2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048320 بازدید | 684650 پست
بهار جون بعد از سونوی قلب خانم دکتر چه آزمایشات و دارویی برات نوشتند؟

داروهام ک همونایی ک داشتم تمدید کردم و هفته ۷ رفتم برای سونو قلب و برام سونوی معمولی برای بررسی جنین و قلبش نوشت در هفته ۱۰ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  آنا جون و بقيه دوستان اگه جواب سوالمو مى دونين لطفا راهنماييم كنين بعد از انتقال امگا ٣ ...

عزیزم امگا ۳ فکر کنم ماههای بالاتر شروع میشه.....

ویتامین ای رو فکر کنم برا من قطع کرد....

دقیق یادم نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من قبلا سقط طبیعی داشتم دکتر برای انتقال اولم سرم نداد ولی برای انتقال دومم و سومم بهش گفتم می ...

ممنون گلم اینبار میخام تمام سعی خودمو بکنم تا اززایمان زودرس درامان باشم 

آره عزیزم انجام بده وقتی دکترت نیست و مجبوری با یکی دیگه انجام بدی شهرتون یه دکتر خوب پیدا کن برو... ...

اونروز که برخوردش خیلی جدی بود . ولی تو نازایی خیلی کارش خوبه.  شایدم اسمشو شنیده باشی دکتر مرضیه فريماني. همون که روش  پی آر پی تخمدانی کشف کرده برای جوان سازی تخمدان و بالا بردن کیفیت تخمک . یکماه پیش اخبار شبکه یک نشونش داد 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بهار جون من متوجه نشدم چی رو همین جا ادامه بدی؟ و اینکه شهرتون کجاست؟

من تهران ای وی اف کردم الان شهرستانم. سه بار باید میرفتم تهران بعد از بتاي مثبت . يکبارشو رفتم که بعدش خونریزی کردم . حالا دکتر خودمم میخواد بره کانادا . میگم اگه اينجوريه پس شهر خودمون ادامه بدم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

سلام تورك آنا جان توروخدا به منم روحيه بده الان دوازده  روزه انتقال دادم هفته اول یه روز تخمدانم درد میکرد یه روز نافم تیر میکشید سینه هام شدید درد داشت ولی از روز نهم سینه هام شل شد و دردش نموند کلا علایم نمونده فقط گاهی زیر شکمم تیر میکشه به خاطر شل شدن سینه هام کلا امیدم و از دست دادم حس میکنم حتما منفیه افسردگی گرفتم

سلام تورك آنا جان توروخدا به منم روحيه بده الان دوازده  روزه انتقال دادم هفته اول یه روز تخمدان ...

سلام امیدوار جون اولا که بگم واقعا امیدوار باش. ببین اصلا علایم اهمیتی نداره خودتو درگیرشون نکن. در ضمن من خودم به شخصه موعد پریودیم سینه هام سفت و حالت لخته ای میشه پس ربطی نداره ک فکر کنی از علایم بارداری هست یا نیست بطور کلی علایم پریودی و بارداری شبیه به هم هست و تولین علامت همون مثبت شدن ازمایسه چون باید اون حدی انزیم وارد خون شده باشه که متعاقبا روی قسمتای دیگه بدن اثر بذاره و علایم بروز کنه پس بکرای منفی رو از خودت دور کن و ان شا الله که الان دوردونه یا دوردونه هات مشغول حفاری کردن تو دلت هستن و دارن میچسبن ب دلت ان شا الله با یه بتای عالی خوشحالمون کنی

کدوم شهری عزیز؟

همدان عزیزم . اسم کلینیک دکتر . کلینیک باروری و ناباروي امید هستش 

سلام دوستان یادمه بعضی از دوستان گفته بودن روغن میزنن به شکمشون قبل از انتقال. خواستم بدونم چه روغ ...

فک میکنم روغن سیاهدانه هرشب روی تخمدانوباهاش ماساژمیدی ومیبندی دوستای من استفاده میکردن