2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048237 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بد نیست اما در کل بهتر بود اولین قرصت همون تیروئید میشد اما بازم بد نیست..... داروهاییم که نب ...

با شياف پروژسترون و اكواين صبحها يك بيسكويت مى خوردم 

مراقبم 

عزيزم 🙏🙈😘

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
عزیزم حتما آب زیاد بخور..... تو اولین فرصتم با دکترت تماس بگیر..... یا حساسیته یا غلظت خونت بالا ر ...

مرسی آنا جون از جوابت. آسپرین دارم. آب خیلی می خورم. دیشب نفسم بریده بود. کیسه آب گرم گذاشتم تا صبح. تونستم بخوابم. الان بهترم ولی هنوز درد داره. فدات شم 😘😘😘

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
والا دیگه نرفتم آز  دیدی که جوابشم اصلا معلوم نبود آزمایشگاه اشتباه کرده بود!!! آخه فدرا تازه ...

خوب احتمالا اون تخمدانت تحریک شده بود بیشتر واسه اینه.....

فرش بود یا فریز؟

من حس نمیکنم اصلا بحث خارج رحمی باشه ولی الان بری احتمالا ساک رو ببینه دکترت....

یه هفته دیگه طاقت بیاری ایشالله قلب و ساک رو با هم میبینی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هیسترو چیه؟ کاریوتایپ هم نداشتم. چی هست؟

عزیزم خوب اگه جنین فریز ندارین حتما ماریوتایپ رو هر دوتون این دفعه انجام بدین.....

همسرت اگه دی اف آی نداده انجام بده.....

تو هیسترو دوربین از طریق واژن میفرستن داخل و کامل از نزدیک بررسی میکنن که احیانا چیزی مانع لانه گزینی میشه بفهمن.....

رحمت کامل بررسی میشه....

سپتومی فیبرومی و.....

اگه مشکلی بود همونجا درمان میکنن....

برات میتونن خراشم بدن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی آنا جون از جوابت. آسپرین دارم. آب خیلی می خورم. دیشب نفسم بریده بود. کیسه آب گرم گذاشتم تا صبح. ...

ایشالله چیزی نیست اما حواست باشه....

تکرار یا تشدید شد حتما برو دکتر.....

آره 90% تخمکا از راست بود  همیشه هم سمت راستم کیست میگیره فرش

پس عزیزم از اونه.....

نگران نباش....

منم چون هر سه انتقالم فرش بود از این تیر کشیدنهای تخمدان بعد انتقال داشتم.....

حتی بعضا تا دو سه ماه این تیر کشیدنها بودن.....

ایشالله چیزی نیست اما حواست باشه.... تکرار یا تشدید شد حتما برو دکتر.....

چشم عزیز دلم. الان آسپرین هم خوردم. 🌺🌺🌺

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا