داروی خارجی
این از این
دوز داروهات هم خیلی مناسب نبوده
تا جایی که میدونم کسی با عدد ذخیره زیر یک خیلی بیشتر از این مقدار دوز دارویی نیاز داره

سوم اینکه بهترین دارو برای عدد ذخیره پایین امپول پرگووریس هست و بیشترین مقدار دوزش که برای عدد ذخیره پایین استفاده میشه 3 تاست
که در واقع میشه معادل 3 تا گونال +3 تا مریونال

به نظرم خودت از دکتر بخواه این دارو رو برات استفاده کنه
البته هزینه اش ازاده و متاسفانه گرون هم هست

دیگه اینکه لطفا به هیچ وجه بدون 3 ماه مصرف مکمل وارد سیکل نشو
شما نیاز به مکمل های قوی داری چون وقتی تعداد تخمک کم هست و از طرفی تعداد جنین هم کم میشه مشکل از تخمکه چون شما کمتر از 30 درصد تخمک هات جنین شدن

نذار الکی وسیله ازمون و خطا بشی
داری جون و مال و همه چیزت رو میذاری پای این درمان ها
پس تلاش کن بهترین نتیجه رو بگیری

دکترتون کیه؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان ببخشید رحم رتروورسه تاثیری تو باروری داره؟ممکنه لوله سمت راست من بخاطر همین رتروورسه بود ...

نیوا جان رحم منم رتروورسه اس
رتروورسه یعنی فوندال رحم به سمت عقب هست
اصلا ربطی به مشکلات رحمی و بسته شدن لوله نداره
رحم رتروورسه یه نوع انومالی نیست، بلکه یه نوع اناتومیه که خب درصدش کمتر از حالت عادیه
اگه اشتباه نکنم 20 درصد خانما رحمشون رترو هست و بقیه 80 درصد اناتومی غالب دارن که رحم به سمت جلو هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
انا جون و لاله عزیز من احساس میکنم تا گرمی می خورم لک می بینم . انا جون منم رحمم مثل شما سرد بود و م ...

عزیزم چه نوع گرمی دقیقا؟

سلام عزیزم ببین نمیدونم رتروورسه تاثیری داره تو بارداری طبیعی یا نه ولی رحم منم رتروورسه به چپه که ...

اف سیبی جان مال شما لاتروورسه است
یعنی چرخیده حدودا به یک سمت
رتروورسه یعنی به سمت عقب

لاله جون خوبی؟ خداروشکر که بخیر گذشت،امروز که داشتم پیاما رو چک میکردم اسم شما رو دیدم یه نفس راحت ک ...

سلام عزیزم
ممنون از احوال پرسیت
چقدر این حرفت خوشحالم کرد
خیلی داشتن دوستانی که ازشون خبر نداری و نمیشناسی زیبا و لذت بخشه

عزیزم کلا تو بارداری حتما کلسیم لازمه
مگر اینکه مشکلی باشه مثلا کسی سنگ کلیه داشته باشه که تو بارداری بترسن بدتر بشه یا شرایط دیگه

شما چون نداشتی حتما باید الان مصرف کنی
تو ازمایش هیچ وقت و هیچ وقت عدد کلسیم پایین نمیاد مگر اینکه فرد استخوناش پوک باشه!!

ببین وقتی بدن کلسیم کافی نگیره از استخوان و دندان برداشت میشه ، هیچ وقت مقدارش تو خون کم نمیشه
مادر من با داشتن پوکی استخوان شدید هیچ وقت تو ازمایشش کلسیمش کم نیست!!
مادر بزرگم هم همین طور ، با اینکه بارها استخوان لگنش و دنده هاش بر اثر پوکی شکسته !!

این تست کلسیم داخل خون فقط برای اینه که وقتی تو خون هم مقدارش کم میشه یعنی فاجعه
و در عین حال یه سری بیماری ها هم باعث میشه کلسیم داخل خون کم بشه
وگرنه این تست برای تشخیص کمبود کلسیم نیست

شما حتما مکمل بخور چون تو بارداری به شدت ذخیره کلسیمت کم شده
مخصوصا اگه داروی ضد انعقاد هم داشتی

نظرتون چى هست در مورد ساعت داروهاى من  شياف پروژسترون ٥صبح ١ظهر ٩شب قرص اكواين ٧:٣٠صبح و شب&n ...

عزیزم تا جایی که میدونم ویتامین سی باید تو بارداری قطع بشه
دوزش چنده؟

سلام دوستان  امروز عمل هیسترو.وخراش انجام دادم ..اما خونریزی دارم که کمی نگرانم کرده ! بعد عم ...

اون حتما مشکلی داشته
پولیپی چیزی داشته برداشتن براش

بچه ها تو رو خدا کمک. من الان مدتیه دارم قرص progynova  2m روزی سه تا و شیاف پروژسترون روزی ۲ ت ...

ماری جان شاید غلظت خون باشه
بهتره چک کنی
چون این داروهای هورمونی به شدت رو غلظت خون موثر هستن