2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048321 بازدید | 684650 پست
سلام به آنا عزیز و دوستای گلم یه سوال برام پیش اومده اگر اطلاع دارید ممنون میشم جواب بدید. من هفته ...

عزیزم والا منم شرایط مشابهت رو داشتم و به خونریزی که افتادم دو تا آمپول و دو تا شیاف داشتم که تا۱۲ هفته همچنان بود از هفته ۱۲ که هماتومم کلا رفع شد پروژسترونان تبدیل به پرولوتون هفتگی شدن.....

شیافامم ادامه پیدا کرد تا دم دمای هفته ۱۵-۱۶به مرور کم و قطع شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم❤️ قبلش چی؟ شما نزدین؟

ببین عزیزم والا من میکروی اول از این کارا میکردم اما بعد دیدم دز داروها انقدر بالاست این جور چیزا در مقابلش عملا چیزی نیست.....

پس دیزم به ریسکش نمیارزه.....

اما رو تغذیم زیاد کار کردم که مناسب طبع و شرایطم باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من قبلا سوال کردم جوابی نشد خواهشا اگه میدونید جواب بدین.تو گروهمون کسی هست که با تخمک اهدایی ...

عزیزم من هم با تخمک هم جنین اهدایی بله دیدم از دوستان که جواب گرفتن....

عزیزم والا منم شرایط مشابهت رو داشتم و به خونریزی که افتادم دو تا آمپول و دو تا شیاف داشتم که تا۱۲ ه ...

ممنون آنا جون، امیدوارم برای منم برطرف بشه زودتر، داروهامو فعلا ادامه میدم پس، احساس خودمم بهتره اینجوری، شیاف ها رو من رکتال استفاده میکنم از وقتی خونریزی دارم، شما با وجود لک و خونریزی واژینال استفاده میکردین؟ 

لطفا برای سلامتی نی نیم یک صلوات بفرستید
ممنون آنا جون، امیدوارم برای منم برطرف بشه زودتر، داروهامو فعلا ادامه میدم پس، احساس خودمم بهتره این ...

عزیزم بله من کلا واژینال استفاده میکردم....

اگه اشتباه نکنم دکتر من فقط زمانی که کسی حساسیت واژینال به شیاف نشون میداد میگفت رکتال بذارن.....

عزیزم بله من کلا واژینال استفاده میکردم.... اگه اشتباه نکنم دکتر من فقط زمانی که کسی حساسیت واژینال ...

مرسی هستی و جواب سوالهامونو میدی

لطفا برای سلامتی نی نیم یک صلوات بفرستید
عزیزم بعضیا حین مصرف پروژسترونم پریود میشن بدن با بدن فرق داره...... با دکترت مشورت کن ببین نظرش چی ...

من فردا قراره برم برا قرارداد جنین فریز شده ام . دوستم ک با من تخمک کشی انجام دادش دیروز رفتش برا قرارداد و بالای برگه فریزش نوشته بودش جنین سه روزه . این سه روزه یعنی چند سلولی ؟ چن سلولی تو برگش ننوشته بودش . از کجا بفهمیم ک چند سلولی هستش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام خانم ها.اگه یادتون باشه ذخیره ام پایین بوده. تو سیکل آی وی اف بودم ولی جنین تشکیل نشد.شاید باور ...

عزیزم باور کن همه ی ماها اینجا به اندازه ی خودمون سختی کشیدیم من در اوج نا امیدی منتظر بودم سیکل رو شروع کنم ولی خانم دکتر رفتن مسافرت و اون شب من چقدر گریه کردم در صورتی که خدا برا من انتقال داده بود و من نمیدونستم امیدوارم خدا به بهترین نحو ممکن سوپرایزت کنه.

من تقریبا این تاپیک رو خوندم خانمی بود به اسم یه عاشق میرند انتقال جنین ولی جنین ها از فریز در نمیان اونم خدا قبلا براش انتقال داده بود یعنی حتی از زودتر از آزمایش انتقال جنین آزمایشش مثبت شده و حکمت خدا این بود که جنین ها از فریز در نیان

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
[QUOTE= 67262364 ]راستش خیلی برام دور از ذهنه بشه با اهدایی باردار شد.تو رو خدا اگه اطلاعاتی دارین ب ...

ممنون که جوابمو دادین.دختر داییتون مشکلش چی بود که اهدایی گرفتن.

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم حساب کردم واست پست قبلی....

مرسی آناجون درست کردم تیکرمو

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خيلي ممنونم از پاسخت عزيزم، ميتونم بپرسم شرايط همسر شما چي بود؟

عزیزم مرفولوژی همسرم 6درصد /تعداد 155 میلیون بود تحرکشم 35درصد بود 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین استرس نداشته باشی ها همه چیز عالیه استرس ممنوع مطمئن باش این سری صدای قلبش رو میشنوی

لاله جون ی سوال.پیش اومده کسی که بارداره با آنوکسانم جنین رشد نکرده باشه؟

ربطی نداره فقط خواستم بدونم اگه سنش پایینه دیگه راحتتر قابل توجیحه..... نمیدونم جنینای لاله جون چند ...

بتای منم روز 14 انتقال 21بود بعد 48ساعت شد 67.2

راستش خیلی برام دور از ذهنه بشه با اهدایی باردار شد.تو رو خدا اگه اطلاعاتی دارین بهم بگین.ممنون

بله عزیزم

من که انتقال داشتم یه خانم ۴۷ ساله که سی سال ناباروری داشت همزمان با من انتقال داشت و گفت که اهدایی گرفته

و شکر خدا روز سونو که من رفتم همون خانم هم اومده بود و الان باردار شده بار اول اهدایی که تازه فریز هم داشت.

مشکلش هم این بود که سالها بود هیچ تخمکی نداشت

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ