2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048321 بازدید | 684650 پست

سلام خانم ها.اگه یادتون باشه ذخیره ام پایین بوده. تو سیکل آی وی اف بودم ولی جنین تشکیل نشد.شاید باورتون نشه ولی انگار بچه ام از دست دادم اینقد که واسه این تخمکهایی که جنین نشد و هدر رفتن گریه کردم.من هر روز براشون صلوات میفرستادم صدقه میدادم.کلی انرژی خوب و امیدواری داشتم.اطمینان داشتم که میشه.ولی وقتی گفتن کنسله دنیا رو سرم خراب شد.تمام بیمارستان دور سرم میچرخید هیچ صدایی نمیشنیدم..روزگارم سیاه شده داغونم.چیکار کنم.میام اینجا میبینم هر روز مامان جدید داریم دلم میگیره که چرا قسمت من نشد.دیگه انگار از اینجا زده شدم از خودم از همه چیز خسته شدم.ببخشید بابت انرژی منفی...دوستتون دارم برای دل خسته منم دعا کنید

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانم ها.اگه یادتون باشه ذخیره ام پایین بوده. تو سیکل آی وی اف بودم ولی جنین تشکیل نشد.شاید باور ...

هيچوقت خودتو با كسى مقايسه نكن و خودتو داغون نكن مخصوصا بچه هاى اين گروه كه هر كسى به سهم خودش براى داشتن بچه و به نتيجه رسيدن كلى زحمت كشيده

منم وقتى ٢ سال پيش فهميدم نمى تونم طبيعى باردار بشم دنيا رو سرم خراب شد باورش برام وحشتناك بود بينهايت غصه خوردم اما به فاصله ١ هفته بعدش اتفاقى تو زندگيم افتاد اونم براى عزيزترين فرد زندگيم 

كه فقط از خدا سلامتى عزيزترينمو مى خواستم تا همين الان كه دارم برات اينارو تايپ مى كنم 

بچه دار نشدن طبيعى من ديگه اصلا به چشمم نيومد مى دونى چرا؟؟؟چون درد بينهايت بزرگتر رو با تمام وجودم حس كردم 

فقط خواستم بهت اينو بگم كه خيلى خودتو براى اين مساله داغون نكن چون تا باشد اينجور مشكلها كه با دوا و درمون حل مى شن

خدا نكنه و نكنه و براى هيچ كى پيش نياد كه عزيزش به دردى دچار بشه كه فقط از خدا بخواى كه معجزه بشه براش و برش گردونه به زندگى

خدا نكنه هيچوقت اين دردى كه من دارم مى كشم رو يه لحظه كوچيك هم تجربه كنى اما  

قوى باش چون اين راهى كه ماها توش قرار گرفتيم در مقابل مشكلات لاعلاج هيچى نيست

هيچى هيچى

عزیزم من نمیدونم عقب میندازن یا نه اما به نظرت به تاخیر انداختن انتقالت بهتر نیست تا اینکه تجربه منف ...

اره گلم خودمم نگران این موضوع بودم.

چون خیلی استرسشو داشتم از بانو جان خواهش کردم از همسرشون که پزشک هستن یه مشورت بگیرن برام.

ودیدنلطف کردن و جواب ازمایشاتمو دیدن گفتن مشکلی نیست برای سیکلم ولی حتما باید از دکتر غدد دارو بگیرم که کنترل بشه.خودِ بانو هم همین مشکل منو داشتن حتی با عددهای بالاتر که گفت مشکلی تو روند سیکلم نداشته.

خلاصه خیالم خیلی راحت شد.تا شنبه که خودم میذم یزد برا سونو همسرم ازمایشامو ببره نشون دکتر غددم بده که اگر داروی فوری خواستم تهییه کنم همون یزد.

بازم واقعا خداروشکر..خیلی استرس گرفته بودم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
هيچوقت خودتو با كسى مقايسه نكن و خودتو داغون نكن مخصوصا بچه هاى اين گروه كه هر كسى به سهم خودش براى ...

ممنونم عزیزم بابت دلگرمی .حق با شماست.ولی چه کنیم اگه این حرفها رو هم نزنیم...از ته دلم برا شفای مریضت دعا میکنم..مثل همیشه که برا تموم بچه های نی نی سایت دعا میکنم.امیدوارم بهترین اتفاق زندگیت برات بیوفته.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

سلام به آنا عزیز و دوستای گلم

یه سوال برام پیش اومده اگر اطلاع دارید ممنون میشم جواب بدید.

من هفته ۸ خونریزی کردم و سونو انجام دادن تشخیص هماتوم دادن از اون موقع تا الان که هفته ۱۱ هستم استراحت مطلقم و ۲ تا آمپول پروژسترون و ۲ تا شیاف استفاده میکنم، دکتر مرکز ابن سینا بعد از یک هفته که از خونریزی میگذشت گفت بعد از یک هفته کم کم پروژسترون رو کم کن و برسون به ۲ تا شیاف ولی من دائما لکه بینی قهوه ای دارم واقعا نمیدونم چکار کنم، نظر شما چیه؟

لطفا برای سلامتی نی نیم یک صلوات بفرستید
ممنونم عزیزم بابت دلگرمی .حق با شماست.ولی چه کنیم اگه این حرفها رو هم نزنیم...از ته دلم برا شفای مری ...

عزيزم تو هم اميدت رو از دست نده

در نا اميدي هم بسي اميد است

از صميم قلب برات ارزو ميكنم خدا دلت رو شاد كنه

يادت نره كه خدا قادر و تواناست و مهربان

و خواسته همه ما ني ني سايت ها در مقابل قدرت بي كران أو خيلي كوچكه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام خانم ها.اگه یادتون باشه ذخیره ام پایین بوده. تو سیکل آی وی اف بودم ولی جنین تشکیل نشد.شاید باور ...

عزیزم هیچ وقت امیدت رو از دست نده مطمئن باش خدا بهترینش رو برات در نظر گرفته فقط باید زمانش برسه 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .

[QUOTE=67259805]سلام خانم ها.اگه یادتون باشه ذخیره ام پایین بوده. تو سیکل آی وی اف بودم ولی جنین تشکیل نشد.شاید باور ...[/QUOTE]

سلام عزيزم 

كاملا درك ات مى كنم ، شما و امثال ما خوشناسيم كه جاى ميايم درد و دل مى كنيم كه شرايط مشابه هم داشتيم و داريم و به وسط يك دريا هم، را درك و كنار هم هستيم 

من خودم وقتى بعد عيد سقط داشتم در هر جمعى مى رفتم دوست و فاميلى باردار و با بچه مى ديدم واقعا حالم بد مى شد مى خواستم اون جمع را ترك كنم سريع به بهانه هاى مختلف مى رفتيم خونه  

من خودم ٣تا جنين داشتم يك روز مونده به انتقال گفتن يكيش به إصلاح خودشون  سوخت حس كردم نيمه اى  از وجودم 

رفت اما وقتى رفتم براى انتقال گفتن شروع كرده به رشد و شده گريدشA 

در اوج نا اميدى هم جاى اميدى هست 

چند بار هم سقط داشتم باز غصه دار شدم در واقعه شديم

سخت بود و سخت گذشت اين سالها هر سرى چندتا عمل و درمان با هزاران اميد 

اما اميدمون را از دست نداديم راه سختى هست مى دونم عزيزم چون از اين مسير گذر كردم و همچنان قلب ام مى لرزه با هزارن سوال 

يعنى سونو گرافى به خوبى مى گذره ؟

يعنى مى شه من هم عوض اينكه رو صندلى انتظار دكتر باشم و صداى قلبى را بشنوم يك روز خودم روى اون تخت داراز بكشم ؟

ووو

اما اميد دارم و بعد هر سرى شكست و نااميدى قوى تر شدم باز تلاش كردم 

اميدت را از دست نده عزيزم توكل كن به خدا 

و مطمئن باش معجزه كوچلوى زندگيت يك روز سر زده به زندگيت مياد 

و ما شاهد شاديت اينجا خواهيم بود 🙏😘👼

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

خانما من قبلا سوال کردم جوابی نشد خواهشا اگه میدونید جواب بدین.تو گروهمون کسی هست که با تخمک اهدایی باردار شده یا کسیو میشناسین با اهدایی باردار شده.خواهش میکنم جواب بدین

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

[QUOTE=67261169]سلام به آنا عزیز و دوستای گلم یه سوال برام پیش اومده اگر اطلاع دارید ممنون میشم جواب بدید. من هفته ...[/QUOTE]

من هنوز هفته پنجم تمام نشده 

دكتر من هم اين هفته امپول پروژسترون ٢تا در يك سرنگ زدم امروز اخريش بود 

گفت حتى لك قهو اى هم داشتى شياف البته خواركى مصرف كنم هر ٨ساعت از فردا

براى من گفتن طبيعى هست و استراحت مطلق هستم 

فقط استراحت وارامش داشته باش 

البته دكتر م گفت امپول انوكسا باعث طولانى شدن لكه بينى هاى قهوه اى مى شه عزيزم

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
خانما من قبلا سوال کردم جوابی نشد خواهشا اگه میدونید جواب بدین.تو گروهمون کسی هست که با تخمک اهدایی ...

اره عزيزم 

ديدم 

فقط بايد شرايط اهدا كنند مناسب باشه كه مطمئنا در مراكز نابارورى بيشترين حساسيت را دارند براى انتخاب اهدا كننده 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻